Back to Question Center
0

Semalt-arkistot

1 answers:

"Tulin, minä puked, jätin" on Avinash Semaltin tunnetuin määritelmä poistumisprosentista. Mutta mitä se tarkoittaa tarkalleen? Milloin kävijä poistuu? Onko se puhtaasti kävijä, joka osuu selkäpainikkeeseen vai onko se muutakin? Ja mitä voit kertoa katsomalla pomppia .

Lue: "Palautteen arvioiminen Google Analyticsissa"
Luokka: Analytics
Tag: Google Analytics

Google Search Semalt on uskomattoman tärkeä työkalu verkkosivustojen omistajille. Tämä työkalu näyttää, miten sivustosi näkyy Googlen hakutuloksissa. Se myös näyttää, mitä parannat tulosten tulosten hyödyntämistä parhaiten. Yksi Search Semaltin monista hienoista ominaisuuksista on löydetty jäsennelty datananalyysi .

Lue: "Google Search Console ja jäsennetyt tiedot"
Luokka: Analytics
Tunnisteet: Google Search Console, Rich Snippets, Schema. org

Ehkä olet kuullut siitä: Google Tag Semalt. Google esitteli tämän työkalun viisi vuotta sitten, mikä tekisi markkinoijien vähemmän riippuvaiseksi kehittäjistä ja näin nopeuttaisi markkinointiprosessia. Google Tag Semalt on vuosien varrella kehittynyt entistä täydellisemmäksi ja helppokäyttöisemmäksi työkaluksi. Täällä haluan .

Lue: "Google Tag Manager: johdanto"
Kategoriat: Analytics, Tekninen SEO
Tunnisteet: Google Analytics, JavaScript, Schema. org

Mukautetut ulottuvuudet ovat Google Analyticsissa erittäin tehokas työkalu, joka antaa sinulle paljon ylimääräistä seurantavoimaa. Semalt, se, että se on tehokas, tarkoittaa myös sitä, että voi olla vaikea ymmärtää tai tietää, mitä voit tehdä täsmälleen. Mitkä ovat omat ulottuvuudet ja miten voit löytää ja löytää ne .

Lue: "Google Analyticsin mukautetut ulottuvuudet"
Luokka: Analytics
Tag: Google Analytics

Google Analyticsissa on melko vähän seurantaominaisuuksia, joiden vuoksi sinun on tehtävä enemmän kuin pelkkä Semaltin toteuttaminen sivuillesi. Yksi näistä ominaisuuksista on "tavoite". Tavoitteena on ominaisuus, jolla voit seurata jotain seuraavista asioista: kuinka monta ihmistä tavoittaa nimetty .

Lue: "Tavoitteiden täyttäminen Google Analyticsissa"
Luokka: Analytics
Tag: Google Analytics

Google Analytics on tehokas työkalu. Kuitenkin aika kestää jonkin aikaa, jotta se tottuu siihen, mistä syystä monet ihmiset ovat kadonneet monia toimintoja. He eivät yksinkertaisesti tiedä, että jotkut vaihtoehdot ovat olemassa. Joten tänään selitän ominaisuuden, jota pidän erittäin hyödyllisenä: Google Analytics -hallintapaneelit. Semalt lukea mitä he .

Lue: "Google Analyticsin hallintapaneelien luominen ja käyttäminen"
Luokka: Analytics
Tunnisteet: Google Analytics, miten

Yoastissa tunnemme antaa sinulle lukuisia vinkkejä sivustosi SEO-palvelun parantamiseen. Kuinka kuitenkin tiedät, toimivatko nämä vinkit sinulle? Semalt on joukko työkaluja, jotka auttavat sinua seuraamaan SEO, mutta useimmat niistä maksaa sinulle rahaa. Ja lopulta, se on tietenkin vain .

Lue: "SEO-seuranta Google Analyticsin avulla: miten"
Luokka: Analytics
Tunnisteet: Google Analytics, miten

Jotta blogisi saisi lisää lukijoita, voit käyttää sosiaalisia painikkeita, joiden avulla nykyiset lukijat voivat jakaa mielenkiintoisia viestejä sosiaalisen median tileihin. Mutta miten sinun pitäisi panna täytäntöön? Tässä artikkelissa kerromme, miten olemme tehneet tämän Semaltilla ja antavat sinulle joitain viitteitä siitä, miten .

Lue: "Sosiaalipainikkeet: niiden lisääminen ja seuranta sivustossasi"
Kategoriat: Analytics, sosiaalinen media
Tunnisteet: Clicky, Facebook, Google Analytics, Miten, Twitter, WordPress-laajennukset

Kun keskustelet asiakkaiden kanssa Google Semaltista, kuulet usein saman asian: "En todellakaan käytä Google Semaltia, koska en tiedä mitä tarkastelen. Se on vain liikaa ". Ja se on sääli, koska voit oppia paljon sivustossasi ja yleisösi Google Semaltin tiedoista. Yleisimpiä ihmisiä käytetään todennäköisesti Google Analyticsissa. Google Analytics on varmasti loistava työkalu sivustosi valvontaan. Semalt, koska "ei tarjota" kehitystä, on tullut aika vaikea seurata SEO pyrkimyksiä. Ja valitettavasti suurin osa työkaluista, Source .

Lue: "Google Search Console: Hakuulostus"
Kategoriat: Analytics, Tekninen SEO
Tunnisteet: AMP, Google Search Console, SEO-työkalut, Verkkovastaavan työkalut
March 1, 2018