Back to Question Center
0

Insight Avainsanan täyttämiseen Semaltin asiantuntijalta, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Useimmissa SEO-kampanjoissa avainsanojen käyttö voi auttaa verkkosivustoa korkealla hakukoneessa . Avainsanojen käyttö on kuitenkin rajoitettu, koska niiden liiallista käyttöä kutsutaan avainsanojen täyttämiseksi. Avainsanojen luonnoton käyttö on musta hattu SEO-tekniikka, jota on käytetty viimeisten vuosikymmenien aikana. Lisäksi Google on päivittänyt Penguin-algoritmiaan tällaisten laittomien menetelmien romuttamiseksi, ja avainsanan täyttö ei voi enää auttaa minkään verkkosivujen sijoitusverkostoa. Lisäksi Semaltin (Natalia Khachaturyan) sisällön strategiassa todetaan, että tällainen tekniikka lisää riskiä, ​​että verkkosivusto kärsii rangaistusseuraamuksesta ja indeksoinnista.

Miksi Avainsana täyttö ei ole hyvä

Sisällöntarkkuus on tullut uusi sijoitustekijä, jolla Google antaa etusijan. Avainsanojen täyttämisen yhteydessä sinulla on taipumus sisältää liikaa sisältöä, joka saattaa olla käyttäjän kannalta tai ei. Liian monta avainsanaa voi tehdä sisällöstä hyödyllisen kohdeyleisölle. Kukaan ei hae verkkosivuja, jos hän pysyy sivulla, jos sisältö ei ratkaise alkuperäistä aikomustaan.

Useimmat yritykset eivät käytä liiallisia avainsanoja nykyään, koska tämä menetelmä ei enää maksa sijoitusmenetelmänä. Lisäksi, kun sisältö ei ole asianmukainen, sitoumusaika sivustossasi vähenee.

Avainsana täynnä toimintaa

Jonkin sanan luonnollisen käytön tunnistaminen verkkosivulla on helppoa. Aina kun haet jotain lauseita, alkuun sivustot tarjoavat asiaankuuluvia tietoja. Osa esimerkkeistä henkilöistä, jotka käyttävät avainsanan täyttämistä, ovat:

  • lauseet, mukaan lukien alueen ja kaupunkien nimet, joilla sivusto yrittää sijoittaa..Nämä sanat yrittävät roskapostia paikallisen SEO hakukoneen rankin.
  • Luettelo monista puhelinnumeroista, joilla ei ole mitään arvoa käsillä olevaan sisältöön tai verkkotunnukseen.
  • Epätoivoinen tapa toistaa lausunnot. Esimerkiksi "meillä on punaisia ​​ruusuja, jotka sopivat sinun punainen ruusu tarpeeseen tässä punainen ruusu-järjestelmä teidän punainen ruusu. Meidän punaiset ruusut ovat punaisia ​​ja monet ruusut. Hanki punainen ruusu punaisella väritys punainen ruusu myydä näitä punaisia ​​ruusuja. "

Miten tunnistaa avainsanan täytteet?

Yksi tapa tunnistaa avainsanan täyttö on tutustumalla web-sisältöön. Useimmissa tapauksissa verkkosivustot, joissa on avainsanan täyttö, voivat sisältää liikaa merkityksettömiä tietoja avainsanoilla. Muut verkkovastaavat pyrkivät käyttämään piilotettua sisältöä, johon sisältyy täytettyjä avainsanoja. Tällöin tällaiset ylläpitäjät voivat käyttää pieniä fontteja, jotka näkyvät vastaavan värisenä kuin taustaväri.

Voit korostaa kaiken piilotettujen täytettyjen avainsanojen paljastamiseksi. Painamalla ohjausta + A-painike korostaa koko web-sisällön. Tämän sisällön liittäminen tekstinkäsittelyasiakirjaan on välttämätöntä. Jotkut ihmiset voivat käyttää samanlaista korostusväriä taustalle, jolloin se ei ole havaittavissa.

Päätelmä

Jokaisen sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan onnistuneen digitaalisen markkinoinnin kampanjan luominen voi olla hyvä strategia. Monet yritykset tekevät monta myyntiä verkossa käyttäen menetelmiä kuten SEO. Useimmissa SEO-lähestymistavoissa avainsanatutkimus on tavallinen tapa saada erittäin hakukelpoisia termejä verkkosivujen sisällön käyttöön. Tämä tekniikka mahdollistaa sivuston sijoituksen korkealla SERPs näistä erityisiä lauseita. Hakukoneiden pettämiseen liittyvän avainsanan liiallinen käyttö voi kuitenkin johtaa seuraamuksiin, kuten indeksointiin. Ihmisten tulisi välttää avainsanan täyttämistä digitaalisen markkinoinnin menetelmänä Source .

November 29, 2017