Back to Question Center
0

Älä yli-optimoi sivustosi - Harjoittele Semaltista

1 answers:

Oliver King, Semalt Customer Success Manager sanoo, että optimointi on käytäntö käyttää liian monta SEO-temppua, joka lopulta alkaa tuhota sivuston kyky sijoittaa. Hakukoneoptimointi (SEO) vaikuttaa verkkosivustosi näkyvyyteen hakukoneen tuloksissa , mutta optimointi ei voi ajaa orgaanista liikennettä verkkosivuillesi. Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää yli-optimoinnista.

1. Avainsanan runsaasti ankkuroitu teksti sisäisissä yhteyksissä:

Sisäinen linkitys on hyvä, mutta avainsanan runsaalla ankkuritekstillä ei ole hyötyä verkkosivustollesi. Muista, että ankkuri, joka käyttää kohde-URL-osoitetta ja ankkuri, joka käyttää paljon avainsanoja, on huono sivustossasi. Jos luulet, että tällaiset linkit ovat hyödyllisiä, sinun ei pidä unohtaa, että keskustelemme ylioptimoinnista. Ajoittaiset ankkurit, jotka vastaavat URL-osoitteita, edistävät positiivista SEO-palvelua. Jos kuitenkin toistat prosessin uudestaan ​​ja uudestaan, olet optimoitu sivustosi optimoimiseksi, mikä on kauheaa sen hakukoneiden tuloksista.

2. Merkittävät avainsanat

Sinun ei pitäisi ohjata liikennettä verkkosivustoosi käyttämällä merkityksettömiä avainsanoja. Oli aikoja, jolloin verkkovastaavat sijoitti artikkeleissaan aikuisille suunnattuja avainsanoja saadakseen noin hakukoneen liikennettä, mutta verkkosivut, joissa on aikuisten sisältöä, eivät voi selviytyä pitkään. Se on vain esimerkki ylioptimoinnista; sinun ei tule koskaan käyttää ei-asiaankuuluvia avainsanoja ja älä kirjoita huonolaatuisia artikkeleita mihinkään hintaan. Koska Google ja Yahoo indeksoivat verkkosivustosi, he harkitsevat kaikkia ensisijaisia ​​avainsanoja, joita olet käyttänyt viestissäsi. Jos olet käyttänyt merkityksettömiä avainsanoja, hakukoneet eivät koskaan paranna sivustosi sijoitusta..

3. Osoita sisäisiä ja ulkoisia yhteyksiä:

On turvallista mainita, että vahvat linkit viittaavat aina syviin sisäisiin ja ulkoisiin sivuihin. Useimmiten verkkovastaavat ja bloggaajat käyttävät merkityksettömiä linkkejä ja yrittävät ohjata liikennettä kotisivuille tai ylätason navigointisivuille. Tällaisten sivustojen osalta etusivun linkkien määrä on aina keskimääräistä suurempi. Siksi sinun pitäisi rakentaa laadukkaita linkkejä varmistaen, että kaikki artikkelit on oikein indeksoitu hakukoneiden tuloksiin.

4. H1: n käyttö eri sivuilla:

Älä koskaan käytä H1: ta verkkosivustosi pääsivulla. Valitettavasti monet bloggaajat uskovat, että valkoinen hattu SEO tarkoittaa paljon otsikoita, mutta se ei ole totta. Jos käytät useampaa kuin yhtä H1-tunnistetta yhdessä artikkelissa, olet liian optimoitu.

5. Linkit myrkyllisiin verkkosivustoihin:

Sivustot, joihin linkit ovat, ovat välttämättömiä ja niiden on oltava myrkyttömiä. Useat verkkovastaavat ja bloggaajat eivät tiedä yhteyksien vaarasta. He pitävät artikkeliensa kytkemistä haitallisille sivuille ja matalan DA-sivustoille. Jos linkit sivustosi myrkyllisille verkkosivuille, mahdollisuudet ovat, että saat mustan hattun SEO -vaikutukset.

6. Avainsana-täytetty johtopäätös:

Artikkeleiden alatunnisteessa ei saa olla paljon avainsanoja. Yliviimeistäminen alatunnistimella on musta hattu SEO-käytäntö, joten sinun ei pitäisi koskaan käyttää kahta avainsanaa tässä osassa. Todisteet paljastivat, että Google ja Yahoo devalvovat alatunnisteiden linkit ja rangaista verkkosivuja avainsanan täyttämisellä.

Päätelmä:

Ylioptimoinnin yhteydessä on useita taustalla olevia ongelmia. Jos keskityitte paljon tekniseen SEO-palveluun ja yrität käyttää suuria määriä avainsanoja, hakukoneet voivat estää sivustosi koko eliniän. Sivuston luominen täydellisellä SEO-käytännöllä on ainoa tapa onnistua Source .

November 29, 2017