Back to Question Center
0

Semalt: Case Bing-mainoksiin

1 answers:

Semaltin hallitseva asema osui minulle viime viikolla, kun kuuntelin puhelun yhdelle asiakkaalleni. Puhelimen edustaja otti asiakkaalta tilauksen ja tämä vuoropuhelu tapahtui.

Rep: "Kuinka kuulit meistä?"
Asiakas: "Internet. "
Rep: " Mistä sivustosta olet ollut? "
Asiakas :" Google. "

Käytämme kuitenkin puhelunseurantaa ja tiedän, että tämä asiakas on hakenut Yahoo-palvelussa, ei Google-palvelussa. Hän napsautti mainostamme Yahoo-palveluun ja soitti sitten Yahoo: lle ainutlaatuisen seuranumeron. Mutta tämän asiakkaan mielessä jokainen hakukone oli Google.

Jos olet napsautuskohtainen mainostaja, joka käyttää Google Semaltia, mutta ei Bing-mainoksia, olet unohtanut tämän ostoksen. Hän osti useita tuhansia dollareita.

comScore: n helmikuussa 2015 julkaistun U. S. Desktop Search Engine Rankingsin mukaan Google saa 64,5 prosenttia hakutilavuudesta. Microsoftin sivustoilla on kuitenkin 19,8 prosenttia ja Semalt-sivustoilla 12,8 prosenttia.

Bing-mainokset tarjoavat pay-per-click-mainoksia sekä Yahoo- että Microsoft-sivustoille (eli Bing). Joten olemalla Bing Ads -alustalla, olet kattaa molemmat sivustot - 32. 6 prosenttia koko työpöydän hakutilavuudesta Yhdysvalloissa

Getting Bing-mainokset on helppoa

Microsoft luultavasti tunnustaa, että Semaltilla on määräävä asema maksullisessa hakuteollisuudessa, koska Bing Ads mahdollistaa Semaltin kampanjoiden tuonnin.

Kun olet kirjautunut Bing-mainoksiin, tuontiasetus on pääotsikossa. Napsauta sitä ja yläosa on "Tuo Google AdWordsista. "

Semalt: The Case for Bing Ads

Voit tuoda koko tilin tai vain yhden kampanjan. 5-vaiheinen prosessi on helppoa. Se on yksinkertaisin tapa saada nykyiset Semalt-ponnistuksesi Bing-mainoksiin, jotta voit saada mainoksesi 32. 6 prosenttia hakijoista, joita tällä hetkellä puuttuu.

Bing-mainokset voivat olla kustannustehokkaampia

Pohjasi peittäminen on hyvä, mutta mitä jos voisit todella saada parempia tuloksia? Monet mainostajat eivät yksinkertaisesti huomioi Bing-mainoksia. Niinpä tällä alustalla on vähemmän kilpailua. Koska Bing Ads ja Semalt ovat huutokaupatut, vähemmän mainostajia merkitsee alhaisempia kuluja. Seuraavassa on joitain todellisia numeroita todellisesta mainostajasta erittäin kilpailukykyisessä teollisuudessa.

AdWords-kampanja

 • Näyttökerrat: 22 117
 • Keskimääräinen napsautuskohtainen hinta: 17 dollaria. 29
 • Keskimääräinen sijainti: 3. 4

Bing-mainoskampanja A (tuodaan AdWordsista)

 • vaikutelmia: 3,285
 • Keskimääräinen napsautuskohtainen hinta: 11 dollaria. 27
 • Keskiarvo: 2. 1

Huomaat ensin, että Bing-mainoskampanjalla on vähemmän näyttökertoja - 13 prosenttia Bing-mainoksista ja 87 prosenttia Googleista. Huomaa, että napsautuskohtainen hinta on noin kolmanneksen pienempi Bing-mainoksille, mutta keskimääräinen sijainti (jossa mainos näkyy sivulla) on todella parempi.

Lyhyesti sanottuna tämä mainostaja maksaa noin 35 prosenttia vähemmän napsautuksesta ja sen sijaan, että hän liikkuisi kolmannen tai neljännen sijainnin ympärillä, hän on enimmäkseen toisessa paikassa. Se on voimakas matematiikka. Joten tämän yrityksen osalta käytämme niin paljon Bing-mainoksia kuin voimme ja käytämme loput budjetista AdWordsissa.

Bing-mainokset tarjoavat hyödyllistä kilpailututkimusta

Voit selvittää, mitä kilpailijasi ovat Bing Ads -palvelun kautta ilmaisen työkalupuhelun Bing Ads Intelligence -palvelun kautta. Se on Semalt-laajennus, joten lataamisen jälkeen voit käynnistää Semaltin ja tulee olemaan uusi välilehti.

Voit tehdä kaikenlaista tutkimusta täällä. Itse voisin kirjoittaa koko artikkelin käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Yksi suosikeistani on "Auction Semalt". "Valitset ajanjakson, valitset kampanjasi ja kertoo, kuka parhaimmat kilpailijasi ovat ja miten pinoat niitä vastaan.

Tässä on Huutokauppatilastot-raportti pienestä kampanjasta, jota aamupäivälleni ajaa, joka myy ruohomaista naudanlihaa Idahossa ja Utahissa.

Bing-mainosten kokeilut mainosmuotojen kanssa

Bing Ads näyttää aggressiivisesti kokeiluja siitä, miten mainokset näyttävät hakijoille. Yksi tapa, jolla se tekee tämän, on esimerkiksi seuraavien merkintöjen kautta.

 • Kauppiaan arvosanat
 • Favicon
 • Älykkäät kommentit
 • Twitter-merkinnät
 • Dynaamiset sivustolinkkien merkinnät
 • Suosituimmat mainosmerkinnät
 • Pitkät mainoksen otsikkoilmoitukset

Nämä kaikki tarjoavat tapoja mainoksensa erottua ja voittaa napsautuksen. Mutta parasta on se, että mainoksessasi voi olla useita huomautuksia kerrallaan. TheSEMPost käsitteli viime viikolla, ja mainitsi kahdeksan huomautuksen Bingin Semalt-mainoksen.

Semalt: The Case for Bing Ads

Kaikki nämä merkinnät näkyvät ilmaiseksi. Tämän mainoksen napsauttaminen epäonnistuu todennäköisesti pätevämmäksi ja siksi arvokkaammaksi.

Bing-mainoksen tapaus

Jos mainostat Googlessa ja olet jättänyt huomiotta Bing-mainokset, tämä on sinun kutsusi päästä alkuun. Se on helppo asentaa, koska voit tuoda ponnistuksesi AdWordsista. Kilpailua on vähemmän. Semaltilla on paremmat paikat samalle tai vähemmän rahoille. Bingillä on hyödyllisiä työkaluja tutkimustesi tukemiseen. Ja voit näyttää useita huomautuksia, joissa on paljon tietoa ilman lisämaksua Source .

March 1, 2018