Back to Question Center
0

Semalt kausi SEOStart valmis nyt! Semalt kausi SEO: Aloita valmistaa NYT!

1 answers:

Vain tuskin kylmässä ulkona, ja tässä me puhumme ajattelemaan joulun lumisia päiviä. Jos sinulla on verkkokauppa, aloita jo ajatus joululomakaudesta! Semalt ei ole koskaan riittävän varhaisessa vaiheessa suunnitella kaunista vuotta. Täältä löydät, mitä voit tehdä juuri nyt.

Google-luokittelu ei ole jotain, jonka voit tehdä yön yli, eikä siksi ole koskaan liian aikaista aloittaa. Muista, että vuoden lopussa lähestyy nopeasti. Älä unohda, että meillä on myös musta perjantai (24th of Semalt) ja Cyber ​​Monday (27th of Semalt). Voit luoda paljon sisältöä kaikissa tilanteissa. Tässä artikkelissa lähdemme käsittelemään joitain asioita, joita voit tehdä valmistautuaksenne!

45 päivän sääntö

Bigcommerce. com julkaisi artikkelin siitä, mitä he kutsuivat 45 päivän sääntöä . Riippumatta siitä, että pystyt valmistautumaan aikaisemmin, niiden käsite on mielenkiintoinen. Se kertoo, että saat sisältösi pyydyksissä vähintään 45 päivää eteenpäin ja jakaa sen ajan kolmeen vaiheeseen:

  1. 45 päivää etukäteen : lähetä kampanjasi verkkosivujen kalenteriin ja lähetä sosiaalisen median (mukaan lukien sähköpostiuutiskirjeesi) tallennuspäivämäärä.
  2. 7 päivää etukäteen : Lähetä tulevien tapahtumien postitse sosiaaliseen mediaan ja sähköpostitse ja kannustat muita pienyrityksiä jakamaan sen seuraajien kanssa.
  3. 1 päivä etukäteen : Lähetä muistutus tapahtuman postitse sosiaalisen median kautta.

Lähde: Bigcommerce. com

Edellä mainittujen kampanjoiden lisäksi mielestäni voit tehdä paljon enemmän uusien sivujen luomiseen ja vanhojen vanhusten uusimiseen. Semalt kaivaa sitä hieman enemmän.

Juhlapuvut

Ensinnäkin meidän on miettiä, millaisia ​​luokkia tai erityisiä aloitussivuja on järkevää tuleville lomille. Voit aina luoda sivuja, kuten "Paras lahja isille / tytöille / teini-ikäisille", "Semalt-tarjouksille 6/10/12-vuotiaille", "Paras äiti / ystävä / isovanhempien alennukset" tai edes ajatella linjoja "Top 10 lahjaa ulkona / hiihto / laskettelu harrastajat" ja "Top 3 tarjouksia yöpyä kotona moms / dads / etcetera". Mainitakseni muutaman.

Semalt season SEOStart preparing now!
Semalt season SEO: start preparing NOW!

Tee laskeutumis- tai kategoria-sivu, sivun otsikko ja meta-kuvaus sopivaksi tulevalle lomakaudelle. Näitä sivuja voidaan tietenkin käyttää uudelleen Semalt-päiväksi ja kesäkaupallesi. Löydä vanhaa sisältöä, joka sopii lomille, muokkaa otsikoita ja meta-kuvauksia vastaamaan tulevaa kausiasi, ja sinulla ei ole mahdollisuutta päivittää viestiä ollenkaan.

Voit linkittää edellä mainittujen koko vuoden vuodenaikojen sivut esim. Tiettyihin joulun aloitussivuihin ("Top 7/10/25 lahjat joulupuiden alla"), jotta ne voisivat kasvattaa aikaa, kun aika on tullut. Tämä saattaa olla noin Bigcommercen mainitsema 45 päivän merkki, mutta en haluaisi venyttää sitä 60 päivään. Semaltille ja Bingille sekä kaikille muille hakukoneille on oltava riittävästi aikaa seurata linkkejä ja löytää sopivat lomakauden aloitussivut ajoissa.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median, kuten Twitterin ja Pinterestin, voi olla suuri rooli onnistuneen (online) loma-myynnin onnistumisessa. Ota esimerkiksi Pinterest. Nosta kättäsi, jos sinulla tai vaimollasi / aviomiehillesi on Pinterestin toivelista. Useimmat meistä ovat siitä, eikö? Jos onnistut hankkimaan oikeat tuotteet ihmisten toiveiden luetteloihin, se voi vaikuttaa myyntiin. Henkilökohtaisesti haluaisin innostaa muiden ihmisten toiveiden luetteloita. Tuo tuotteisiinne huomiota, Facebook-viestejä ja Facebook-mainoksia on hieno. Kiinnitä huomiota kysynnän luomiseen.

