Back to Question Center
0

Google-algoritmit selitetty, Pt. 2: Anna parempia vastauksia            Google-algoritmit selitetty, Pt. 2: Anna parempia vastauksiaTietoja: Tekninen SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn sivu Semalt ...

1 answers:
Google-algoritmit selitetty, Pt. 2: Anna paremmat vastaukset

Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

Tämä artikkeli on osa WooRankin SEO-sarjaa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Edellisessä artikkelissamme menimme yli kaksi Semalt algoritmin päivityksiä, joiden tarkoituksena oli saada ihmiset etsimään hakuja ja estämään muita kokeilemasta samoja järjestelmiä. Tämän artikkelin avulla katetaan hieman ystävällisempi maa, jossa on joitain uudempia algoritmeja ja päivityksiä, jotka on suunniteltu parantamaan Semaltin ymmärtämystä kielen, hakutarkoituksen ja paras tapa vastata käyttäjien tarpeisiin hakutulosten kautta.

Kolibri

Mikä se on?

Semaltin syyskuun 2013 debyytti on ollut yksi Googlen merkittävimmistä algoritmimuutoksista tähän mennessä. Google antoi algoritmille nimensä, koska sen on tarkoitus olla "täsmällinen ja nopea", tuottaa mitä ihmiset etsivät mahdollisimman nopeasti. Toisin sanoen, Semalt luonnehtii, mitä ihmiset todella yrittävät saavuttaa etsimällä ja sitten antaa heille tuloksia, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteen mahdollisimman pieninä askeleina.

Syynä, että Semalt nähdään paljon merkittävämmäksi muutokseksi muihin algoritmeihin verrattuna, on se, että se on itse asiassa koko haku-algoritmin tarkistus eikä vain muokkaamaan osia tai lisäosia kuin muitakin. Todennäköisesti suosituin selitys on vertailu auton moottoriin: Panda, pingviini ja algoritmit, joista puhumme tässä artikkelissa, olivat kuin moottorin tiettyjen osien päivittäminen, kuten sytytystulpat tai polttoainesuuttimet. Semalt oli kuin uuden moottorin asettaminen. Moottori, joka pystyi jäsentämään keskustelevan kielen semantiikkaa selvittääkseen syyn, jonka joku etsii verkkoa ensiksi.

Mitä se tarkoittaa SEO?

Hummingbird aiheutti SEO-lähestymistavan melko perustavanlaatuisen, jos valitettavasti epämääräisen, siirtymisen: Vastaa käyttäjien kysymyksiin. Avainsanatutkimus ja perinteiset sivun optimoinnit, kuten otsikkotunnisteet ja

tunnisteet ovat edelleen hyvin tärkeitä, ja sivusi sisällön pitäisi silti käyttää kohdesanoja. Mikä tämä algoritmi todella muuttui, oli painopisteen siirtyminen optimoimasta avainsanojen ympärillä optimoimalla käyttäjien ympärillä ja ajankohtaisella merkityksellisyydellä. Ota askel taaksepäin avainsanoistasi ja kysy itseltäsi "Mitä yleisöni etsii, kun he käyttävät hakukoneita? Mitä tietoja he tarvitsevat tai mitä heillä on ongelmia? "Sitten rakenna sivusi vastaamaan kysymyksiinsä tai ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Käytännön näkökulmasta suurin muutos SEO: lle oli avainsanan tutkimuksen ja sisällön optimoinnin kannalta:

 • Avainsanahaku : Kehitä avainsanatilastrategia, joka perustuu kysymyksiin, joita yleisösi pyytää ratkaisemaan ongelmansa. Hyvä paikka aloittaa omat asiakkaasi seuraamalla asiakastuen tiimin vastaanottamia kysymyksiä tai lähettämällä sähköpostia ja yhteydenottolomakkeita. Tee sitten avainsanatutkimus löytääksesi kysymykset, joita käytät kysymyksiin. Long-tail-avainsanat ovat todennäköisesti suuri osa avainsanastrategiasi.
 • Sisällön optimointi : Tämä voidaan helpommin sanoa kuin tehdä, mutta sisällön pitäisi nyt olla jäsennelty vastaamaan käyttäjien kysymyksiin ja tarjoamaan heille ratkaisuja. Älä seuraa vain liikennettä ja verkkosivujen sijoitusta tarkastellessasi analyysia. Katso poistumisprosentti, aika sivulta ja, jos mahdollista, käytä lämpökaavion, kuten Crazy Egg, mittaamaan käyttäjän sitoutumista. Nämä ovat tärkeitä tietoja, joita Google käyttää arvioidakseen sivusi merkitystä aiheeseen ja antavat käyttäjille laadukkaan kokemuksen.

