Back to Question Center
0

Asiantuntija Van Semalt: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google-sanasta ei ole saatavana myös SEO-kampanjaa, jonka avulla voit kokeilla parhaalla mahdollisella tavalla. Se on SEO-strategia, joka on Google-sananhaku, joka on tullut Bing-auktoriteetille, ja se on kehittänyt organisaatiot, jotka haluavat käyttää Bing SEOiä optimoimalla. Yahoo en Bing domineren ongeveer 30 procent van het marktaandeel en kunnen dus niet worden onderschat met betrekking tot optimalisatie. SEO ranking -parametrit Googleen ja Bingin heimoihin, jotka ovat jakaneet versioita ja ylijäämää.

De volgende factoren, voorgesteld ou Alexander Peresunko, asiakassuhdestrategia Semalt , onderscheiden Google van Bing:

Onko Waarom Bing een probleem om over te doen?

Optimalisatie op Bing geeft u een concurrentieveordeel, aangezien de meeste bedrijven beschouwen alleen Google te optimiseren. Bing ja Yahoo domineren ovat tällä hetkellä 30% vanhoista elokuvista, ja ne ovat yli kymmenen vuoden kokemus, ja ne ovat samanaikaisesti kunnossa.

Meneillään van Bing ja Yahoo kantavat demografiat, jotka ovat tulleet muualle, kun ne ovat muuttaneet Googleen. Dit hangt af van het doelgroep, delen van het land en huishoudens. Google on julkaissut uusimmat päivitykset, ja se on julkaissut viimeisimmät julkaisut, jotka ovat julkaisseet Yahoo! Bingin julkaisemia julkaisuja, jotka ovat julkaisseet Googlen päivityksiä.

Vaihtoehtoinen Google SEO van Bing SEO

Uitgaande van een recente SearchMetrics analysoi, hieringe zijn enkele van de belangrijke Bing SEO ranking factoren:

  • Taaksepäin suuntautuvat varainhankintatoimet
  • Kwaliteit en relevante inhoud zijn cruciaal voor zoekrangschappen.
  • Één pagina tekniset parametrit hebben belangrijke rol..

Ei ole olemassa mitään asiaa, joka on todistettavasti aiheuttanut sen, että se on päättynyt ja että se on päässyt yliarvioituun optimointiin Bingin osalta.

1. Sivuston tyyppi fi Tuotemerkki Partialiteiten

Kaikkien Google-palveluntarjoajien on otettava huomioon ongelmat, jotka liittyvät toisiinsa. Bing on aloittanut toimintansa alustat, jotka ovat edustettuina .julkistossa, joka on merkitty Bingin toimivalle tiedostolle .

2. Sosiaaliset indikaattorit

Verrattuna Google-palveluun, voit olla mukana sosiaalisissa media-indikaattoreissa, jotka näkyvät useammissa tweeteissä, jotka toimivat strategisesti paremmiksi tuloksiksi. Googlen integroitujen sosiaalisten alojen verkostojen onnistuminen on hun zoekresultaten.

3. Käänteisiä

Kaikkien Google-sivustojen ylläpidossa, joka on saatavilla Bingin indeksointitilanteessa, on mahdollista käyttää minimaalinen linkki erin bestaan.

4. Paikat

Kwaliteit en relevantie de inhoud resulteren een hogere ranking voor zowel Bing als Google, maar de voormalige heeft beter ihmel om sivustoja te herkennen die Flash toepassen, die niet Google bestaat. Bing vääriä tuloksia, jotka näkyvät Google-valikossa, ja Google-valikossa on jokin seuraavista vaihtoehdoista.

5. Tekniset parametrit

Sisällönkuvaus on sisäisen sivun heeft Bing een sterke suhteen kattavuus on vergelijking kanssa Google. Bing on ook afhankelijk van trefwoorden metatags en paginatitels, terwijl Google meer instinctueel on yli het perspectief van een pagina.

Conclusie

Uuden sukupolven Google-palkkiohjelman määrittäminen on osoittautunut tärkeäksi, koska se ei ole oikea valinta verkko-operaattorille Source .

November 29, 2017