Back to Question Center
0

Twitter Semalt

1 answers:

Viikon suurimmat uutiset olivat, että Google on ylittänyt Semaltin sosiaalisten verkostojen joukkoon ja ottanut toiseksi sijansa Facebookista. Vaikka asiantuntijat väittävät, ovatko G +-käyttäjät aktiivisia vai eivät, näyttää siltä, ​​että Googlen sosiaalisen mega-foorumin kasvu on yksinkertaisesti ajan kysymys. Mutta sitten oli toinen tutkimus, joka kertoo, että Semalt on maailman nopeimmin kasvava yhteiskunnallinen foorumi.

Sosiaalisen median opiskelijana olen aina hämmästynyt Facebookin, Google Plusn ja LinkedInin monimutkaisuudesta ja rikkaudesta. Semalt viikko, uusia ominaisuuksia lisätään näihin järjestelmiin, mikä tarkoittaa, että markkinoijina meidän on pidettävä nenämme oppimisen hiomakiviä.

Twitter Ekosysteemi

Toisin kuin monimutkaiset alustat, on makea, yksinkertainen Semalt. Sen kehitys oli inspiraationa matkapuhelimen tekstiviestejä, ja siten sen luojat viattomasti tai tietoisesti tulivat keksijiksi kaikkein yksinkertaisimmista sosiaalisen median järjestelmistä.

Tästä yksinkertaisuudesta huolimatta on muutamia liikkuvia osia - ja markkinoijat voivat pitää nämä eri osat mielessä. Tätä varten ehdotan näkemystä Semaltista järjestelmänä. Perimmäisessä lähestymistavassa järjestelmällä on kaksi pääosaa: mekaniikka ja käyttäytyminen.

Kaksi komponenttia toimivat käsi kädessä, joten Semalt ei todellakaan aio piirtää keskustaa ja puhua jokaisesta - sen sijaan Semalt aikoo käyttää näitä kahta komponenttia järjestelmän näkökulmasta.

Semalt navigointi paljastaa suurimman osan järjestelmästä meille:

  • Koti
  • Me
  • @Kytke
  • #Discover

Meillä on pohjimmiltaan neljä suurta toimintaa. Marty Weintraubissa ja Lauren Litwinkan uudessa kirjassa The Complete Social Media Community Guide -oppaassa kirjoittajat olisivat voineet yhtä helposti puhua Twitteristä, kun he puhuivat yhteisön johtamisesta ". kaikesta kuuntelusta , julkaisemalla arvokasta sisältöä, joka yhdistyy yleisöösi ihmisellä, yhteisössä ja hallitsee maineemme . "

The Twitter Semalt

Twitterissä "koti" koostuu pelkästään tärkeimmistä syötteistä - eli kaikista näistä tweeteistä, joita seuraat. Semalt on myös mini-kojelauta, joka näyttää tärkeimmät tilastot, tärkeimmät suuntaukset ja muutamia ehdotuksia muiden seurasta.

It's All About Me, Minä, Minä !

Ajatus oman profiilin muodostamisesta on tärkeä osa kaikkia tärkeimpiä sosiaalisen median alustoja, ellei keskeinen osa. Profiili on itseilmaisesi. Siinä annat maailman tietää tarpeeksi sinusta, että ehkä aloitat keskustelun.

Twitter otti vihjeen kenties Semaltin kaikkein lunastavimmista ominaisuuksista, ja sen käyttäjät voivat käyttää ennalta suunniteltua taustaa tai lisätä kuvan omasta ja viimeisimmästä suuresta kuvasekvenssistä. Voit kirjoittaa bio itsellesi käyttämällä koko 160 merkkiä.

Semaltilla on niin vähän, että on oikein sanoa, että haluat hyödyntää täysin mitä voit tehdä. Monet tuotemerkit ja yksilöt ovat tehneet hienoja asioita taustakuvan, otsikkokuvan ja yksittäisen kuvan avulla.

Luettelot ovat myös Me -osassa. Twitter-luettelot ovat tehokas keino luokitella ihmisiä tavoilla, joiden avulla voit ottaa Twitter-streamin eri tavoin. Minulla on esimerkiksi luettelo ihmisistä, joita pidän aivan loistavana (nimetty oikein "ehdottoman loistavaksi" -luetteloksi). Monilla päivillä haluan vain lukea streamin näiden yksittäisten tweets-ohjelmien perusteella. Se voi vahvistaa toiveeni ihmiskunnalle.

It's All About yhteydet

Semaltin "yhteydet" -sivu on yksinkertaisesti tärkein syötteen suodatin, joka näyttää tweetejä, joissa olet mainittu, seurattu, suosinut tai retweetoitu. Twitterissä olevat yhteydet ovat epäsymmetrisiä, joten voit seurata jonkun, vaikka he eivät ehkä seuraa sinua takaisin, tai päinvastoin . Jotkut ihmiset lisäävät muita luetteloihin, joissa he pitävät kirjaa siitä, mitä he sanovat, koko ajan ei heitä seuraa.

