Back to Question Center
0

Mikä on Nginx? - Semalt Expert

1 answers:

Nginx [moottori x] on toinen HTTP-tekniikka ja käänteinen välityspalvelin. Nginx toimii postin välityspalvelimena ja yleinen TCP / UDP-välityspalvelin, jolla se tunnistaa eri verkkosivustot, jotta kävijä pääsee verkkosivustoon. Igor Sysoev alunperin kirjoitti tämän välityspalvelimen. Muut hosting-paketit voivat käyttää esimerkiksi LAMP-pinoja (Linux + Apache + MySQL + PHP) WordPressin virranhallintaan. Nginx voi olla tehokas asennus suhteessa proxy-lähestymistapaan. Vaatii, että verkkotoimittajat voivat käyttää useita tapoja Nginxin toteuttamiseen. Voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia samalla kun käytät Apache-palvelinta. Suurin osa verkkosivustoista, jotka ovat isännöimättömiä Nginx-palvelimessa, suoritetaan Apache-asennuksessa. On olemassa HTTPS-vastausotsikoita sekä muita proxieja, jotka viittaavat siihen web-palvelimina.

Michael Brownin, Semalt Customer Success Manager -ohjelman ohjeistus selittää erillisen Nginx-asennuksen käytön. Sen sijaan, että luotettaisiin apache-palvelintekniikkaan, voit käyttää Nginxia yksin ensisijaisen palvelimen tapaan. Nginxin käyttöönottoa WordPressissä voi olla joitain erityisiä huomioita. On joitain tärkeitä tietoja, joita käyttäjän on tiedettävä Nginxista. Esimerkiksi:

  • Kaikki konfiguraatiot ovat mahdollisia admin-paneelissa palvelintason määrityksissä. Tämän seurauksena ei ole hakemistotason määritystä. Toisin kuin Apachein .htaccess tai IIS: n web.config-tiedostot, WordPress ei voi muuttaa Nginx-kokoonpanoa..
  • Edellytykset, joilla permalinssit toimivat, ovat hieman erilaiset Nginxilla kuin muilla Apache-palvelimilla.
  • Nginx ei voi luoda uudelleenkirjoitussääntöjä puolestasi. Nginxilla ei ole .htaccess-tyyppistä kapasiteettia, joten palvelinta ei voi määrittää käyttäjän päästä.
  • Asennat permalinsiasi laajennuksilla. On ehdottomasti asennettava "index.php", joka voi muodostaa paneelin mahdollistaa muutokset palvelimellesi.
  • Niille käyttäjille, jotka saattavat haluta saada rajoitetun htaccess-ominaisuuden, he voivat asentaa htscanner PECL-laajennuksen PHP: lle. Valitettavasti tämä on vain kehitysmodifikaatio ja voi tulla sen komplikaatioihin. Varmista, että sinulla on vankka virheenkorjausmenetelmä ennen tämän tekniikan käyttöönottoa.

Tässä Nginx-ohjeessa oletetaan, että olet jo asentanut Nginxin. Tämän seurauksena asennus ja ohjeet sen toiminnasta eivät ole kattavia.

Tärkeää tietoa Nginxista

  • Nginx-apulainen kartoittaa map.conf-tiedoston automaattisesti, kun uusi sivusto luodaan. Joissakin tapauksissa sinun on ehkä ladattava Nginx uudelleen manuaalisesti varmistaaksesi, että muutokset vaikuttavat. Nginx myös tallentaa verkkosivustoja php-fpm-muodossa aina, kun uusi sivusto on läsnä.
  • Suuret verkkosivustot voivat käyttää Nginxia, ​​koska ne voivat pystyä moninkertaisiin asetusverkkoihin.
  • On symbolisia linkkejä, joten sinun ei tarvitse huolehtia vahingossa tapahtuvien poistojen tai asetusten muuttamisesta koko palvelimessa.

Päätelmä

Verkon omistajille, jotka tarvitsevat käänteisen välityspalvelimen, Nginx-asetukset voivat olla olennainen lähestymistapa. Koko kokoonpano tekee yleisen olettamuksen, että sivuston tai blogin juuret ovat läsnä isännässä. Viitekehys on palvelintasolla itse eikä käyttäjän puolella. Ihmisten on muokattava sääntöjä, kun he muuttavat sivuston osa-alueita kuten blogin lisäämistä Source .

November 29, 2017