Back to Question Center
0

Kuinka välttyä merkitsemästä roskapostina - Semalt vinkkejä

1 answers:

Jos et käytä internetiä, mahdollisuudet ovat, että roskasisuodattimet liittävät sähköpostisi. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager toteaa, että yksi tärkeimmistä syistä, miksi sähköpostin roskapostia on vaikea estää, on se, että roskaposti on tarkempi kuin postilaatikko. Lähes kaikki Internet-palveluntarjoajat käyttävät useita roskapostisuodatustekniikoita, ja osa niistä käyttää luovia ja arvaamattomia tapoja torjua roskapostia. Tässä on vinkkejä sähköpostiosoitteesi parantamiseen muutamassa minuutissa.

Keskittyminen hyvään ja sitoutuvaan sisältöön

Keskittyminen korkealaatuiseen ja informatiiviseen sisältöön on tärkeää. Jos sisältö on arvokas yhteystiedoistasi, he varmasti haluavat lukea sähköposteja säännöllisesti. Varmista, että lähetät ne laadukkaita tavaroita luettavaksi, ja se pysyy tuoreena, mielenkiintoisena ja ajankohtaisena mahdollisimman suurelle altistukselle. Jos olet toistuvasti lähettänyt mainoslahjoja ja hyödyttömiä tavaroita yhteystietoihisi, he voivat estää sähköpostiosoitteesi ja sinun on kohdattava toimitettavuuden heikkeneminen.

Poista kaikki inaktiiviset koskettimet

Jos sähköpostiviestintä ei ole toivottavaa, tärkein Internet-palveluntarjoaja toimittaa sen. Ja jos lähetät sähköpostia eri inaktiivisiin kontakteihin, jotka eivät edes vaivaudu lukemaan tekstiä, on parempi poistaa ne ei-aktiiviset yhteydet mahdollisimman pian. Sinun tulisi rutiininomaisesti puhdistaa tilaajat luettelosta ja jakaa ne segmentteihin vaatimuksesi mukaan. Saatavilla on erilaisia ​​sitoutumista hallinnointityökaluja, joiden avulla työsi helpotetaan..Sinun pitäisi lähettää sähköpostiviestejä niille yhteyshenkilöille, jotka ovat olleet aktiivisia viimeisten kuuden kuukauden aikana ja varmista, että lisäät uusia tilaajia säännöllisesti.

Tarkastele kirjautumisprosessia ja ajattele tilaajia

Sinun tulee aina tarkistaa rekisteröintimenettelysi ja yrittää laittaa itsesi tilaajien kengille. Jos lähetät heille sisältöä, jota he eivät olleet koskaan odottaneet, tilaajat eivät lue sitä ja saattavat merkitä sen roskapostiksi. Siksi sinun pitäisi käyttää sisältöäsi ammattimaista tai ystävällistä kieltä ja antaa sille mielenkiintoinen ja hyödyllinen ilme. Mallin ja logon vaihtamista ei tarvitse vaihtaa uudestaan ​​ja uudestaan, koska se voi sekoittaa vastaanottajat ja he voivat lähettää roskapostia koskevia valituksia yritykseesi.

Vältä lähettämään kuvia ja kuvia sähköpostiviesteihin

Sähköpostien grafiikka ja kuvat voivat ärsyttää tilaajasi varsinkin, kun kuvat ovat suuria. Jos haluat lähettää kuvia, sinun on suunniteltava omat kuvat tai kirjoittanut sähköpostikirjoitus grafiikan muodossa, jolloin se on houkutteleva ja houkutteleva ulkoasu. Toisaalta, sinun on parempi lähettää tekstiviestejä tilaajille.

Lähetä kohdennetut, henkilökohtaiset ja laukaisevat sähköpostit ja räjähdä kampanjat

Jos haluat luoda liittimiä, lähetä kohdistettuja ja henkilökohtaisia ​​sähköposteja tilaajille. Useimmiten tämä suuntaus tunnistetaan roskapostiksi, mutta jos sisältösi on hyödyllinen ja vastaanottajan sitoutuminen ei merkitse sinua roskapostiksi. Perustason tasolla sinun tulisi lähettää tervetulotoivotusviestejä kaikille tilaajille ja lähettää heille mainosviestejä kerran viikossa pitämään heidät huomiotta sopeutumattomana kauden jälkeen.

Lopulliset ajatukset

Ensisijainen tarkennus tulisi tehdä aktiivisten yhteystietojen luettelossa. Voit lähettää heille mainoskampanjoita, mutta tekstin ei pitäisi olla merkityksetön tai outoa. Jos keskität laatuun, mahdollisuudet ovat, että yhteystietosi muuttuvat onnellisiksi asiakkaiksi Source .

November 29, 2017