Back to Question Center
0

Autorità O Rilevanza: Semalt Spiega Mitä valita

1 answers:

Jotta voit saada luokituksen Googlessa, on tärkeää ymmärtää, mihin Googlen kriteereihin luokitella tiedot. La algoritmo on järjestää ja luokitella tiedot verkossa on vaikea ymmärtää. Sisältää kymmeniä muuttujia, jotka määrittävät sen sijainnin tutkimuksen tuloksissa. Kuitenkin tutkimuksen muuttujat voidaan optimoida kahdella tekijällä: autorità e relevanza.

Andrew Dyhan, vastuullinen johtaja Semalt , spiega i pro ei contro di valita valtuudet ja asiaankuuluvuus kuin ensisijaiset asiat keskittyä.

Rilevanza di ricerca

La rilevanza determina se la pagina è appropriata per una specifica query. Durante le fasi iniziali di sviluppo de SEO, haun kohde oli rajoitettu hakulausekkeisiin. Queste parole sono stato confrontare con le parole chiave illustrate nella pagina indexizzata. L'algoritmo cambia, esittele strategioita SEO tehokkuutta, jotka voivat analysoida etsimen tarkoitusta. Tulokset ovat tarpeellisia, koska ne täyttävät käyttäjien tarpeet ja edut.

Le parole chiave ovat edelleen tärkeä näkökulma SEO-strategiaan. Tästä huolimatta merkitys kasvaa merkityksessä prosessin etsinnässä. La merkitys on myös tiiviisti korreloiva myös muiden prosessien kanssa, esimerkiksi yksilöimistä markkinatilanteesta, valikoima aiheita, jotka ovat tarkoituksenmukaisia ​​digitaalisen markkinoinnin kannalta ja tietenkin avainhakujen etsiminen.

Autorità di ricerca

L'Autorità indica il livello di valore e di fiducia che una pagina web dimostra. L'autorità ha due classificazioni. La prima classificazione è l'autorità di dominio che rappresenta tutta la pagina web. La seconda classifica è l'autorità di pagina, joka kertoo tietyn tiedoston tasolle. Aiemmin Google on analysoinut arviointikykyä käyttäen PageRank-asteikkoa, jonka arvot ovat 0-10. PageRankin pisteytys on tällä hetkellä vähäpätöinen, koska Google ei enää päivitä arvoja..

Valvontaviranomainen suosittelee arviointimenettelyä. Valvontaviranomainen on laskenut kilpailukyvyn suorituskykyä kilpailijoidensa suorituskyvyn suhteen. Il punteggio di ricerca è calcolato sulla base della quantità di collegamenti in entrata. Lainan hallinta on tehokkainta PageRank-kriteereistä, koska se luo pisteitä 0 - 100.

Googlein viranomaisvalvonta perustuu useisiin eri tekijöihin. Google tarjoaa useamman pistemäärän viranomaisille, jos verkkosivusto toimii tehokkaasti sekä laitteisiin että tietokoneisiin. Google parantaa sen viranomaisvaltuutusta, jos sen sisäänpääsymaksut ovat korkeatasoisia ja laadukkaita. Myös suorituskykyä, valitusapua ja rakennetta koskevat säännöt ovat kriittisiä viranomaisvastuun lisäämiseksi.

Considerazione della concorrenza

Joissain tapauksissa SEO, autorità ei ole tärkeä. Yksi esimerkki on, kun käytät yhtä avainsanaa nicchiaa, jota ei käytetä muista sivustoista. Sitä vastoin sellainen yritys, jolla on käytettävissään ehdottomasti avainhenkilöitä käyttäjiä kilpailijoilta

Autorità senza rilevanza

Ei ole helppoa tutustua yhteen sivustoon, jolla ei ole vaikutusta. Tämä johtuu siitä, että sivusto ei ole keskittynyt aiheeseen. La mancanza parole parole nicchia tekee käyttäjille vaikeasti tunnistaa sivuston Google-etsinnässä.

Valore di pubblico

Ci sono joitakin verkkosivustoja, joilla on korkeatasoiset tunnisteet. La notevole reputazione parantaa luettelointituloksia näistä sivustoista, esimerkiksi Forbes.com, TechCrunch ja HuffingtonPost.com. Nämä sivustot ovat korkeat näkyvyyttä, vaikka ne julkaisevat tietoja eri aiheista. Gli editori ovat kehittäneet tehokkaan online-merkin, jolla on huomattava vaikutusvalta. Un po 'pertinenza rende questi siti rinomati luokiteltujen yläosassa Google-haun tulokset.

Conclusione

Laatteen ja viranomaisen on käytettävä yhdessä varmistaakseen tehokkaan SEO-kampanjan. Kuitenkin, SEO-prosessin alkuvaiheessa on tärkeää korostaa tarkemmin asiaankuuluvuutta. Tämä aiheuttaa sen, että viranomaiset tulevat tärkeiksi, jos sivuston käyttäjät voivat saattaa sisällön verkkosivustolleen Source .

November 29, 2017