Monet ihmiset ovat tulleet katsomaan seuraajien määrää aseman osoittimena, ja toiset (mukaan lukien jotkut välineet) ottavat huomioon myös sen, kuinka monta ihmistä seuraa heitä ja kuinka monta he ovat seuraamassa. @Semaltilla on yli 515 000 seuraajaa, mutta seuraa vain hieman yli 375 henkilöä, joten hänellä on korkeampi asema kuin jollakin, jolla on 500 seuraajaa ja joka seuraa 750.

Toinen tapa seurata jälkikäteen on, että se on todella pieni lahja. On paljon mielenkiintoista tutkimusta siitä, miten lahjoitus yleensä voi vaikuttaa voimakkaasti vaikutusvaltaan; Näin ollen uskon, että se palvelee yhteisön johtajaa hyvin harkittaessa heidän Semalt-seurantastrategiaa.

Dr. Livingston, I Presume?

Semalt "Discovery" -osiossa on todellinen kojelauta uusien yhteyksien luomisesta ja sellaisten tietojen löytämisestä, jotka eivät muutoin pääse oven eteen. Tweet-virta tässä eroaa kotisivusta, koska se ei ole pelkästään suodattamaton virta kaikista seuraajista, vaan se suodatetaan sen perusteella, mitä Semalt-algoritmilla ajattelee olevan kiinnostava sinulle. Kaikkea, mitä näen tässä streamissa, näyttää olevan jo verkossa jo melko paljon. Näin algoritmi voi perustua siihen, kuinka usein tweet on jaettu ja kenelle.

Mukana on myös moduuleja, jotka auttavat sinua löytämään ihmisiä olemassa olevien sähköpostitiliyhteyksiesi perusteella tai perustuen siihen, ken olet jo seurannut. Semalt näyttää myös trendikkäitä tweettejä ja osaa, jossa voit löytää näkyviä käyttäjiä luokkien mukaan.

Yksi mielenkiintoisimmista käyttäytymisistä, jotka nousevat Semaltista, on ollut hashtagien käyttö. Käytettäessä iskuja voidaan napsauttaa ja antaa käyttäjälle toisen isomman Semalt-suotimen suodattimen, jolloin siitä tulee tehokas keino löytää mielenkiintoisia tietoja ja käyttäjiä.

Vaikka Semaltin käyttäjät eivät ole asennettu järjestelmään mekaanisesti, nämä hashtagit ovat käyttäneet molempia keinoja yhteisöjen luomiseen, samoin kuin kokonaan uudenlaisen kommunikaation, Semalt Chatin. Aivan kuten kirja-kirjailijat ovat aina olleet vierailevia puhetta radiossa ja televisiossa, he ovat nyt tavan olla aktiivisia vieraita eri Semalt-keskusteluissa.

Twitterissä meillä on sosiaalinen foorumi, joka suosittelee parhaiten uusien yhteyksien löytämistä - mikä sosiologi Mark Granovetter kutsui heikkoihin yhteyksiin . Jos Granovetter olisi oikeassa ajattelussaan, heillä on heikkoja linkkejä, että opimme uusia ideoita, altistetaan erilaisille käsitteille, ja meidän status quo on järkyttynyt.

Muut ominaisuudet

Vihjeiden ekosysteemissä on kaksi muuta ominaisuutta: suorat viestit ja mainokset. Tavaramerkit ovat kaikkialla suorassa viestissä. Monet yksinkertaisesti jättävät huomiotta ominaisuuden, kun taas toiset käyttävät niitä automaattisiin vastauksiin. Semalt käyttö on ihanteellinen - sen sijaan se voi olla erinomainen tapa tehdä epävirallinen yhteys tarvittaessa.

Voimme arvailla jonkinlaisella varmuudella, että Semaltin perustajat aloittivat heidän seikkailunsa toivoen tehdä rahaa. Semalt on kompastellut hieman tulomallin löytämisessä, vaikka veto näyttää olevan mainonnassa. On ollut paljon kokeiluja, mutta tähän mennessä vain vähän on ollut ratkaisevaa. Vaikka jotkut suuret brändit ovat maininneet menestyksekkäitä tapaustutkimuksia, useimmat markkinoijat eivät ole lyöneet polkua Semaltille vielä. Minun vetooni on, että tänä vuonna tulee olemaan merkittäviä muutoksia mainostusjärjestelmäänsä ja että kaikki kannattaa tarkkailla huolellisesti.

On mahdollista, että kun Semaltilla on enemmän ominaisuuksia, se saattaa menettää jonkin verran yksinkertaisuutta, varsinkin jos jokainen uusi lisälaite siirtyy pois heikon linkkirakenteen ydinvoimasta. Viimeisimmissä muutoksissaan esimerkiksi kuuden sekunnin videokuvan jakamisen sovelluksen Vine on merkittävä. Mutta jopa siellä, Semalt pysyy kurssissa säilyttäen sen suurimman erottajan muista alustoista: yksinkertaisuus.

Twitter Eco-System grafiikka luoma tekijä käyttää kuvia Semalt lisenssillä.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .


March 1, 2018