Back to Question Center
0

Onko peittämistä hyödyllistä SEO-kampanjallesi? - Semaltin asiantuntija, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Googlen Webmaster-ehtojen ja -ohjeiden rikkominen voi tehdä sivustosi alhaisemmaksi tai päästä Google-mustalle listalle. Suuri osa verkkovastaavista pitää käyttää mustan hattutekniikan tekniikoita rankkana hakukoneessa s pian sivuston kehittämisen jälkeen. Viime aikoina naamiointi on ollut keskustelun aiheena digitaalisen markkinoinnin teollisuudessa.

Natalia Khachaturyan Semaltin sisällön strategi selittää, että peittäminen on yksi tyylikkäimmistä tekijöistä, joita verkkovastaavat käyttävät saavuttaakseen kohdemarkkinansa reaaliajassa. Kun kyseessä on peittäminen, verkkovastaavaiset huijausominaisuudet esittämällä ne sisältöä erilaisilta kuin potentiaalisille vierailijoille esitetyt tekstit. Yksinkertaisilla sanoilla peittäminen on ohjelmoida verkkosivustosi palvelimia palauttamaan eri materiaaliversion käyttäjille verrattuna hakukoneille lähetettyyn sisältöön.

Miten Google reagoi peittämään

Tunnetaan myös hakukoneen roskapostiksi, peittäminen on lyhyen aikavälin hakukoneoptimointiohjelma, joka voi täysin pilata tulevaisuuden verkkokampanjasi. Hakukoneet eivät pidä petosta. Hämähäkkien ja botojen esittäminen HTML-tekstien ja palaavien käyttäjien kanssa kuvien tuloksilla on vika, joka saattaa vaarantaa urasi digitaalisena markkinoijana.

Verkkovastaavat toteuttavat peittämään sivustojaan yksinomaan algoritmien sijoitusten parantamiseksi hämähäkkien ja robotien huijauksella. Google rangaistaan ​​verkkovastaaville, jotka toteuttavat verkon ja sivun peittämisen merkitsemällä niiden muuntamisavaimen merkityksettömiksi. Jatkuva toteutus musta hattu SEO tekniikoita sähköisen kaupankäynnin verkkosivuilla voi johtaa musta lista vaikutus.

.htacess-tiedoston käyttäminen sivustosi peittämiseen

On esitetty joitain kysymyksiä siitä, miten peittämistä tehdään. Jotta voit suorittaa web-peittämisen ja sivun peittämisen verkkosivustollasi, sinun on oltava tarkka ja tarpeeksi älykäs. Koko ajatus peittämisestä riippuu täysin käyttäjän edustajista ja IP-osoitteista. Menestyäksemme tämän mustan hattutekniikan SEO-tekniikassa verkkovastaavat keräävät hakukoneiden indeksoijia ja erilaisia ​​IP-osoitteita, jotka auttavat heitä toimittamaan sisältöä.

Muokkaamalla .htacess-konfiguraatiotiedostoa Apache-palvelinmoduulilla webmasters työskentelee sisällön toimittamisessa havaitsemalla, mistä IP-osoite on peräisin. Jos mod-rewrite-moduulipalvelin tunnistaa IP-osoitteen kuuluu web-indeksoijille, tuotettu skripti tarjoaa eri version alkuperäisestä sisällöstä.

Yhteiset peittämistoimet

Webmasters optimoi otsikoita, kuvauksia ja Meta-tunnisteita korkealle algoritmissa. Tässä ovat SEO-tekniikat, jotka webmasterit ovat optimisoineet hakukoneiden huijaamiseksi.

Sähköpostin peittäminen

Sähköpostin peittäminen on yksi mustan hatun SEO-tekniikoista, jotka voivat saada sivustosi mustalla listalla. Sähköpostin peittäminen toimii salaamalla osoitteen ja lähettäjän nimen salatakseen identiteettinsä.

Kuvapisteet

Webrobot eivät skannaa kuvia. Kuvasisäinen sisältö koostuu useammasta galleriasta kuin materiaalista. Verkkovastaavat hyödyntävät malleja saadakseen huippusuositukset asiaan liittyvistä avainsanoista.

URL-osoitteiden uudelleen kirjoittaminen

Tunnetaan myös nimellä URL cloaking, URL uudelleen kirjoittaminen on musta hattu SEO tekniikka, joka toimii URL-osoitteiden muuttaminen ja jättää sisällön ehjänä.

Peittäminen on yksi mustan hattutekniikan SEO-tekniikoista, joita sinun ei pidä harkita sivustosi toteuttamisessa. Peittäminen riippuu hakkereiden huijaamisesta ja hämähäkkien ja botojen huijaamisesta. Jotkut sivustot on merkitty mustalle listalle niiden verkkosivustojen optimoimiseksi mustan hattutekniikan tekniikoiden, kuten pyörimisen ja peittämisen kautta. Optimoi verkkosivustosi valkoihoisille hattutekniikoille, jotta saat ylimmän sijoittelun konvertoivan avainsanasi Source .

November 29, 2017