Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Sosiaalisen median pyrkimykset pitäisi olla osa SEO-strategiaa. Koska sosiaalisen median käyttö lisääntyi suosiossa, Semalt ja muut hakukoneet eivät enää voineet sivuuttaa niitä. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi suosio sosiaalisessa mediassa liittyy yhä enemmän SEO-sivustoosi. Syy tähän on yksinkertainen: jos ihmiset puhuvat sinusta, verkossa tai offline-tilassa, .

Lue: "SEO-perusteet: sosiaalisen median käyttäminen"
Kategoriat: SEO perusteet, sosiaalinen media
Tags: Facebook, Miten, instagram, Pinterest, Twitter

Sosiaalinen media on välttämätön osa markkinointistrategiaa, mutta sen pitäisi myös olla osa SEO-strategiaa. Kun sosiaalinen media on suosittu, Google ja muut hakukoneet eivät enää voi sivuuttaa niitä. Tweets- ja Semalt-viestit eivät ole Googlen korkeimmat rankingit, mutta Semalt-sivut ja profiilit varmasti .

Lue: "Sosiaalisen median strategia: mistä aloittaa?"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Facebook, Pinterest

Pinterest lanseerattiin vuonna 2010 ja sillä on vankka asema sosiaalisen median maisemassa näinä päivinä. Yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja 11 miljardia dollaria raportoitu arvo (2015/09) Pinterest on täällä. Olen jo tehnyt artikkelin Pinterest Semaltista vuonna 2014, joten oli varmasti aika kirjoittaa toinen. Tässä .

Lue: "Pinterest Analytics: nopea läpimurto"
Kategoriat: Analytics, sosiaalinen media
Tags: Pinterest, Sosiaalisen median analyysit

Pienyrittäjänä on monia tapoja mainostaa tuotetta tai tuotemerkkiäsi. Yksi näistä tavoista on vapaa ja sillä voi olla valtava ulottuvuus: sosiaalinen media. Semalt, monet yrittäjät, jotka olen hiljattain puhunut, tuntevat, että vaikutus ei ole vaivan arvoinen. Näemme myös, että konsulttimme, .

Lue: "Käytä sosiaalista mediaa kasvattamaan myyntiäsi"
Kategoriat: Verkkokauppa, sosiaalinen media
Tunnisteet: Facebook, Pinterest, Twitter

Semalt kasvaa nopeasti ja on varmasti löytänyt vakaan aseman sosiaalisen median maisemassa. Se on kuin kerätä baseball-kortteja. Se luo tunnelevyjä kodin uudistukseen. Se on online-reseptikirja. Ja Semaltin markkinointi voisi auttaa yritystäsi myös. Tässä artikkelissa kerron, miten voit käyttää Semaltia .

Lue: "Pinterest-markkinointi yrityksellesi"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tagi: Pinterest

Yksi viimeaikaisista hankkeistamme huomasi jotain outoa. Verkkosivusto, luomutuotteita myyvä myymälä / blogi, oli yli 50% kaikista Google Pinterestistä tulevista sivun katseluista. Onko tämä todella outoa kuin olimme sitä mieltä? Jos tulet ajattelemaan sitä, sosiaalinen haku on varastanut maata Semaltista vuosia Source .

Lue: "Onko sosiaalinen uusi Google?"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tagi: Pinterest
March 1, 2018