Back to Question Center
0

Kuinka estän SPAM-URL-osoitteiden käyttö ja poistetaan ne Semalt-indeksistä?

1 answers:

Kun aloin hoitaa ystäväni verkkosivuilla, olin löytänyt kansion siinä joukossa roskat HTML-tiedostoja, joilla on nimiä kuten: free-nasscamd-server-31day , gorilla- quentin-trollip-pdf jne Olettaen, että joku on hakkeroitu kyseiset tiedostot siellä, olin poistanut kyseisen kansion ja kaikki HTML-tiedostot siinä ja tarkistanut kaikkialla muualla varmista, ettei ole mitään muuta alusvaatteita.

Kahden kuukauden kuluttua vielä löydän kirjautumistunnistani, että roskapostin URL-osoitteet yrittävät vielä päästä käsiksi, vaikka he palauttavat 404 virhettä nyt, koska sivuja ei ole olemassa.

{url} / pitchet-program-samsung-wave2

Ja kun kirjoitan Googlelle ja kirjoitan sivuston: {url} / , {url} / rogue-pirates-of-the-caribbean-themes-nokia-x3torrent / jne. Source .

  1. Miten estän yritetty käyttää näitä URL-osoitteita?

  2. Miten poistan roskapostin URL-osoitteet Googlelta?

February 7, 2018

Robotit. txt

Jos sinulla on satoja tuhansia URL-osoitteita, helpoin tapa on käyttää robotteja. txt ilmoittaa Googlelle, että näitä URL-osoitteita ei saa indeksoida. Tämä myös käynnistää Googlen tarkastelemaan luettelossa olevia URL-osoitteita ja toivottavasti poista ne ajoissa. Huomaa, että URL-osoitteiden poistaminen voi kestää viikkoja kuukausia riippuen tilavuudesta ja siitä, kuinka usein Google tarkistaa sivustosi uudelleen.

Verkkovastaavan työkalut

Jos sinulla on vain muutamia kymmeniä URL-osoitteita, nopein ja helpoin tapa käsitellä pienen volyymin URL-osoitetta poistaa epäilemättä Googlen webmaster-työkaluja pyytä url-poistotyökalu uudelleen huomaa, että tämä on pelkkä pyyntö ja asiat voivat kestää hetken.

Hack Prevention

Sinun pitäisi myös tutkia, miten nämä tiedostot saivat ensimmäisenä, tiedostojen poistaminen on hyvä alku, mutta ymmärrys siitä, miten he ovat päässeet, on tärkein tekijä estääkseen tämän ongelman syntymisen uudelleen. Ystäväsi verkkovastaava voi kommentoida useita tietoturvaongelmia, useimmat ongelmat ovat SQL-hyökkäykset , vanhentuneet laajennukset ja sisällönhallintajärjestelmät, heikko jaettu hosting-turvallisuus salasanojen heikko käyttö , brute-forcecible kirjautumisjärjestelmät (ne, jotka eivät kiellä X -yritysten jälkeen). Voit myös tarkkailla mahdollisia tietoturvaongelmia säännöllisesti Web Apps Exploit Database .

Kaksi asiaa: Ensinnäkin, jos nämä URL-osoitteet aiheuttavat 404-virheen, koska resurssi on poistettu, Google yrittää näitä resursseja hakemaan useita kertoja ennen resurssien poistumisen määrittämistä. Se vie aikaa, mutta se on yksinkertaisin tapa saada nämä resurssit pois. Valinnaisesti voit määrittää kohdassa. htaccess-tiedosto (olettaen Apache) ja palauttaa 410-virhe. Tämä olisi nopeampaa, mutta vaatii työtä. Minun neuvoni on vain antaa 404 virheitä ja lopulta ainakin Googlen, Bingin, Yahoo! ja vastaavat, ne katoavat. Et kuitenkaan voi estää muita pyyntöjä linkkien ja niin edelleen. 404-virheet ovat ärsyttäviä ja saastuttavat lokitiedostoja ja analytiikkaa, joten ymmärrän, että he haluavat poistaa ne. Lyhyt 410-virheestä, paras tapa on sallia 404-virheet. Voi olla, että osa näistä pyynnöistä ei katoa. Todellisuudessa ei voi olla mitään, mitä voit tehdä siitä.

Toiseksi, suorita koko tiedostoprotokollan tiedostotason virustarkistus, mukaan lukien root-kit, varmistaaksesi, että olemassa olevaa virusta ei ole. Lisäksi on todennäköistä, että ohjelmistoherkkyys on edelleen olemassa. Tarkista asennettujen ohjelmistojen versiot, erityisesti PHP- ja PHP-sovellukset. Päivitä ohjelmisto varmistaaksesi, että käytät turvallisia versioita kaikista ohjelmista. Nämä tiedostot eivät näkyneet tyhjiössä. Varmista, että liität reiät tai ongelma jatkuu.