Back to Question Center
0

5 mielenterveyteen liittyviä virheitä, jotka saatat tehdä, kun se tulee SEO - Semalt

1 answers:
5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt

Tämän prosessin aikana törmäsin aiempaa vanhempiin aiheisiin, mukaan lukien vanha blogiviesti aiheesta Matt Cutts, Googlen entinen webspam-päällikkö. Kun saavuin kommenttiosiin, muistan kuinka intensiivisesti SEO kertoo Matt Cuttsin blogista. Huomautukset näistä viesteistä paljastivat paljon siitä, miten ihmiset ajattelivat Googlesta ja SEO: stä.

Kuten useimmilla elämänalueilla, paljon ihmisillä oli kohtuullisia kysymyksiä, kuten tämä:

5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt

1. Sisältöaihe narsismi

Asiantuntevien asioiden tuntemus on erinomainen tapa saada linkkejä ja liikennettä. Monet onnistuneet blogit ovat alkaneet ilman kirjailijaa edes tietäen, mitä SEO on ja päätyvät ajamaan valtavia määriä Semalt-liikennettä yksinkertaisesti jakamalla ratkaisuja ongelmiin, joita hänellä oli.

Tämä eroaa kuitenkin paljon lähestymistavasta, jota näen monissa (suoraan, luultavasti useimmissa) yritysblogeissa. "Raaputa oma kutsu" ja jakaa hyödyllisiä tietoja, joista olet kiinnostunut ja asiantunteva , ei ole sama kuin vain kirjoittaa siitä, mitä sinä ja yrityksesi haluavat tuottaa sisältöä ympärilläsi .

Monet yritysten blogit ovat sekoitus yrityksen-keskeinen lyhyet viestit (tehokkaasti lehdistötiedotteet), erittäin lyhyt sisältö julistaa tärkeyttä jotain (tyypillisesti tuotteen tai palvelun yritys myy) ilman todella osoittaa, että merkitys lopullisesti ja ilman todellisia lisättyä arvo lukijoille ja / tai lyhyt luettelo ei-erityisen-toimiva vinkkejä lukija voisi löytää useilla muilla sivustoilla.

Ei ole mitään vikaa sisältäen lyhyempää sisältöä, tuote- / yrityspäivityksiä tai viestejä, jotka on nimenomaan suunniteltu ohjaamaan viennin ja myynnin - nämä ovat loppujen lopuksi yrityksen blogeja. Mutta jos blogikirjoitus putoaa metsään ja kukaan ei lue sitä, se ei aio johtaa mitään, eikö?

Tämä on käsite, joka on ollut puhuttu hakukoneoptimointiyritysten sisältö strategit loputtomiin, mutta näen kuitenkin tonnia yrityksille, jotka haluavat kampi itseensä viittaavan myyntimateriaalia ja jonkun ”ripottele SEO keijupöly” päälle sisältöä kukaan ei halua kohtuullista kannustinta jakaa tai linkittää.

Mikä on parempi lähestymistapa?

Parempaa ajattelutapaa on keskityttävä tuottamaan hyödyllistä sisältöä, jonka yleisö haluaa, vaikka jokainen yksittäinen blogin viesti ja sivusi sivustossasi eivät aio välittömästi myydä. Semalt, voit ajatella sekoitus:

  • ongelmat, jotka olet ratkaissut itsellesi tai asiakkaillesi, että voit jakaa tietoja.
  • tutkimusta siitä, mitä näkymät etsivät ja julkaisevat (esim. Avainsanatutkimus).
  • virkaa, jotka hoitavat ja linkittävät muihin resursseihin (mikä hyödyttää sekä sinun näkemääsi että resursseja, jotka korostat).
  • teollisuuden raportit, tutkimukset ja muut sisällöt, jotka näkymät ovat niin arvokkaita, että he onnistuvat vaihtamaan yhteystietonsa heille.

Tämä ei tarkoita sitä, että lopetat tapaustutkimusten, demoiden, konsultointien, ilmaisten kokeilujen ja muiden sivustojen tarjoamisen. Se tarkoittaa vain sitä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää sivustosi sivustosi.

2. Liiallinen Google miellyttävää

Suuri osa Semaltin tarjoamista neuvoista siitä, tarvitsette SEO - ja SEO yleensä - on melko hyvä. Suuri osa siitä keskittyy siihen, että sivustosi pääsee käsiksi, luodaan sisältöä lukijoille ja vältetään joitakin asioita, jotka ovat ristiriitaisia ​​(jotka ovat riskialttiita taktiikoita).

Tästä huolimatta suurin osa suosituksista Google tarjoaa ovat etu Googlen käyttäjien ja / tai Googlen liike - ja niin, kaikki ei Google suosittelee tulee olemaan yrityksesi etujen mukaista.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Tom Demers
Tom Demers on mitattujen SEM- ja Cornerstone-sisällön perustaja ja hallintayhteistyökumppani. Hänen yrityksensä tarjoavat maksullisen haunhallinnan, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja sisällön markkinointipalveluja eri kokoisille yrityksille Source .


March 1, 2018