Back to Question Center
0

Miten optimoida kuvia hakukoneille oikein? - Vastaus: Semalt

1 answers:

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager sanoo, että kuvan optimointi on yksi tehokas SEO-kampanjan tärkeimpiä vaiheita. hakukoneet ovat älykkäämpiä ja älykkäämpiä kuin aiemmin, ja menestys saada hyvä hakuehto on erittäin kova. Laadukas sisältö ei riitä, koska sinun on kiinnitettävä huomiota myös kuvan optimointiin.

Alt tekstin ja kuvauksen tunnisteet:

Teksti- ja kuvaustunnisteet ovat pakollisia SEO-näkökulmasta. Jos kuvasi ei näy kunnolla, vaihda se paremmalla resoluutiolla ja älä unohda tekstin ja kuvauksen tunnisteita siihen. Alt-teksti toimii tietyn linkin ankkurointitekstinä. Google ei koskaan suosittele useiden linkkien käyttöä sivun sisällä, mutta se on hyvä SEO-käytäntö. Mitä tulee kuvaustunnisteisiin, niitä voi lisätä tai lisätä.

Kuvamuoto:

Kun haluat tallentaa kuvat Paint- tai Photoshop-tiedostoihin, tallenna tiedosto oikeaan muotoon. JPEG on paras ja tunnetuin kuvamuoto, joka lisää arvoa sivustosi yleiseen ulkoasuun. PNG, toisaalta, on hyvä grafiikkaa, kuten pieniä kuvakkeita web-grafiikkaa ja logoja. GIF-tiedostot ovat hyödyllisiä, jos haluat lisätä artikkeleihisi animaatioita.

Kuvan koko:

Käytä sisältöön liittyviä kuvia. Varmista, että valitset laadukkaat kuvat ja niiden resoluutio ja koko ovat riittävän suuria, jotta ne näkyisivät kaikissa laitteissa. Toinen tärkeä asia on, että kannattaa käyttää vain valokuvia. Ole varovainen, kun valitset valokuvan ja varmista, että se on tekijänoikeusvapaata. Jos haluat käyttää tällaisia ​​kuvia, voit tilata Getty Images, Shutterstock tai muita vastaavia palveluja. Voit halutessasi muuttaa valokuvien kokoa, ja sen avulla on paljon työkaluja ja ohjelmia. Valtavat kuvatiedostot vetävät sivuston latausaikasi alaspäin ja voivat vaikuttaa hakukoneiden sijoitukseen, joten sinun on aina muokattava valokuvia ennen niiden lataamista. Jos olet Mac-tietokoneessa, voit muuttaa niiden kokoa Säädä koko -asetuksen avulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Photoshopia, Picresizea tai muita vastaavia työkaluja, jotta työsi voidaan tehdä täydellisesti.

tiedostonimet:

Useimmiten ihmiset unohtavat nimeä uudelleen kuvatiedostot. Ennen kuin lähetät kuvan verkkosivustoosi, anna sille oikea nimi. IPhonessa tiedostonimet kutsutaan nimellä IMG_6053. On tärkeää nimetä se uudelleen ennen kuin käytät kuvaa sivustossasi, koska se on SEO-käytäntö.

Alt teksti:

Alt teksti kuvaa kuvaa ja Google käyttää näitä tietoja saadakseen lisätietoja sisällöstäsi. Varmista, että alt-teksti on kuvaileva, selkeä, tiivis ja informatiivinen. Plus, sinun ei pitäisi tavata paljon avainsanoja. Itse asiassa tärkein sääntö on kirjoittaa muutama teksti muutaman sanan kuvaamaan sisällönne.

Kuvaus ja kuvateksti:

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, lisää otsikko ja kuvaus. Kuvausta käytetään lisäämään paljon yksityiskohtia, kuten kuvan lähde ja milloin otit sen. Kuvateksti puolestaan ​​näkyy julkaistun postin kuvan alla. Se auttaa kuvaamaan kuvan luonnetta, mutta ei ole tärkeä SEO-käytäntö Source .

November 29, 2017