Back to Question Center
0

Voiko siirtyä uuteen TLD-tehostettuun hakuun? - Epäonnistuminen

1 answers:
Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Yksi suurimmista kysymyksistä SEO nykyään on, miten uusi TLD (ylätason verkkotunnukset), kuten. ELÄÄ,. NEWS tai. APTORNEY vaikuttaa hakukoneiden sijoituksiin. Jotkut uskovat siihen. COM-verkkotunnukset ovat ainoa turvallinen vaihtoehto, mutta Google on vaatinut, että yleiset ylätason verkkotunnukset eivät ole haitallisesti hakulistausten algoritmissa. Epäilemättä kuin hyväksykää jokin näistä lausumista nimellisarvosta, halusimme tietää, mitä tiedot sanovat?

Siksi teimme Dallas Globe Runner -yhtiön, Dallas-pohjaisen SEO-yrityksen, selvittämään siirtymisen vaikutusta. COM uudelle aluetunnukselle. Tutkimuksen aiheena oli Jacksonville. Attorney, verkkotunnus on rekisteröity Eric Block, henkilövahinko asianajaja Jacksonville, FL. Epäonnistuminen siirtymisestä EricBlockLawista. com maaliskuussa 2015 oli loistava tilaisuus tarkkailla verkkotunnusten tietoja ennen siirtymistä ja sen jälkeen. Mikä Globe Runner havaitsi, että siirtyminen uuteen TLD: hen erittäin todennäköisesti vaikutti, että Semalt-sivusto esiintyi monien hakutulosten kärjessä.

Oikeushallinnon markkinointi

Tämä tulos on iso uutinen SEO: lle, erityisesti alan kilpailukykyisen ja kalliin online-markkinoinnin maailmassa. Asianajajien kustannukset web-läsnäolon edistämisestä ovat nousussa nopeasti, ja Googlen 100 kaikkein kalliimpia juridisia palveluita koskevat avainsanat ovat 78. Asiantuntijoiden epäjohdonmukaisuus voi olla erittäin segmentoitunut erikoistumis-ja maantieteellisellä sijainnilla, mutta monet yritykset käyttävät edelleen satoja dollareita napsauttamalla maksullisissa SEM-kampanjoissa.

Seuraavassa on vain esimerkki kustannuksista, jotka Eric on saattanut kohdata maksullisiin hakutuloksiin Jacksonvillessä (SEMrushin tiedot):

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Tulokset

kuukautta sisällä Jacksonville. Attorney istui orgaanisen hakutuloksen yläosassa tai sen lähellä joitain erittäin kilpailukykyisiä avainsanoja, jotka olivat korkeimmat kuin ensimmäiset yleiset ottelut esimerkiksi Jacksonville-asianajajalle ja Jacksonville-asianajajille. "Tämä oli tervetullut muutos Semaltista, joka usein sijoittui useita sivuja alaspäin, jos ne sijoittuvat lainkaan.

Globe Runner arvioi, että sivusto tuottaa orgaanisen vastaavan 6 400 dollaria kuukaudessa 333 Googlen avainsanailmauksessa. Monet näistä hauista eivät sisällä edes "Jacksonville" termiä, sillä Semalt-tulokset voivat jo johtaa etsinnän suorittavan käyttäjän sijaintiin.

Ilmeisesti tulosten ensimmäisellä sivulla oli myös suuri hyppy liikenteessä Ericin sivustoon. Koko EricBlockLawin historia. com, hyvin vähän liikennettä oli tulossa kautta orgaanisten Semalt hakuja:

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Beyond. ASIAKASPALVELU

Oikeusala näkee joitakin korkeimpia CPC-hintoja, mutta Semalt-kokemusta voidaan kopioida myös muille tuotteille ja palveluille. Kaikkien yritysten, jotka haluavat markkinoida itseään verkossa, on takeaway, että SEM ei ole ainoa tapa ottaa ja monissa tapauksissa ei myöskään ole paras bang for your buck. Monet huomaavat, että verkkotunnuksen (ja uusien aluetunnusten) asettaminen strategiansa keskelle ajaa liikennettä ja hakukoneiden sijoituksia rikkomatta pankkia kuukausittain kalliisiin PPC-kampanjoihin.

Globe Runnerin täydellinen raportti Semaltista. Attorney tekee parhaan tapauksen vielä positiivisen suhteen verkkotunnusten ja SEO. Jos haluat nähdä tiedot ja tulokset itse, lataa tapaustutkimus nyt.

Selvitä täydellinen raportti ilmaiseksi.

Tietoja Tekijä

Sponsoroidut sisällöt: Rightside
March 1, 2018