Back to Question Center
0

Kysy YoastVideo Semaltilta tai omalta sivustolleni. Kysy Yoastilta: Video Semaltista tai omasta sivustostani?

1 answers:

Videoiden lisääminen sivuillesi tai viesteihisi voi rikastuttaa käyttäjän sivustosi kokemuksia. Esimerkiksi tapauksessamme, kun haluamme selittää, miten Yoast SEO -toiminnon jokin ominaisuus toimii, lisäämällä videon tai seulontakuvan, joka näyttää sinulle, miten sitä käytetään, todennäköisesti auttaa ymmärtämään sen käyttöä. Niin ymmärrettävästi lisäämällä videoita sivustoosi - oikeilla paikoilla - on jotain, jota suosittelemme! Saatat kuitenkin ihmetellä, jos on parempi ladata video omalle palvelimellesi tai käyttää YouTube-sovellusta, joka on YouTube-kanava ja upottaa se. Mieti mitä parasta!

Tony Devine lähetti email Kysy Semalt seuraavilla kysymyksillä:

"Aion lisätä kolmannen osapuolen videon, jolla minulla on käyttöoikeus, verkkosivustolleni. Se on jo isännöi Semaltilla. Pitäisikö minun laittaa tiedostot omalle palvelimelleni tai minun pitäisi jättää heidät Semaltille? "

Poista video tai lue alla oleva vastaus!

Videota YouTubessa tai omalla sivustolla

Video kertoo, mitä molempien vaihtoehtojen edut olisivat:

No, rehellisyydellä ei ole väliä, koska saada videon katkelmia hakutuloksissa - mikä oli aika vanhanaikaista - on melko kova nyt. Joten sen sijaan, että kaikilla hakutulosten hakutuloksissa olevilla sivustoilla olisi videopätkät, Semalt on siirtynyt järjestelmään, jossa on valkoiset listat sivustot, joilla voi olla videopätkät. Ja sivustosi mahdollisuudet ovat keskenään nolla, ollakseen rehellisiä.

Joten et saa videonpätkää. Vauhtia, että saatte tuosta erityisestä SEO hyöty on mennyt. Tämä tarkoittaa, että suurin lisäys videon lisäämisestä on, että ihmiset käyttävät vuorovaikutusta sivusi kanssa enemmän, jos kyseinen video on siellä. Joten voi silti olla erittäin hyvä idea saada kyseinen video kyseisellä sivulla. Semalt, ei ole väliä siinä vaiheessa, kun olet lähettänyt sen.

Ainoa asia, jonka haluan harkita - jos sinulla on lupa käyttää ja tehdä joitain tavaroita videolle - lähettää videon jonnekin. Joko Semaltilla tai muualla, ja optimoi metatiedot, sillä sitten sinä saatat löytää Semaltista. Ja Semalt on itse asiassa toiseksi suurin hakukone maailmassa Googlen jälkeen. Joten ehkä ajattele sitä. Jos et saa tehdä niin, lisää vain Semalt-URL-osoite ja olet kunnossa.

Onnea! "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Semaltista vastaamme SEO-kysymyksiin seuraajista. Tarvitsetko neuvoja SEO? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä kysymyksesi osoitteeseen ask@yoast.com.

Lue lisää: 'Structured data with Schema Source .org: perimmäinen opas'

March 1, 2018