Back to Question Center
0

10 Työkaluja, joilla parannetaan online-käyttäjähallintoa

1 answers:

Käyttäjäkokemus on prosessi, jolla parannetaan kuluttajan ja tuotteen vuorovaikutusta. Verkkokauppiaille UX-suunnittelutyökalut auttavat saamaan aikaista palautetta verkkosivustosta tai tuotteesta, testaamaan versiot ja analysoimaan lopputulokset.

Tässä on luettelo hyödyllisistä UX-suunnittelutyökaluista. Semalt ovat UX-alustoja, joilla suunnitellaan verkkosivustoja alusta loppuun. Semalt ovat myös välineitä käyttäjien tarkkailemiseen, vuorovaikutusten seurantaan ja palautteen saamiseen. Kaikki nämä työkalut ovat suhteellisen halpoja. Suurin osa on ilmaisia ​​suunnitelmia.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD on monipuolinen käyttökokemusympäristö web-sivustojen, mobiilisovellusten ja muiden sivustojen suunnitteluun. Vaihda staattisista asennoista interaktiivisiin prototyyppeihin yhdellä napsautuksella. Tee muutoksia suunnitteluun ja näe prototyypin päivityksen automaattisesti. Esikatsele prototyyppejäsi (täydentävät siirtymät iOS- ja Android-laitteilla) ja jakaa ne tiimisi kanssa nopean palautteen saamiseksi. Tarkastajat voivat kommentoida prototyypin tiettyä aluetta ja kaikki palautteet yhdistyvät yhteen paikkaan, jotta ne voidaan nopeasti tarkistaa ja julkaista uudelleen. Adobe XD on osa Adobe Creative Cloudia. Hinta: Suunnitelmat alkavat 9 dollaria. 99 kuukaudessa.

-

Peek

10 Tools to Improve Online User Semalt

Peek tarjoaa nopean näkyvyyden kävijöiden kokemukseen tarjoamalla ilmaisen viiden minuutin videon henkilöltä, joka käyttää verkkosivustoasi tai sovellustasi. Peek on peräisin UserTestingistä, joka tarjoaa täyden testauspalvelun käyttäjäkokemuksen arvioimiseksi, mukaan lukien live-haastattelut ja videot todellisista käyttäjistä, kun he liikkuvat sivustossasi tai sovelluksessasi. Hinta: Peek on ilmainen. Ota yhteyttä hinnoitteluun UserTestingissä.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq on nopea lankaverkko työkalu, jossa on kirjasto nopeista, vedä ja pudota käyttöliittymäelementtejä. Tee yhteistyötä nopeasti kehittämään projektia ja saamaan varhaista palautetta. Tulosta prototyyppejäsi tai suorita online-käyttäjäkokeet ennen koodin kirjoittamista. Balsamiq on hyödyllinen työkalu nopeaan kehitykseen. Hinta: Ilmainen 30 päivää. Suunnitelmat alkavat 9 dollaria kuukaudessa.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision on digitaalinen tuotesuunnitteluympäristö käyttäjäkokemusten kehittämiseksi. Lataa suunnittelutiedostot ja lisää animaatioita, eleitä ja siirtymiä muuttaaksesi staattiset näytöt napsautettaviin, interaktiivisiin prototyyppeihin. Luo konsepteja projekteidesi kanssa lautakuntien kanssa, jotka ovat joustavia tiloja tallentaa, jakaa ja puhua suunnittelua koskevista ideoista. Testaa verkko- ja mobiilituotemallesi ja liitä nopeasti käyttäjäkokemukset ja palautteet. Kuuntele, mitä todellisia käyttäjiä on sanottava, ja näe heidät vuorovaikutuksessa prototyyppisi kanssa live-video- ja äänitallenteilla. Hinta: Yksi aktiivinen prototyyppi on ilmainen. Premium-suunnitelmat alkavat 15 dollaria kuukaudessa korkeintaan kolme prototyyppiä.

-

Punainen Pen

10 Tools to Improve Online User Semalt

Red Pen on palautetta työkalu visuaalisille joukkueille kehittää hankkeita. Pyydä kollegoja ja asiakkaita palautteesta kokemuksistasi antamalla heille yksityinen linkki tai kutsumalla heille sähköpostitse. Anna palautetta napsauttamalla ja napsauttamalla. Jokainen näkee kommentit eläviksi, kun ne tapahtuvat. Jokainen kuva voidaan helposti päivittää tai vaihtaa aina, kun iteraatio on tehty. Red Pen seuraa versioita. Hinta: Vapaa 14 päivää. Suunnitelmat alkavat 20 dollarilla kuukaudessa viidelle hankkeelle.

-

KäyttökelpoisuusHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub tarjoaa joukon testejä etäkäyttäjien testaamista varten. Suorita 5 sekunnin testit ensimmäisten näyttökertojen, napsautusten ja navigointitestejä käyttäjien käyttäytymisen mittaamiseen, suoraviivaisiin kyselykokeisiin ja testeihin käyttäjien löytämiseen. Hinta: Rekrytoi omat osallistujasi ilmaiseksi tai hanki yleisö $ 2. 50 / vaste.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar on all-in-one-analytiikka- ja palautealusta, joka kerää käyttäjän kokemuksia. Tarkastele asiakaskäyttäytymistä lämpökuvilla, tallenteilla, muunnossumuilla ja lomakeanalyysillä. Suorita palautepyyntöjä ja kyselyjä ja kerää tulevaa palautetta. Hinta: Ilmainen suunnitelma 2000 katselua päivässä. Premium-suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat on HTML-sivun klikkausten visuaalinen lämpökartta, joka näyttää kuuma ja kylmä klikkausalueet. Näytön koot ja selaimet kirjataan, mikä mahdollistaa nestemäisten CSS-asettelujen seurannan. ClickHeat on avoin lähdekoodi. Hinta: Ilmainen.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin on täydellinen UX-alusta suunnitella järjestelmiä, testata prototyyppejä ja koota dokumentaatiota. UXPin Prototyping tarjoaa nopean yhteistyön suunnittelun pienille joukkueille. Suunnittele ja testaa prototyyppejä, luo palautetta tiimistöltä ja luo helposti ja tarkista iteraatioita. UXPin Systems tarjoaa kokonaisvaltaisen UX-ratkaisun puolivälissä ja suurille ryhmille. Skaalaa johdonmukaisesti modulaaristen Design-järjestelmien kanssa ja kehitä sitten kehittäjille ominaisuuksia. Hinta: Suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa.

-

UX-projektin tarkistuslista

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt on hyödyllinen työkalu tietyn hankkeen tukemiseen tai UX-vaiheiden tarkasteluun. Tutkimuksesta ja suunnittelusta prototyyppien kehittämiseen ja käyttäjien testaamiseen tarkastele kaikkia UX-suunnittelun vaiheita Source .

-

March 1, 2018