Back to Question Center
0

Optimoi avainsanan tiheys asiantuntevalta puolelta, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Avainsanat aiheuttavat paljon sekaannusta yritysten omistajille, minkä vuoksi jotkut niistä saattavat olla epäileviä SEO-aloittamisesta. Tällä hetkellä yrityksissä on virtaa, jotka väittävät tarjoavan palveluja, jotka voivat saada sivuston Googlen tulosten kärkeen. Tällaiset kysymykset, jotka yksi heistä valehtelevat ja joista yksi ei ole, tai onko investoiminen SEO on oikea valinta on pakko syntyä. Tältä osin Semaltin , Natalia Khachaturyanin sisällön strategi, tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun korostettuun ongelmaan:

Useimmat ihmiset yleensä väärinkäyttävät avainsanojen käyttöä SEO

Vuonna 2009 Matt Cutts selitti, että Google ei enää käyttänyt avainsanoja osana hakualgoritmiaan. Huolimatta tästä varoituksesta ihmiset ovat edelleen kärsineet tämän väärän käsityksen siitä, että avainsanat ovat elintärkeitä SEO-sivuston kannalta. He käyttävät edelleen avainsanan sisällönkuvauskenttää huolimatta siitä, että Google.com jättää ne kokonaan huomiotta.

Avainsana täytteet

Kun SEO oli vielä lapsensa vaiheessa, ongelmien joukossa hakukone yritti yrittää selviytyä avainsanan täyttämisestä. Aluksi hakukoneet voisivat vain keskittyä sivu-tekijöihin ennen kuin heidät kehittyivät niin pitkälle, että he pystyivät käsittelemään ulkopuolisia tekijöitä, kuten käänteisiä . Avainsanat olivat sivuilla tekijöitä, jotka web-kehittäjät sijoittaisivat verkkosivuston taustaosaan käyttäen avainsanan metakoodia.

Takticista tuli nopeasti väärinkäytetty toiminto nimeltä "avainsanan täyttö". Avainsanainti on yksi monista Black Hat-taktiikoista käytetyistä SEO-temppuista. Monet ihmiset saivat tuulen, kuinka he voisivat tavata paljon avainsanoja (joista osa oli merkityksetöntä) tagissa tietojen näkyvyyden manipuloimiseksi. Käyttäjät eivät nähneet näitä avainsanoja, mutta se johti harhaanjohtavien ja epätarkempien hakutulosten toimittamiseen.

Googlen vastaus oli, että meta-tagia ei oteta täysin huomioon indeksoinnin aikana, ja se on edelleen selkeä. Niin paljon kuin ihmiset ajattelevat tätä myytiksi, on totta, että Google ei enää käytä avainsanoja metatunnisteita sen haussa..

Jos Google jättää sisällönkuvauskentän huomiotta, merkitseekö se, että avainsanan täyttäminen ei vahingoittaisi verkkosivustoa?

Toisin kuin yleinen uskomus, avainsanojen täyttö vahingoittaa verkkosivustoa. Niin paljon kuin avainsanan täyttö ei tarjoa SEO-arvoa, se lisää mahdollisuuksia olla sijoittamatta ollenkaan. Google on löytänyt tavan etsiä muita avainsanojen täyttömuotoja.

Cutts vahvisti, että Penguin-algoritmin vapautuminen vuonna 2012 itse asiassa heikentäisi niiden sivustojen sijoitusta, joiden katsottiin rikkovan Googlen nykyisiä laatusääntöjä. Yksi Googlen pitkään käytössä olleista ohjeista on avainsanan täytön välttäminen. Siinä mainitaan "Älä lataa sivuja, joilla on merkityksettömiä avainsanoja."

Se ehdottaa, että huolimatta siitä, että Google ei ole käyttänyt avainsanatunnistetta SEO-tarkoituksiin, se on algoritmeja vielä etsiä täyte- ja manipulaatiotiedoista.

Muu musta hattu taktiikka sisältää:

  • Näkymätön teksti. Monet roskapostittajat kutsuvat tekstiin avainsanoja vertaamalla niiden värejä sivun taustalla. Ajatus takana on piilottaa nämä avainsanat ihmisen silmistä, mutta ei hakukoneista. Tämän kautta roskapostittajat toivovat lisäävän merkitystään hakujen rankingissa muuttamatta verkkosivuston ulkonäköä.
  • Piilotettu teksti ja linkit Muu piilota tekstiä kuvien taakse tai käytä Cascading Style Sheeta vaihtoehtoisena avainsanan täyttämiselle. He käyttävät tunnisteita, jotka mahdollistavat sen piilottamisen kyseisessä selaimessa mutta pitävät ne luettavina hakukoneille
  • Avainsanojen täyttäminen avainsanan sisällönkuvauskentän ulkopuolelle. Vaikka käytät yli avainsanoja muissa tunnisteissa verkkosivustolla, sillä voi olla kielteisiä vaikutuksia sivustoon sen sijaan, että se parantaisi sijoitusta. Aja aina tasapaino ihmisen ja hakukoneen kirjoittamisen välillä varmistaen, että kaikki sisältö luetaan luonnollisesti.
  • Kaksoiskuvaus. Viittaa siihen, milloin käyttäjä jäljittelee otsikoita ja meta-kuvauksia sivustolla. Google ei pidä tätä toistuvana sisällönä olettaen, että se on merkityksellinen. Sen sijaan se käsittelee sitä kaksoiskappaleena ja suodattaa sen pois hakutuloksesta.

Mistä me menemme täältä?

Sujuva lähestymistapa SEO on monipuolinen. Kuitenkin kaikki tulee alas keskittyä voimakkaasti toimitettuun sisältöön ja asiaankuuluvuuteen. Ihmisten on muutettava tapaa, jolla he lähestyvät SEO-palvelua ja siirtyvät käyttämään avainsanoja hakutermeihin Source .

November 29, 2017