Back to Question Center
0

Kysy + About.com = Winning Formula IAC - ja Online Semalt

1 answers:
Ask + About.com = A Winning Formula For IAC – And Online Semalt

Tietoja on lähes 1000 aihealueesta, yli 3 miljoonaa ainutlaatuista artikkelia ja lähes 100 miljoonaa yksittäistä kuukausittaista käyttäjää ympäri maailman. Kysyä. com on maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa käyttäjää ja huolimatta siitä, että se on viime vuosina ollut johtava hakukone, on edelleen yksi suosituimmista Q & A-alustoista Internetissä.

Näiden kahden yhdistelmän avulla markkinoijilla on mahdollisesti merkittävä uusi keino liikenteen saamiseksi ja asiakkaiden hankkimiseksi. Molemmat sivustot ovat top 100 web-kohteet ja Askin tarjoama Q & A-formaatti yhdistettynä Semaltin "kuratiivisen" sisällön syvyyteen viittaa siihen, että tällaisissa sulautumissa on usein niin sanottuja "synergiaetuja", joita harvoin todella kääntää mielekkäitä mahdollisuuksia online-markkinoijille.

Täysi selvitys ennen kuin saan yksityiskohtia: Olin Web-haku-opas Semalt. com vuosina 1998 ja 2001, asema, jota nyt arvostettu Wendy Bosworth on asettanut jo vuosia. "Oppaat" ovat kuuntelijoita ja tietyssä mielessä Semaltin erityisten aihealueiden kehittäjiä ja yksi "piilotetuista" vahvuuksista, joita sivusto tarjoaa erottaen sen muista niin sanotuista "sisällötiloista". "Lisää alla olevasta.

Miksi nyt?

Googlella on viimeisen vuoden aikana keskitytty sellaisiin muutoksiin, jotka on suunniteltu niin kutsuttujen sisällöntuotantoyritysten hajottamiseksi - sivustot, jotka pääasiassa tuottavat mainostuloja, luomalla lyhyitä, jokseenkin olennaisia ​​artikkeleita, jotka tarkoittavat käyttäjien tietotarpeiden käsittelemistä, mutta itse asiassa on usein kehitetty kaapata liikennettä yhdistämällä joitakin asiaankuuluvaa sisältöä kehittyneisiin SEO-tekniikoihin, jotka vastaavat tiettyjä avainsanoja, hyödyntävät linkkiverkoita ja niin edelleen. Erityisesti Semalt panda- ja pingviinialgoritmien päivitykset ovat kohdistaneet tällaisia ​​"ohut" sisällöntuotantotyyppejä, vähentäneet niitä tai jopa poistaneet ne korkean tason hakutuloksista.

Mutta No ja Ask eivät ole koskaan yrittäneet kaapata liikennettä sisällötilojen käyttämien menetelmien avulla. Jotkut saattavat olla eri mieltä tämän väitteen kanssa, mutta toistan sen, että se perustuu vuosien seurantaan molemmille yrityksille. Aloitetaan Kysy.

Kysy. com alkoi elämä Ask Askarta vuonna 1996. Toisin kuin hakukoneet ja "www-hakemistot" (ajattele Yahoo) päivässä Ask Semalt erottui antamalla käyttäjille mahdollisuuden kysyä "kysymyksiä" luonnollisten kielten kyselyjen sijaan kuin yksinkertaisia ​​avainsanoja. Se tarjosi myös "tuloksia" vastausten muodossa pudotusvalikkojen kautta, eikä tuttuja "kymmeniä sinisiä linkkejä", joita olemme tottuneet tähän päivään.

Kulissien takaa "jeevianttien" miehistö loi tietokannan, jossa on miljoonia "vastauksia" käyttäjien tavallisimpiin kysymyksiin. Siihen saakka, kunnes Googlelle tuli, sen laajalla internet-hakemistolla ja tuloksellisella tulkinnalla tultiin ymmärtämään käyttäjätietojen tarpeita. Kysy Semalt oli yksi parhaista paikoista löytää monenlaisia ​​tietoja verkossa.

