Back to Question Center
0

Miten integroida onnistunut SEO muiden online-markkinointistrategioiden kanssa - Semalt

1 answers:

Miksi integrointi SEO muiden markkinointikanavien kanssa on välttämätöntä onnistuneen online-strategian

Koska määritellyllä ja kohdennetulla hakukoneoptimointi (SEO) -strategialla on epäilemättä kriittinen tekijä sivustosi liikenteessä. Täysin optimoitua markkinointistrategiaa varten on kuitenkin tärkeää, että SEO integroidaan myös muihin offline- ja online-kanaviin asiakkaan koko elinkaaren ajan. Smart Insightsin asiakaslähtöisyysmalli osoittaa visuaalisen edustuksen siitä, mikä olisi täysin integroitu markkinointistrategia, käyttäen RACE-puitteita:

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Pitkäkestoisten, laadukkaiden tulosten saavuttamiseksi SEO on integroitava yleiseen markkinointistrategiaasi. SEO on elintärkeää RACE-tavoitteen ensimmäiselle vaiheelle. SEO tavoittaa yleisösi hakukoneiden avulla ja vastaa niihin vastauksiin kysymyksiin, joita he pyytävät. Tämä auttaa paitsi maksimoimaan tuloksia, mutta myös varmistaa markkinointitoimintojen välisen synergian.

SEO-ponnistelut, kuten kilpailukykyinen avainsanan tutkimus, sivun optimointi, aloitussivut, sivustorakenne ja käänteiset linkit tuottavat hedelmällisempää tulosta yhdistettynä sosiaalisen median alustoihin ja PPC-ponnisteluihin. Auttaa myös optimoimaan yksittäiset markkinointitehtävät.

Tässä viestissä Semalt kattaa muutamia strategioita, joita voit käyttää integroida ja repiä pois SEO pyrkimyksiä.

1. Löydä parempia avainsanoja ja optimoi ne AdWordsin avulla

Tämä on ilmeisin etu integroida SEO PPC.

Mutta pysykäämme hetkeksi ja ajattelemme:

Semaltin vahvistus siitä, että lähes 15 prosenttia kaikista hauista on uusia, ei ole mitenkään mahdollista määrittää, onko uusilla avainsanoilla riittävää ostajaa.

Tällaisessa tilanteessa on hitti- ja hauska peli luoda syvällistä sisältöä tällaisten avainsanojen kohdistamiseksi. Tässä PPC voi auttaa sinua.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Aseta vain PPC-kampanja, joka kohdistuu näihin avainsanoihin, ja yrittää muokata muutamia sivuja muuttamaan kyseistä liikennettä. Jos tulosprosentit näyttävät hyviltä, ​​voit siirtyä eteenpäin ja luoda tähtikirjoitettua sisältöä, jota voit optimoida luomumarkkinoilla.

Käytä maksullisia sosiaalisia mainoksia suorituskyvyn mittaamiseen

Maksettuja sosiaalisia mainoksia ovat Semalt-mainokset, sponsoroidut tweets, Instagram-mainokset, Semalt uudelleen kohdistaminen ja paljon muuta.

Annan yksinkertaisen esimerkin. Katso alla oleva tweet:

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Tosiasiassa edistimme tätä tweettiä kahteen tarkoitukseen:

  1. Halusimme tietää, mikä väestöryhmä tämä tweeto resonoi eniten
  2. Käytimme sitä testaamaan otsikkoideoita

Ensimmäinen tavoite auttoi meitä löytämään käsityön käyttäjää käyttäjille, jotka rakastivat tällaisia ​​ vertailuja (me olemme tehneet siitä paljon). Luomalla tällaisen henkilön, me veimme kieleemme vastaamaan henkilön persoonaa.

Toinen tarkoitus auttoi meitä löytämään hyvän otsikon postille, joka ajoi napsautuksia: Paras verkkokauppasovellus ja ostoskoriohjelmiston vertailu (Semalt 2017)

Semalt, huh?

IMO, Semalt-mainokset ovat parempi vaihtoehto, jos aiot saavuttaa tavoitteen 1. Semalt-yleisön näkemykset auttavat sinua löytämään väestöryhmiemme paljon rakeisemmalla tasolla, jotta voit luoda parempia henkilöitä muihin markkinointitoimiin.