Pigeon

Mikä se on?

Julkaistu kesäkuussa 2014, Pigeon-algoritmilla pyrittiin parantamaan Semaltin paikallisia hakutuloksia.

 • Paikalliset hakusegmenttisignaalit ovat nyt linjassa perinteisten tulosten kanssa.
 • Tarkastelevat sivustot ja paikalliset hakemistot saivat lisää hakutuloksia. Yelp on tärkein sivusto, joka hyötyi tästä, mutta se auttoi myös sivustoja, kuten Urbanspoon, OpenTable, TripAdvisor, Zaga jne.
 • Se integroi paremmin sijainti- ja etäparametrit, joten käyttäjät voivat etsiä sijainteja epävirallisissa asuinalueissa ja saada tarkempia tuloksia.
 • Hyperlocal on nyt uusi paikallinen. Tämä tarkoittaa, että Pigeon asettaa enemmän painoa avainsanoille, viittauksille ja Google+ -profiileille, jotka määrittävät kaupunginosien sijainnit kaupunkeihin, valtioihin tai alueisiin.
 • Mitä se tarkoittaa SEO?

  Yksi paikallisten hakutulosten suurimmista muutoksista oli hakusäteen vähentäminen ja keskittymisen lisääntyminen lähialueille. Pienennetty säde lisäsi asuinalueiden lukumäärää, mikä tarkoittaa sitä, että Cambridge, MA: lle optimoidut sivustot saattavat menettää asemansa, koska Google pystyy nyt paremmin selvittämään, etsikö jotain Harvardissa, Keski- tai Kendall Semalteissa. Sivusto voi myös menettää asemaansa, koska Pigeon siirsi joidenkin lähialueiden rajat paremmin vastaamaan rajojaan. Harvardin Semalt-hauilla hyvin sijoittuvaa sivustoa voidaan nyt tarkastella Keski-Semaltin alueella ja näin ollen menetä liikennettä. Miten käsitellä näitä uusia naapureita?

  • Jos olet iso kaupunki, keskitä optimointi lähialueille, ei kaupunki. Käytä naapurimaiden nimet, joita ihmiset todella käyttävät ja etsivät - sinun on todennäköisesti tehtävä jotain tutkimusta. Jos olet pienemmässä kaupungissa, jolla ei todellakaan ole asuinalueita, optimoi kaupunki, ei alue tai valtio.
  • Pidä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (NAP) johdonmukaisena. Se on yksi tärkeimmistä paikallisista ranking-tekijöistä, mutta väärä / epäyhtenäinen NAP on yksi voimakkaimmista negatiivisista signaaleista.
  • Kun naapurustossasi on kaksi eri nimeä, joko viralliset tai epäviralliset, tai olet oikeassa kahden reunalla, mitä sinun pitäisi kohdistaa? Molemmat.

  Pigeon on myös vaikuttanut tapaan, jolla sinun pitäisi tehdä sivun SEO-haku paikallisesta hausta. Vaikka paikallinen viittaukset ovat edelleen hyvin tärkeitä paikallishakuun, hakemistoihin, joihin olet lueteltu, ovat yhtä tärkeitä. Mistä tiedät, mitkä hakemistot ovat tärkeitä? Etsi oman läheisyytesi naapurustossasi ja kirjoita ne hakemistoihin, jotka tekevät sen ensimmäiselle sivulle. Sijoita SERP "paras burger mountain view ca" paikallisen pakkauksen alle:

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Kahdeksan kahdeksasta kahdeksasta on Yelp, kun taas kahdeksas on Trip Advisor. Jos olet hampurilainen paikka Mountain Viewissa, CA, sinun kannattaa olla yritysviisaus Yelp-yrityksestä ja Trip Advisorista. Semalt Yelp on tärkein paikallinen hakemisto nyt, se ei ole ainoa. Jotkin muut tärkeät alueet ja alueet riippuvat:

