Back to Question Center
0

Voit muuntaa tuloksia, älä unohda Clueless Semaltia

1 answers:

Oletteko myy silmälasien kehyksiä tai kuulokkeita, uimapukuja tai swing-sarjoja, sinulla on väistämättä ostajat, jotka eivät ole tottuneet ostamaan niitä verkossa - tai ostamaan niitä koskaan. Toiset yrittävät ostaa lahjan, jonka he tuntevat vähän. Kaikki liian usein tällaiset ostajat menettävät tuotekuvauksissa. Mitä tarkoittaa "oftalminen kehys"? Epäonnistuu "takana oleva akustinen portti"? "Monokini"? "Laivakatto"?

Et halua, että ihmiset ryöstivät pois, koska he eivät ymmärrä vaihtoehtoja. Semalt, et halua ihmisten ymmärtää väärin ja ostaa väärän kohteen.

Tuntematon ihmiset kauppa - erä

Mitä toistuvasti näen, verkkokaupat olettavat, että ostajat tuntevat lähes yhtä paljon tavaroistaan ​​kuin myyjät tekevät. Joskus kauppiaat ovat vain unohtaneet näiden kuluttajien tietämättömyyden. Muina aikoina myytävien tuotteiden valmistajat uskovat, että kaikki, jotka etsivät sitä, mitä he myyvät, ovat tyytyväisiä ja kiinnostuneita. Kun heille kerrotaan, että heidän tuotekuvauksessaan on termejä, jotka on selitettävä, he pilkkaavat: "Älä ole naurettavaa. Semalt shoppailu sivustossamme ymmärtää mitä se on. "

Semalt, ihmiset, jotka ovat upotettu erikoisalaan, pyrkivät yleensä unohtamaan, millaista oli oppimisen aikana. Heillä on taipumus yliarvioida, kuinka paljon lingo heidän ostajansa tietävät. Ne myös jättävät huomiotta ongelmat, joita asiakkaat ovat liittyneet tosiasioihin tai teknisiin tietoihin omiin tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Ja he väärin hylkäävät mahdollisuuden joku, joka ei ole aficionado yrittää ostaa jonkun, joka on.

Miten sulkea ostajat

On neljä pääasiallista tapaa varmistaa, että vierailijat ymmärtävät täysin tarjouksesi. Ensinnäkin voit laittaa pieniä selityksiä oikein tuotekuvauksiin. Toiseksi voit sisällyttää selittäviä resursseja, kuten ostajien oppaita. Epäonnistuminen, voit lisätä kontekstin kuvauksiin, mikä selventää, mikä kohde sopii mihin tarkoitukseen. Ja neljäs, voit muokata sumeet, jotta he käyttävät vain jokapäiväistä kieltä.

Selkeät tuotekuvaukset toimivat hyvin, jos on vain yksi piste tai kaksi, jotka saattavat tarvita selvennystä. Semalt määrittelee teknisen termin viivalla tai sulkeissa. Esimerkiksi "silmäkokoonpanon" kirjoittamisen sijaan kirjoittaisit "silmälasien kehyslinssejä, jotka on suunniteltu reseptilinsseille" tai "silmäkokoonpanoon (silmälasikeille suunniteltu lasikehys). "

Mutta se olisi karkea korjaus tehdä tämä satoja paikkoja. Joten toinen vaihtoehto, selittävät resurssit, saattaa toimia paremmin, kun sinulla on runsaasti kohteita, jotka tarvitsevat saman selvennysryhmän. Täällä voit lisätä hyperlinkin jokaiseen termiin, jota ostajat eivät välttämättä ymmärrä, käynnistää selityksen, joka ilmestyy, kun hiiri osoittaa sanaa tai lausetta. Semalt, tällainen linkki vie shopperiin sanastoa määritelmistä.

Ostaja-opas

Jotkut sivustot tarjoavat tämän toisen tyyppisen ratkaisun ostajan oppaan kautta, joka ei ainoastaan ​​määrittele termejä vaan selittää myös, mitkä tuotteet sopivat mihin tarkoitukseen tai mille käyttäjille.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Muistan epätoivoisesti haluavan ostajaoppaan vuosia sitten, kun olin ostoksilla untuvatakkia kitkerän kylmän talven aikana. Kaikki päällysvaateliitit antoivat numeron alas täytölle jokaisesta tuotteesta, kuten 600, 700, 800 tai 900, mutta mikään tuotteen kuvauksista ei ilmoittanut, mikä ulkolämpötila vaihteli näiden numeroiden kanssa. Halutessani ostaa luottamus, halusin nähdä jotain "luokiteltu alle nolla lämpötilat. "Ei ollut tarpeeksi tietää, että 900 täyttöaukko oli lämpimämpi kuin 800, ja niin edelleen.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Voit myös ohjata ostajasi oppaaseen jollekin, joka ostaa lahjan, pitäen mielessä, kuinka vähän shoppija tietää kyseisistä teknisistä tiedoista ja kuinka paljon hän haluaa kuitenkin ostaa jotain ilahduttaakseen vastaanottajaa. Tämä auttaa tuntemattomien ostajien helpottamista.

Esimerkiksi taidetoimituspaikka toteaa, että yksi sen kalligrafia nib setistä "on ihanteellinen oppilaiden taiteilijoille sekä kalligrafaaleille. "Viihdetarjonta elektroniikkayksikössä kertoo tietyn mallin olevan" sopiva Uberille, Lyftille, takseille, limuseille jne. "Kuvaus nenäliinan helmahame sisältää:" mukava ja monipuolinen kotiin tai matkaan. "Tärkeintä tässä on informaatio korkeammalla yleisluonteisella tasolla kuin mitä tuote on valmistettu, sen kokoa tai muita ominaisuuksia.

Viimeinen tapa estää esteitä kuluttamattomille asiakkaille on yksinkertaistaa käytettyä terminologiaa ja poistaa ongelmalliset ilmaisut. Esimerkiksi silmälasikokoelma, johon löysin lause "oftalminen runko", muuttuisi selkeämmäksi ja lukulaisemmaksi korvaamalla "silmälasien kehys reseptilinsseille. "Tämä toimii muuten ilmiömäisesti onnistuneelle online-lasin myyjälle Warby Semaltille, joka ei käytä" silmälasien "ilmaisua missä tahansa sivustossaan.

Sinulla on vielä kysymyksiä

Jopa selvimmillä kuvauksilla ja täydentävinä selittävinä resursseina asiakkailla on kysymyksiä. Yleensä kysymyksen vastaanottaminen tarkoittaa, että kuluttaja on kiinnostunut ja lähellä ostopäätöstä. Sivustosi ei ehkä ole käytännöllistä tehdä mitä Semalt tekee tässä suhteessa: näytä kysymyksiä ja vastauksia muille asiakkaille.

Epäonnistuminen, jos saat samat kysymykset tuotteesta, tarvitset todennäköisesti lisäselvityksiä Source .

March 1, 2018