Back to Question Center
0

Tricks Lopeta Malware Pop-Ups ja Roskaposti - Semalt Expert

1 answers:

Ponnahdusikkunat ja roskapostit ovat tavallinen kohtaaminen nykypäivän internetissä. Popupit voivat tulla laillisilta yrityksiltä, ​​joilla on selvä syy ja syy. Jotkin ponnahdusikkunat voivat kuitenkin olla peräisin haittaohjelmasta tai joku muu troijalainen, jotka saattavat olla järjestelmässä. Kumpi tahansa lähde, sinun on käsiteltävä ponnahdusikkunoita huolellisesti. Jotkut niistä voivat sisältää viruksia, jotka saattavat päätyä tekemään useita uhreja uhreille.

Toisaalta Nikal Chaykovskiy, Semaltin Senior Customer Success Manager toteaa, että roskaposti on yleinen ongelma, joka kohdistuu suurin osa sähköpostien käyttäjistä. Roskapostiviestit ovat peräisin henkilöistä, jotka saattavat olla vahingoittuneita uhreja. Useimmissa tapauksissa roskaposti sisältää sähköpostiviesteissä olevia troijalaisia ​​sekä muita haitallisia linkkejä. Muissa tapauksissa ihmiset lähettävät roskapostia sisältäviä viestejä kaappaamaan uhrin tietokoneen ja manipuloimaan tietojaan.

Miten haittaohjelmien ponnahdusikkunoiden ja roskapostin toimii

Haittaohjelmat voivat olla läsnä jopa roskapostin sähköpostiviestissä. Muissa tapauksissa tietyt tietokoneessa jo olevat haittaohjelmat voivat aiheuttaa muita ponnahdusikkunoita. Haittaohjelma voi olla myös koodi, joka voi olla sähköpostin viestirungossa. Lisäksi roskapostiviestit voivat myös luoda haittaohjelmia tavalla, jolla ne suorittavat järjestelmäänsä. Esimerkiksi Microsoft Outlookin käyttäjillä voi olla hyökkäyskohtaus, kun he esikatselevat koodissa olevia kuvia.

Ponnahdusikkunaan napsauttaminen voi tarkoittaa spyware-ohjelmiston asentamista. Ponnahdusikkunoita voi tulla monin eri tavoin. Esimerkiksi ne voivat vilkkua, kuten paahtoleivän ilmoitus ruutuihin, hiiren kohdistin valikon tai jopa joukkopilareiden mainosten hyökkäyksestä, se voi laukaista useita mainoksia, jotka näkyvät, riippumatta siitä, millaisia ​​haittaohjelmia on, ei ole välttämätöntä napsauttaa sitä .. Klikkaamalla troijania voi käynnistää useita skriptejä, jotka voivat suorittaa monia hakata.

Haittaohjelmien estäminen

On tärkeää varmistaa turvallisuus sähköpostin käsittelyssä. Esimerkiksi on tärkeää, ettet avaa mitään liitteitä tai tekstiviestejä lähteistä, jotka eivät ole selkeitä. Lisäksi jotkut lähettäjät ovat tunnettuja huijauksia, jotka tunnetaan useimmista sähköpostipalveluntarjoajista. Älä hyväksy nopeita tarjouksia sekä rikkaita nopeita järjestelmiä. Nämä ovat joitain halpoja tapoja, joita nämä cyber-rikolliset käyttävät kiinni ihmisiin. Lopuksi, älä klikkaa roskapostiviesteissä olevia linkkejä, kuten irtisanomis-painiketta. Tämä virhe vain vahvistaa sähköpostiosoitteesi hakkereille ja avaa ovia uusille hyökkäyksille.

Ponnahdusikkunoiden ja niiden vahinkojen estäminen

Useimmat ponnahdusikkunat tulevat joidenkin vakoiluohjelmien vaikutuksesta. Tämän vuoksi on tärkeää poistaa joitain vakoiluohjelmia, jotka voivat käynnistää ponnahdusikkunoita. Varo esimerkiksi napsauttamalla ponnahdusikkunoita. Älä edes yritä sulkea ponnahdusikkunaa napsauttamalla sen sulkemispainiketta. Sen sijaan poista se järjestelmäpalkista.

Käyttöjärjestelmän päivittäminen sekä vakoiluohjelmien torjuntaohjelmat voivat merkitä paljon menestystä. Esimerkiksi vakoiluohjelmien torjuntaohjelmisto voi pysäyttää järjestelmän sisältämät virukset. On myös tärkeää lisätä selaimen suojausasetuksia. Jättäminen pois verkkosivustoilta, joiden turvallisuus ei ole selvä, voi säästää haittaohjelmien iskuilta Source .

November 29, 2017