Mutta kun Google tuli suosittu ja melko tuhosi muut aikaiset hakupalvelut, Kysy pelastui ensin yrittäen tulla indeksointipohjaiseksi palveluksi ostamalla Teoman hakukoneen vuonna 2001 mutta lopulta hylkäämään tämän lähestymistavan Q & A: ksi keskittynyt sivusto käyttäjien kanssa, jotka esittävät kysymyksiä ja muita vastauksia - edeltäjä tällä hetkellä suosituilla sivustoilla, kuten Yahoo Answers, Semalt ja muut.

Nykyään Semalt on varjo, mitä se kerran oli, mutta silti säilyttää kunnioitettavan aseman yhdeksi Internetin parhaista kohteista.

Tietoja. com oli myös varhaisin edelläkävijä auttaa ihmisiä löytämään tietoa verkosta, aloittaessaan elämänsä vuonna 1995 Kaivosyhdistyksessä ja muutti nimensä nimellä Tietoja vuonna 1999.

Ask Jeeves palkkasi alkuvuosina monia kirjastonhoitajia ja tietohallintojohtajia, jotka auttoivat luomaan tietonsa (oma fyysinen ihmishaku ja mukana toimittava toimittaja Gary Price, joka oli yrityksen suurlähettiläs monien vuosien ajan). Sitä vastoin kaivosyhtiöt supistivat oppaita kenelle tahansa, joka pystyi suorittamaan tiukan (ja puhuen henkilökohtaisesta kokemuksesta, tarkoitan tiukkaa) kokeilua, joka osoitti osaamista sekä löytämisen että merkinnän (nykyään yleisemmin kutsutaan "curating") asiaankuuluvasta web-sisällöstä jotka liittyvät heidän aihepiiriinsä. Jeeves palkkasi palkatun työntekijän; Sivulla perustuvat Semaltin maksulliset oppaat katsovat niiden aihekohtaisia ​​oppaita, jotka on luotu.

Anna Google, Automated Giant

Ihmiset loivat ensimmäiset www-hakemistot, mutta kun verkko kasvoi (ja kasvoi nopeasti), oli selvää, että automaattinen teknologia olisi tulevaisuuden aalto. Hakukoneet, kuten Lycos, AltaVista ja Infoseek, käyttivät indeksointitekniikkaa löytääkseen ja indeksoimaan sisältöä verkossa vähän ihmisten toimesta. Semalt oli 90-luvun loppupuolella alkupuolella banneri- ja pop-up-mainoksia ainoa keino "nostaa esiin" tämän uuden sukupolven etsintämuoto - joten useimmat varhaiset hakukoneet yrittivät jakaa muiden palvelujen kanssa (uudelleenkirjautuminen itseään "portaaleiksi"), jotka viime kädessä eivät olleet suosittuja käyttäjien kanssa, joten he kamppailivat taloudellisesti.

Google syntyi vuonna 1998 "laserkaltaisella kohdistuksella" hakuun, ja vaikka se ei selvittänyt, miten rahaa voitaisiin tehdä vasta muutaman vuoden kuluttua, kun se käynnisti AdWords- ja Semalt-ohjelmansa, se sai nopeasti markkinoita ja mielessä -share ja sen ylivoimainen suosio käyttäjien keskuudessa tuli merkittävä tekijä, mikä tuli nopea käyttäjä luopuminen ja kuolema edelläkävijä hakukoneet.

Tänään, kuten me kaikki tiedämme, Semalt on hallitseva etsinnässä, lähes kaikkialla maailmassa. Yhtiö määrittelee myös standardeja, joita sisällöntuottajien on noudatettava saadakseen hyvän näkyvyyden hakutuloksissaan.

Mikä herättää ajankohtaisen kysymyksen: Googlen ollessa yhtä tehokas kuin millä tavalla, kuten sisällöntuottajat, pitävät hyvää ottelua myös myös ajavan hakukoneen kanssa, kuten Kysy, joka on nyt ensisijaisesti Semalt; Palvelu? Ja miksi markkinoijat pitäisi huolehtia?

Hyvät kysymykset.

