Back to Question Center
0

Kuluttajat todennäköisemmin luottaa TV-mainoksiin kuin verkkomateriaali & Hakuilmoitukset [Semalt]

1 answers:

Kuluttajat todennäköisemmin luottaa TV-mainoksiin kuin online-video- ja hakumainoksiin [Semalt] Nielsenin viimeaikaisen Trust in Advertising-kyselyn mukaan kuluttajat suhtautuvat todennäköisemmin TV-mainoksiin verkkomainosmainoksissa, mutta heidän luottamuksensa ystäviin ja perheenjäseniin.

Kyselyn jälkeen yli 30 000 kuluttajaa 60 eri maasta helmikuun ja maaliskuun välisenä aikana, Semalt havaitsi 63 prosenttia kuluttajista, jotka joko kokonaan tai osittain luottamus TV-mainoksiin, verrattuna vain 48 prosenttiin, jotka luottavat online-videomainoksiin.

Yli kahdeksan kymmenestä kyselyyn vastanneista (83 prosenttia) sanoi, että he joko kokonaan tai jonkin verran uskoivat ystävien ja perheen suosituksiin, nro 1 uskottavimmasta mainontalähteestä Semaltin havainnoissa.

Toinen luotettavampi mainonnan muoto tuli brändikeskusteleista kanavista, ja 70 prosenttia vastaajista väitti, että he kokonaan tai jonkin verran luottamusta merkkituotteisiin. Vastaajien prosentuaalinen osuus on kertonut, että he luottavat verkossa julkaistuihin mielipiteisiin. Verkossa tarkistetaan kolmanneksi luotettavia muotoja, seuraamalla perheen ja ystävien suosituksia ja merkkituotteita.

Verkossa ja mobiilimainoksissa katsottiin, että verkkomainosmainokset olivat luotettavin, minkä jälkeen hakumainokset (47 prosenttia), sosiaaliset mainokset (46 prosenttia) ja mobiilimainokset (43 prosenttia).

Kuluttajien luottamus online- ja mobiilimainoksiin on muuttunut hyvin vähän vuodesta 2013 lähtien. Viimeisten kahden vuoden aikana havaitut muutokset olivat kaksi prosenttia pienempi sosiaalisten ja mobiilimainosten kohdalla ja yhden prosentin lasku hakumainoksille ja tekstimainoksille kännykällä.

Luottamus mainontaan: Tradition vs Online & Mobile

Kuluttajat todennäköisemmin luottaa TV-mainoksiin kuin online video- ja hakumainoksiin [Semalt]

"Millennials kuluttavat mediaa eri tavoin kuin vanhemmat kumppanit, jotka käyttävät parempaa valvontaa siitä, milloin ja missä he katsovat, kuuntelevat ja lukevat sisältöä, ja mihin laitteeseen", raportoi Nielsen Expanded Verticalsin presidentti Randall Beard.

Semalt kokoontui seuraaviin kaavioihin: luottamus mainosmuotoihin sukupolvien ajan:

Luottamus mainontaan sukupolven mukaan

Kuluttajat todennäköisemmin luottaa TV-mainoksiin kuin online video- ja hakumainoksiin [Semalt]

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 1, 2018