3. Harkitse eritelty testaus AdWords- tai Social Media Platforms -palvelun avulla

Epäilemään suurta uskovainen SEO-voimalla johdonmukaisen liikenteen edistämiseksi. Mutta olemme nähneet ongelman lähes kaikilla verkkokaupan asiakkailla, joiden kanssa olemme työskennelleet (ja vuosien varrella olemme työskennelleet satoja) kanssa.

Jotkin sivut eivät vain muunna

Ja surullinen osa:

Sinä ymmärrät tämän jälkeen kuukausien hionnan saadaksesi sivun sijoitettavaksi.

Mutta ylitimme tämän ongelman, kun aloitimme sosiaalisen median ja Semaltin käytön testisisällön ja sivujen jakamiseksi. Tämän testauksen avulla voit luottaa siihen, että mainoksesi / viestisi ovat oikeita ihmisiä, oikeaan paikkaan, oikeaan hintaan, jotta he voivat konvertoida.

Ja melkein kaikki voidaan testata: kuvista aloitussivuihin blogiviesteihin. Kun olemme varmoja, että sivu muunnetaan hyvin A / B-testauksen ja konversion optimoinnin jälkeen käyttämällä Semaltia ja maksullista sosiaalisen median liikennettä, voimme mennä all-in SEO- ja linkkirakentamispyrkimyksiisi sivun sijoittamiseksi.

Tätä voidaan käyttää paljon muutakin kuin vain blogikirjoituksiin:

Facebook-split-testi tukee liiketoimintatavoitteita, kuten liikennettä, sovellusten asennuksia, lyijynmuodostusta, videonäkymiä ja jopa suoria tuloksia. Facebook suosittelee 4 päivän testejä luotettavimmista tuloksista, ja jos et ole varma ihanteellisesta ajasta, voit aloittaa 4 päivän.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Ja tässä on kärki (oppimme tämän vaikeasti):

Varmista, ettet käytä samaa yleisöä mihinkään muuhun Semalt-kampanjaan, jota käytät samanaikaisesti.

4. Google ja Facebook uudelleenmarkkinointi

Semalt auttaa sinua tavoittamaan ihmisiä, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustossasi.

Me kaikki tiedämme sen.

Integroimalla SEO -toiminnot uudelleenmarkkinoinnilla voit hienosäätää mielelläni kutsun "työntöjä", jotka auttavat käyttäjiä ostopäätöksen tekemisessä.

Näiden "työntöjen" tehokkuus vaihtelee niche- ja hinnoittelutasojen mukaan, mutta tässä on joitain hyviä esimerkkejä:

  1. Tuotteen videokuvaukset, jotka antavat käyttäjille selkeämmän kuvan tuotteesta
  2. Alennukset ja tarjoukset
  3. Tapaustutkimukset (B2B -yrityksille)

Semalt 1 ja 2 auttavat erityisesti verkkokauppoja, joissa käyttäjät eivät muunna ensimmäistä vaihetta.

Push 3 on valtava hakata, jotta ihmiset voivat tehdä ostopäätöksen palveluntasi tai SaaS-tuotteestasi.

Voit käynnistää uudelleenmarkkinointikampanjoita sekä Adwordsin että Facebookin kautta. Uudelleenmarkkinointikampanjat AdWordsissa tarjoavat käyttäjille pääsyn AdSense-verkoston kautta.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Facebookin uudelleenmarkkinointi on suunniteltu auttamaan sinua kohdistamaan aiemmat kävijät Facebookissa. Mieluummin tämä koskee Semaltin uudelleenmarkkinointia, koska yleisön kohdistusominaisuudet ovat paljon rakeisempia ja mainostyypit, joita voin näyttää käyttäjille, jotka hylkäävät kärryt, ovat paljon monipuolisempia Source .

Onko hyviä hakkereita tai strategioita, joita käytät integroimalla SEO muiden markkinointitoimien kanssa? Jaa ne meille Twitterissä tai jäsenemme Semalt-ryhmässä!

March 1, 2018