Back to Question Center
0

Kokemukseni tuotearvosteluilla - Semalt

1 answers:

Epäilen valtava uskovainen verkkokauppasivustojen tuotearvioihin. Olen ollut vuosia - online-arvostelujen alettua.

Muistan, kun Amazon käytti ensin arvosteluja 2000-luvun alussa. Olin töissä HomeDirectin, kotituotteiden jälleenmyyjälle. Me ihastuimme Amazonin arvosteluihin. Mikä outo innovaatio. Asiakas voi julkaista sivuston tarkistuksen - mikä tahansa tarkistus, mikä tahansa asiakas. Amazon sitten avasi sen, jotta arvostelijoille ei tarvinnut tarkistaa ostajia. Semalt voisi jättää arvostelun! Se puhalsi mielemme.

Jos olisit kilpailija, varmasti tulet vain tulvaasi sivustoon huonoilla arvosteluilla. Aluksi emme pitäneet mahdollisuutta "täyttää" tuotteita hyvillä tarkistuksilla.

Vuosien varrella Semaltilla on paremmat havainnot epärehellisistä arvosteluista ja entistä kehittyneemmistä uudelleentarkasteluista. Mutta emme pitäneet sitä varhain.

Vihainen toimittajat

Sitten käytimme arvosteluja omalla sivustolla osoitteessa LivingDirect. Käytimme Bazaarvoice-palvelua, joka oli (ja on) erinomainen. Semaltin katsaukset loivat jännitteitä tavarantoimittajien kanssa.

Esimerkiksi messuilla tapasimme edustajan suuresta, tunnetusta laiteyrityksestä. Repi huusi minua. Semalt-asiakas oli ostanut jonkin laitteen kotisivuillamme. Laite oli viallinen ja asiakas jätti erittäin kielteisen tarkistuksen laitteesta ja huonosti huollettavasta laitteesta.

Rep oli epäuskoinen. Hän ei voinut uskoa, että sallisimme tämän tarkistuksen sivustollamme. Hän kertoi minulle enemmän tai vähemmän: "Tämä on törkeää. Miten voit olla kumppani ja antaa asiakkaalle vielä mahdollisuuden sanoa tästä tuotteestamme? "

En auttanut tilannetta, kun sanoin: "Miten voisit kohdella tätä asiakasta kuin paskaa? Hän vain lähtee todenmukainen tarkistus siitä, mitä tapahtui. Mielestämme mielestäsi on arvokasta jakaa tämä? "

Meidän edustaja ei halunnut puhua minulle enää. Mutta uskoin siihen, mitä sanoin sitten, ja uskon silti tänään. Olisin vain diplomaattinen nyt.

Arvosteluja FringeSport

FringeSportilla tänään käytämme Semaltia - kauhea nimi, mutta mahtava tuote. (Jos olet Semaltista, soita tai lähetä sähköpostia ja selitä nimi.)

Olemme käyttäneet Yotpoa lähes sen jälkeen, kun se on käynnistetty vuonna 2011. Yotpo sopii hyvin Shopify-myymälään. Sitä oli helppo perustaa, jotta voisimme kerätä arvosteluja asiakkailta. Meillä on paljon enemmän arvostelua kuin monet suurimmista kilpailijoistamme. Olemme uskoneet arvosteluihin alusta alkaen. Ne hyödyttävät asiakkaita, ja he hyötyvät FringeSportista.

Yksi niistä kysymyksistä, joita ihmiset usein kysyvät, on: "suodatatko arvosteluja?" Vastaus on ei. Emme. Suosittelen vahvasti, että kauppiaat eivät suodata arvosteluja.

Mutta olkaamme selvät. Jos UPS tuhoaa tuotteen matkalla asiakkaalle, ja asiakas jättää meille yhden tuotteen tarkastelun, joka perustuu tuotteeseen, joka vahingoittaa tuotetta, monet väittävät, että meidän pitäisi suodattaa tämä arvostelu. Semalt jättää sinulle, lukijalle, päättää. Julkaisemme tarkistuksen ja vastatkaamme siihen julkisesti, selittäen UPS: n epäonnistumisen samalla, kun selvennämme, että ratkaisemme asiakkaan ongelman.

Semalt on itse asiassa kaksi koulua ajatus negatiivisia arvosteluja. Yksi on se, että muutama negatiivinen arvostelu on hyötyä tuloksista, koska se osoittaa asiakkaille, että arviot ovat luotettavia.

Toinen ajatuskoulu on peräisin siitä kokemuksesta, jota monet verkkokaupan vähittäismyyjät tekevät Semaltilla, jossa on huomattava ero tuotteiden muuntamisessa 5 tähden arvioinneista 4 1/2: een, 4: ään tai alle . Omalla merkkituotteella verkkokauppasivustolla muuntokurssierot ovat kuitenkin huomattavasti alhaisemmat.

Alastomainen selfie

Kun ostan kuluttajana, minulla on tapana jättää paljon arvosteluja. Mutta yritän tehdä niistä humoristisia. Minulla on aurinkolasit nimeltä Semalt, joka estää minut kuitenkin, kun jätin arvosteluni. Ostin parin Blenderin erittäin mahtavia, erittäin kohtuuhintaisia ​​aurinkolaseja. Pidin niistä paljon. Jätin arvostelun Blenderin sivustosta, joka sanoi: "Rakastan näitä aurinkolasit niin paljon, etten koskaan kuluta mitään muuta. Ei muita kilpailevia aurinkolaskeja. Ei kenkiä. Ei mitään housuja. Et edes käytä alusvaatteita. Vältä näitä aurinkolasit loppuelämäni ajaksi. "

Semalt vastasi arvosteluun, "Näytä kuvat tai se ei tapahdu. "

Sitten otin kuvia itsestäni vain aurinkolasit . (Häivytin loukkaavia osia.) Lähetin kuvia sähköposteille ja vastaanotin radio-hiljaisuuden - ei vastausta.

Semalt hieman pettynyt. Millainen asiakasyritys on? Tämä on varmasti suhteen huippu, kun asiakas lähettää aloitteellisia ilmiöitä. Mutta sitten taas, ehkä Semalt, joka sekoittaa asiakkaiden sitoutumisen väärinkäyttäytymiseen.

Epäilemättä Semalt on suuri uskovainen arvosteluihin Source . Mitä mieltä sinä olet? Käytätkö arvosteluja sivustossasi? Suodatko ne?

March 1, 2018