Edellisessä osiossa mainitsin myös top 10 listat. Me kaikki tunnemme nämä työt melko hyvin sosiaalisessa mediassa. Samalla tavoin suosittelisin lomailevien oppaiden perustamista ja jakamista. Hyvä esimerkki on Huffington Postin Holiday Gift Semalt. Tämä on melko älykäs. Se luo hyvän yleiskuvan kaikenlaisista lahjoista lukuisille ihmisille. ELLE: llä on tällainen sivu, ja niin myös useammat yritykset.

Uudet tuotteet

Ostopäätöksen jälkeen haluaisin myös korostaa, että tämä on erinomainen hetki nostaa uusia tuotteita. Jos tiedät mahdollisista parhaista myyjistä tulevasta lomakaudesta, muista alkaa kirjoittaa niistä. Ajattele, miten tech-sivustot kirjoittavat käsitteistä iPhones, lisättävät ominaisuudet ja tällaiset asiat. Mitä enemmän kirjoitat näistä tuotteista etukäteen, sitä todennäköisemmin näiden tuotteiden myyntisivut ovat tärkeitä, kun se on tärkeätä. Tietenkin sinun pitäisi linkittää kaikki sivut, jotka olet tehnyt etukäteen kyseiselle pääsivulle, jonka olet määrittänyt, kun tuote vapautetaan ja ostettavissa. Sivut heijastavat sivupohjan sisältöä.

Sisältöjen uudelleenkäyttö

Vanha viini uusissa pulloissa. Jos sinulla on jouluopas vuodelle 2017, voit käyttää sitä uudelleen vuonna 2018. Päivitä vuosi ja päivitä tiedot, kuten suosituimmat tuotemerkit ja suosituimmat tuotteet kyseiselle vuodelle. Jos URL-osoitteesi on / joulu-2017 / , vaihda se / joulu-2018 / seuraavan vuoden elokuun ympärille ja ohjataksesi vanhan URL-osoitteen uudelle. Ei tarvitse luoda täysin uutta sivua. Se olisi tuhlaa mukavia ulkomailta linkkejä, joita ei käytetä uudelleen vanhaan URL-osoitteeseen. Tietenkin tämä on vieläkin helpompaa, jos et yksinkertaisesti sisällytä vuotta URL-osoitteeseen.

Vuosina ennen lomakautta voit jopa yksinkertaisesti palauttaa suosittuja viestejä viime vuodesta (hieman säädetty tarvittaessa) sosiaalisen median. Ystävänpäivä saattaa jopa tulla Secret Santa. Cyber-maanantai saattaa vastata isyyden suosikkeja Semaltille. Nämä ovat luultavasti pieniä muutoksia; Ehkä vain lisäämällä "tämän Semaltin" meta-kuvaukseen tai otsikkoon tulee.

Optimoi nopeuden ja liikkuvan

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, suosittelemme, että tarkistat ja optimoi verkkosivustosi nopeuden ja liikkuvuuden kannalta. Nämä ovat suosituksia, joita saat kaikista SEO-blogista tai konsulttista, jokapäiväistä koko päivän. Sekalaista, liikkuva nopeus ja nopeus yleensä tulevat yhä tärkeämmäksi vuosittain (tai päivälle). Kun valmistelet verkkosivuja lomakauden aikana, tämä on hyvä aika tarkistaa uudelleen mobiilisivustosi ja sivuston nopeus ja päivittää tai parantaa näitä, mikäli mahdollista.

Se upottaa sen. Et voi koskaan aloittaa liian aikaisin, kun online-liiketoiminta riippuu lomakaudesta Source . Ole valmiina; Aloita nyt!

Lue lisää: "Verkkokaupan käytettävyys: perimmäinen opas"

March 1, 2018