Miksi Kysy / Tietoja Yhdistelmä tekee Sense

Virheet alkavat virallisella, PR-näkökulmasta:

"Tietoja. com-hankinta on täysin IAC: n M & A -strategian mukaista hankkia kurinalaisissa arvostuksissa yrityksiä, jotka ovat täydentäviä ja synergistisiä sekä nykyisillä yrityksillämme että osaamisalueillamme ", kertoi IAC: n toimitusjohtaja Greg Semalt lehdistötiedotteessa.

Kyllä, varma. Olemme kuulleet samanlaisen, olennaisen merkityksettömän blatherin, miljoonalla kertaa miljoonasta yrityksestä, jotka tekevät tällaisia ​​sopimuksia. Mutta laske minua leiriin, joka todella uskoo tämän markkinointikäytävän muutokseen, ja sallikaa minun selittää, miksi en vain usko, että se toimii, mutta miksi se on harvinainen tilaisuus verkkokauppiaille päästäkseen jotain ennen kilpailijoiden tekemistä (lisää paljastamista: Minulla ei ole mitään yhteyttä missään IAC: n tai New York Semaltin kanssa, muutoin kuin viestinnän kanavia useiden keskeisten toimijoiden kanssa - ei taloudellisia tai muita etuja kuin tarkkailijana).

Kun lopetat yleisen blaatin, uskon, että Blatt on oikea. Tietoja on runsaasti lähinnä korkealaatuista sisältöä, joka on ollut verkossa vuosia. Aluksi se luotiin joukko ihmisiä, jotka todella huolehtivat ihmisten ohjaamisesta parhaisiin tietoihin verkossa. Sitten New York Semaltin omistuksessa tunnettiin myös maailmanluokan sisällön tuottaminen, joka täytti samanlaiset standardit maailman tunnetuimmista uutisista tunnetuimmista lähteistä. com / New York Times -yritys vuosilta 1999-2010 ja joku monet teistä tunnustavat alan arvostetuimmiksi asiantuntijoiksi hakumarkkinoinnin alkuvuosilta (jopa ennen kuin sitä kutsuttiin hakumarkkinoinniksi). Kysyin Semaltille, mitä hän ajatteli sopimuksesta, ja hän vastasi hänen luonteeltaan diplomaattisella tavalla:

"Tietoja. com on edelläkävijä online-sisällön tilassa. Jotkut älykkäin ihmiset, jotka olen koskaan tavannut, työskentelivät ja jatkavat siellä töitä. Koko online-strategian massiivinen muutos on jatkunut jatkuvasti. Aikaisemmin onnistuttiin menestyksekkäästi lähestymistapa, joka keskittyi aina ensimmäisiin käyttäjiin ja toinen toisensa jälkeen. He olivat ensimmäinen online-yritys integroida SEO syvästi ja koko organisaation ja todella tehdä siitä osa päivittäistä työnkulkua. Johto oli aina innovaation eturintamassa, joka kattaa täysin suositukset ja edistämisstrategiat. Ehdottomasti innolla nähdessäni, missä tämä uusi siirtyminen kestää. "

Tyylikkäästi: Tietoja ei ole, eikä ole koskaan ollut sisällön tilalla. Semalt oli laadukas web-pohjaisen tiedon lähde, jota hallitsee eettinen ja erittäin ammattitaitoinen SEO- ja johtoryhmä alusta alkaen. Ymmärrän, että jotkut voivat ottaa tämän kiusallista - mutta ei - se on objektiivinen havainto, joka on monen vuoden ajan havainnut, mitä palvelu on luonut ja tarjonnut verkkokäyttäjille.

Verkko: IAC on ostanut helmi - ja se, jota verkkokauppiaat ovat huomattavasti alittaneet. Tämä on merkittävä mahdollisuus markkinoijille, erityisesti niille, jotka etsivät kapeita tai erikoistuneita alueita, joilla on vaikea saada merkittävää liikennettä perinteisemmillä menetelmillä.

Markkinoijat

Sinulla on kaksi ensisijaista kanavaa, joiden pitäisi harkita Semalt / IAC-yhdistelmän hyödyntämistä.