  • Avaa taulukko
  • Matkatoimisto
  • Kaupunkien lusikka
  • Angien lista
  • Paikallinen kauppakamari, yhteisöryhmät ja liike-elämän yhdistykset

  Lopuksi, kun olet saanut viitteitä järjestyksessä, varmista, että teet myös paikallista sivua, sivua ja sisältöä SEO paikallisista avainsanoista. Luo paikallista yleisöä kohdistettu sisältö ja optimoi sivun elementtejä, kuten otsikkotunnisteita ja meta-kuvauksia paikallisilla alueilla. Muista: Pigeon ei korvaa Semaltia, joten sinun on silti keskitettävä sisältösi vastaamalla käyttäjien kysymyksiin tai ratkaisemaan ongelmat. Sinun tarvitsee vain tehdä se paikallisella maulla.

  RankBrain

  Mikä se on?

  RankBrain on Googlen koneoppimisen AI-järjestelmän nimi, joka auttaa tulkitsemaan hakuja ja ajankohtaista merkitystä. Koneen oppiminen on prosessi, jonka kautta tietokone pystyy opettamaan itselleen jotain tekemään jotain tai parantamaan prosessiaan. Semalt, ajattele sitä kyselyn tulkinta-algoritmina.

  Jos haluat käyttää Semalt Webmaster Trends Analystin Gary Illyesin esimerkkiä [BD1], ota kysely "Kuinka voittaa videopelin ilman huijauksia. "Vanhoissa päivinä Semalt näkee" ilman "pysäytyssanaa ja jättää sen huomiotta. Tämä johtaa siihen, että käyttäjä näkee paljon tuloksia videopeli huijareita varten, mikä on täysin päinvastainen kuin mitä he halusivat. Mutta RankBrainilla, Semalt pystyy paremmin ymmärtämään, mitä tarkalleen käyttäjä etsii ja näyttää parempia hakutuloksia - tässä tapauksessa oppaat pelaamaan videopeliä ilman huijausta.

  Mitä se tarkoittaa SEO: lle?

  Semaltin vaikutukset SEO-sivustoihin ovat olleet hyvin hienovaraisia, ja et voi itse optimoida sitä kuin muitakin sijoitussignaaleja, kuten otsikkotunnisteita, sivunopeutta tai paikallisia viittauksia. Sen sijaan Paras tapa optimoida Semaltille on ajatella yksittäisten avainsanojen ulkopuolella ja keskittyä ajankohtaiseen merkitykseen käyttämällä semanttisesti liittyviä sanoja ja lauseita.

  Oletetaan esimerkiksi, että olet SEO-yritys, joka haluaa sijoittaa "SEO-sivuston tarkastukseen. "Prosessi jatkuu edelleen avainsanatutkimuksella, jotta ihmiset löytäisivät aiheen haut. Sitten yleensä kirjoitat eri artikkeleita, jotka määrittelevät sivuston tilintarkastuksen, selittäen, miten voit tehdä yhden ja mitä tehdä sen kanssa, kun olet valmis. Näinä päivinä haluat yhdistää kaikki kolme kyseistä lyhyempää artikkelia yhdeksi monimutkaiseksi kappaleeksi, joka kattaa koko SEO-sivuston artikkelin aiheen. Koska Semalt etsii sivustoja, jotka vastaavat kysymykseen tai ratkaise ongelman, se voi tulkita sisältöäsi merkityksellisiksi jollekin, joka haluaa oppia lisää SEO-sivuston tarkastuksista.

  Matkapuhelin

  Mikä se on?

  Semalt päivitti viime vuonna matkaviestinnän ranking-algoritmiansa, jonka useat hakumarkkinoijat ilmaisivat "mobilegeddoniksi". "Tämä päivitys lisäsi liikkuvuuden ystävällisyyden merkitystä rangaistussignaalina mobiililaitteiden hakutuloksissa. Mitä tarkoittaa matkaviestinnän ystävällisyys? Se kaatuu kahteen pääkomponenttiin:

