Back to Question Center
0

Piilotettu teksti ja linkit: Onko ne todella lisätä SEO? - Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan antaa vastauksen

1 answers:

Piilotetut tekstit ja linkit muodostavat verkkosivustosi sisällön, joka on lähes tai kokonaan näkymätön sivun lataajille. Ihmisille, jotka suorittavat mustan hattun SEO, piilotetut tekstit ovat menetelmä, jota useimmat webmaster-ohjeet halveksivat. Tämä sisältö näkyy kuitenkin tietokoneissa, joten se on osa indeksoinnin avainsanoja. Piilotettu teksti pettää hakukoneita verkkosivujen tietojen luokittelemiseksi, jotka eivät välttämättä ole osa näkyvää verkkosisältöä.

Haku-algoritmia koskevan uuden päivityksen jälkeen Google voi nyt havaita piilotetun tekstin. Sivustosi riski on saada rangaistus hakukoneiden sijoituksesta. Vakavissa tapauksissa jotkin avainsanan täyttämisen roskapostitaktiikat voivat johtaa indeksointiin kokonaisuudessaan hakukoneen tietokannasta. Natalia Khachaturyanin Semaltin sisällön strategi varoittaa, että jotkin verkkosivustot ovat viime aikoina saattaneet sijoittaa korkealle käyttämällä tätä taktiikkaa mutta ei enää.

Piilotettu teksti

Tämä vilpillinen menetelmä voi sisältää verkkosivun käyttäjän sisältöä sellaisessa muodossa, joka ei ole näkyvissä. Hakukoneoptimoinnin tekijöille piilotettu teksti ei voi enää auttaa verkkosivustoa sijoittamaan, koska se on helposti havaittavissa. Se ei vaikuta verkkosivujen sijoitukset kuten aiemmin.Voit piilotetun sisällön paljastamisen tavoin korostamalla koko sivun.Kun painat" ctrl + A ", valitset kaiken piilotettu sisältö mukaan lukien, se voi näkyä kohokohdassa, jossa voit kopioida ja liittää sen muualle lajittelemiseen.

On olemassa monia tekniikoita, joita ihmiset voivat käyttää tekstin salaamiseen verkkosivulla. Ensinnäkin jotkut ihmiset voivat käyttää tekstejä, joilla on samanlainen väri kuin taustalla. Tämän vuoksi nämä tiedot eivät ole näkyvissä verkkosivustolta katsottavalle henkilölle. Muut henkilöt käyttävät pieniä fontteja sivuilla, joilla on banneri tai lisätietoja. Tietojen piilottaminen koodilla tai esineellä voi myös tehdä sivuston tekstin piilotettuna.

Piilotetut linkit

Piilotetut linkit esiintyvät piilotetuina teksteinä, paitsi että niissä on permalinkeja. Tämän seurauksena sivuston käyttäjä voi kokea alueita, joilla on napsautettavat linkit, jotka eivät ole selkeitä tai näkyviä. Piilotetut linkit eivät ole verkkosivuston SEO-suorituskykyä. Niiden linkitys ei salli linkin mehua lisäämään valtuutusta verkkotunnukseen. Lisäksi sivusto voi kärsiä rangaistuksesta, kun hakukoneen web-indeksoijat havaitsevat liian monta piilotettua linkkiä.

Päätelmä

Jos verkkosivusto, kuten sähköiset kaupankäynnin kohteet, toimivat hyvin sijoituksessa, on syytä sisällyttää näkyvä sisältö sen sijaan, että se ei ole näkyvissä. Kaikki verkkosivustossasi olevat tekstit näkyvät käyttäjälle. Kaikki linkit pitäisi myös olla näkyvissä. Jos haluat tarkistaa piilotetun sisällön verkkosivulla, voit korostaa kaiken ctrl + A-toiminnon avulla tai käyttää kursoria. Tapauksissa, joissa korostus on samaa taustaa vasten, paina ctrl + C ja liitä tekstinkäsittelyohjelmasivun sisältö vain tekstiin vain liitävä vaihtoehto. Voit sitten lajitella sisällön sekä piilotetut linkit, jotka näkyvät permalinksina Source .

November 29, 2017