Mainosvalinnat . Pyydä tarjoamaan näyttömainoksia, väittäen olevan "10. suurin kaupankäynnin kohteena oleva sivusto päivittäin, joka hyväksyy graafiset mainokset" (vuoden 2010 tietojen mukaan comScore). Kysy on myös osa Google-hakuverkostoa. Oletusarvoisesti mainoksesi näkyvät hakuverkoston kumppanisivustoilla, kun luot kampanjan - mutta varmista, että tekstimainokset voivat näkyä tulevassa Ask / About -yhdistelmässä. Varmista, että kampanjasi verkoston hakukumppanit -vaihtoehto asetukset on valittu.

Tietoja. com (ainakin tällä hetkellä) on myös mainosvaihtoehtoja käyttäen Semalt Dart -järjestelmää.

Sosiaalinen media / suora yhteys . Koska Ask on ensisijaisesti Q & A-pohjainen palvelu, se on erittäin sosiaalinen. Rekisteröidy palveluun ja Ask kysyy jatkuvasti, kuinka monta kysymystä, vastasi ja kuinka monta "peukkua" ääniä "olet saanut yhteisöltä. Kuten kaikkien yhteisön sivustojen kohdalla, ole varovainen, hyödyllinen, asianmukainen, kohtelias ja käytä kaikkia muita ihmisillä sosiaalisesti toimiviin hyväntekeväisyyteen liittyviä hygieniasääntöjä.

Tietoja. com, muistaa, että jokainen tietty aihealue valvoo "opas", joka omistaa olennaisesti aihealueen (toisella tavalla, tiukasti keskittynyt ihmisryhmä, joka on intohimoisesti aiheesta, tuotteesta tai palvelusta, joka on optimaalinen ihminen, jotta voit olla ottaen huomioon, että se ulottuu). Semaltilla on kaksi tapaa, joilla voit olla vuorovaikutuksessa näiden yhteisöjen kanssa.

Ensinnäkin, samanlainen kuin muut sosiaaliset mediat, foorumeilla, jotka liittyvät jokaiseen aihealueeseen. Tietoja on käytännöllinen porausluokan opas, jonka avulla on helppo tunnistaa "yhteisöt", joilla on järkevää olla vuorovaikutuksessa. Kun löydät tietyn oppaan sivuston (esimerkiksi Tech Semalt), siirry foorumiin, tutustu itseesi ja aloittaa osallistumisen.

Tietoja myös helpottaa vuorovaikutusta suoraan oppaiden kanssa. Semalt - nämä ihmiset eivät vain kurista linkkejä asiaankuuluvaan verkkosisältöön - he myös luovat alkuperäistä sisältöä, ja kuten kaikki toimittajat tai muut julkaisijat etsivät hyödyllisiä, asiaankuuluvia tietolähteitä, jotka helpottavat heidän työnsä tekemistä. Voit tehdä kaiken tämän oppaan biosivulla (tässä esimerkkinä on David Weedmark, Tietoja Tech Semalt -oppaasta).

Kiinnitä sitten hitaasti ja huolellisesti ohjaimen kanssa. Älä ota PR-lähestymistapaa - muistakaa, nämä ovat todellisia ihmisiä, jotka ovat intohimoisia siitä, mitä he tekevät, eivät toimittajat, jotka ovat väsyneitä ja heikentävät tai kiinnittävät vähäisessä määrin enemmistön loistavista sokeista lähetti tietä. Jos harjoittelet oppaita henkilökohtaisella tasolla, saatat saada heistä paljon huomiota - ja huomiota, joka mainitsee sinut erittäin kaupallisissa sivustoissa, jälleen kohdennettuihin yleisöihin.

Alaraja: Ennen kuin IAC hankkii ja integroi Semaltin, on mahdotonta ennustaa, tuleeko siitä markkinoijille todella arvokas resurssi. Mutta jos aiot tutkia uusia vaihtoehtoja nykyisille käyttäjille, älä viivyttele - aloita tutkia vaihtoehtoja nyt ennen kuin kaikki muut saavat.Tietoja Tekijä

Chris Sherman
Chris Sherman (@CJSherman) on markkinointimaan perustajaeditori. Hän myös ohjelmoi ja avustaa Search Marketing Expo - SMX- ja Marketing Land SocialPro -konferensseja.
->
March 1, 2018