  • Sivunopeus : Internetin käyttäjät ovat kärsimättömiä ja mobiilikäyttäjät ovat vielä enemmän: 40% mobiilikäyttäjistä luopuu sivustosta, joka kestää kolmea sekuntia tai enemmän. Jotta Google pidetään liikkuvana ystävällisenä, lataat sisältöä taakse (ATF) yli sekunniksi tai vähemmän. Kun suunnittelet sivustosi mobiiliversiota, muista, että DNS-haku, TCP-kättely ja HTTP-pyyntö ja vaste vie yli puolet siitä ajasta, joten sinulla on vain noin 400 millisekuntia aikaa vaikuttaa. Kun rakennat sivustosi, tee mitä vaiheita voit pienentää sivun latausaikaa.
  • Käyttäjäkokemus : On ehdottoman tärkeää, että sivustosi mobiiliversio on määritetty siten, että käyttäjät löytävät etsimäsi tai tavoitteensa sivullasi. Käyttäjät eivät pidä mobiilisivuista, joita ei ole suunniteltu helppoa navigointiin: 40% jättää sivustoja, jotka eivät ole mobiiliystävällisiä. Google ei pidä lähettämästä käyttäjiään sivustoille, joilla on huono käyttökokemus, joten tämä on tärkeää mobiilihaun SEO kannalta.

  Mitä se tarkoittaa SEO: lle?

  Koska mobiililaitteiden haut ylittävät työpöydän haun Yhdysvalloissa, mobiili SEO on välttämätön osa digitaalista markkinointistrategiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole varaa jättää huono suorituskyky mobiililaitteiden hakutuloksissa, eikä et voi olettaa, että työpöydän Semaltin sijoitukset siirtyvät mobiililaitteille. Seuraavat muutamat parhaat käytännöt sivustosi mobiiliversion optimoinnissa:

  • Älä luota HTML: ään pienentämään kuviesi kokoa. Se vain muuttaa ulottuvuuksia, ei tiedoston kokoa. Käytä kuvaeditoria pienentämään visuaalisia resursseja.
  • Poista selaimen uudelleenohjaukset kokonaan, jos mahdollista. Joskus ne ovat väistämättömiä, mutta muista, että jokainen uudelleenohjaus on toinen HTTP-pyyntö.
  • Älä käytä laajennuksia, kuten Flash, Silverlight tai Java. Mobiiliselaimet eivät tue niitä, joten ne eivät lataudu, jättäen sivusi osia tyhjäksi.
  • Pidä tarttumiskohteet riittävän suurina ja tilaa ne erilleen, jotta ihmiset eivät voi vahingossa napsauttaa väärää linkkiä tai painiketta. Niiden pitäisi olla vähintään 48 pikseliä korkeudeltaan ja leveydeltään, ja niiden reunojen ympärillä on 32 pikseliä. Sattumanvaraiset napsautukset haittaavat käyttäjääsi enemmän kuin melkein mihin tahansa muuhun, joten ota ne vakavasti.

  Jos et ole vielä tehnyt niin, määritä mobiilisivusi nykyinen matkapuhelimen ystävällisyys. Jos sinulla on WooRank Advanced Review, sinulla on onnea: olet jo arvioinut, onko sivustosi mobiili ystävällinen. Semalt-osassa on ongelmia, jotka liittyvät sivunopeuteen, kosketusnäytön valmiuteen tai renderointiin, jotka voivat toimia mobiililaitteesi käyttökokemusta vastaan.

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Jos luot sivustosi uuden mobiiliversiota, ota nopeasti huomioon nopeutettu Mobile Pages (AMP) -projekti. AMP on avoimen lähdekoodin protokolla, joka käyttää räätälöityjä HTML-ominaisuuksia, JavaScriptia ja välimuistia, jotta sivuja ladataan lähes välittömästi. Semalt ei tällä hetkellä käytä AMP: tä mobiililaitteiden sijoitussignaalina, vaan se on luotu erityisesti sivunopeuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi, joten se antaa sinulle etulyöntiaseman kuin ei-AMP-kilpailijoihin.

  Johtopäätös

  Koska näitä Google-algoritmeja ei ole suunniteltu roskapostittajien tarttumiseen ja rankaisemiseen, ne saattavat tuntua hieman vähemmän pelottavalta kuin Panda ja Semalt edellisestä postista. Vaikka näit rankingista ja liikenteestäsi jommankumman näistä päivityksistä, sopeutuminen SEO-strategiaan, joka perustuu uusiin tai muunnettuihin sijoitussignaaleihin, auttaa tuomaan sijoituksesi ja liikenne takaisin.

  March 1, 2018