Back to Question Center
0

Referral-roskapostin selittänyt Semalt-asiantuntija ja sen estäminen .htaccess-sääntöjen avulla

1 answers:

Jos olet ammattimainen web-sivuston kehittäjä tai ohjelmistosuunnittelija ja kiinnostunut verkkosivujen tilasto- / analyysitietoista, luultavasti tiedät Google Analyticsista, Open Web Analyticsista, Piwik Analyticsista ja muista tiedonkeruu- ja analyysisivustoista. Jos huomaat, että jotkut outo-liikenne ja outoa kävijää pieleen viittauskohteista, kuten buttons-for-websites.com, darodar.com ja best- seo -solution.com, sinun on kiinnitettävä huomiota liikenteen laatua.

Artem Abgarian, Semaltin vanhemman asiakassuhdehallinnon johtaja selittää täällä joitakin käytännön kysymyksiä.

Viittaavan roskapostin selitys

Best-seo-solution.com, 100dollars-seo.com ja darodar.com ovat viittaus roskapostiviestejä. Kaikki heistä mainostavat tuotteitaan ja palveluitaan verkossa, ja ärsyttävin asia on, että he tarjoavat palvelujaan halvalla. Kuitenkin niiden palvelut eivät ole luotettavia, ja nämä sivustot pyrkivät lähettämään sinulle väärennetyn liikenteen 100%: n poistumisprosentilla. Kuten näette, kaikki heistä on sijoitettu hakukoneiden ensimmäiselle sivulle . Tämä johtuu siitä, että nämä sivustot huijaavat Google Analytics -tilisi.

1. 100% poistumisprosentti - he yleensä vierailevat sivuillasi ja jättävät hetken. Siksi sivustosi poistumisprosentti on 100%, koska kävijöitä ei koskaan kiinnostunut sisällöstäsi, sivustosi kuvasta ja sen palveluista..

2. Alihakemistojen liiallinen käyttö - nämä sivustot käyttävät suurta osaa aliverkkotunnuksista huijaamaan sekä Google Analyticsia että niiden asiakkaita. He ovat mukana roskapostitoiminnassa ja väärinkäyttävät asiakkaita pilkkastamalla sivustojaan viittausliikenteellä.

Analysoi liikenteen lähteet viittaavan roskapostin URL-osoitteesta

Kaikkia meitä ei ehkä ole mahdollista analysoida liikenteen lähdekoodia ja viittauksen roskapostin URL-osoitteita. Paras tapa on kuitenkin luoda muutamia näkymäsuodattimia Lisää uusi segmentti -osiossa. Ei ole olemassa tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä, joita sinun tulisi noudattaa, koska viittauksen roskapostittajien IP-osoitteet muuttuvat lähes päivittäin. Näyttää siltä, ​​että roskapostittajat ovat investoineet paljon rahaa ja aikaa tähän yritykseen tartuttamaan mahdollisimman monta verkkosivustoa.

Block Viittaava roskapostin Apachen kanssa.

Jos olet Apache-palvelimella, voit noudattaa .htaccesss-sääntöjä roskapostin pysäyttämiseksi. Samaan aikaan sinun ei pidä unohtaa, että he vaihtavat viittaavia linkkejä kahden tai kolmen kuukauden kuluttua. Säännöt päivittyvät myös säännöllisesti, joten sinun on seurattava päivityksiä saadaksesi käsityksen nykyisistä .htaccess-sääntöistä.

Toisin kuin darodar.com, videos-for-your-business.com tarjoaa videotuotantopalveluja maailmanlaajuisille asiakkailleen. On mahdollista, että se on laillinen palvelu, mutta heidän kummankin historiansa takia sinun ei pitäisi vaarantaa sivustosi maksua.

Luo näkymä viittaavan roskapostisuodattimen

Jos et halua käyttää .htaccess-sääntöjä niiden hämmentävien koodien vuoksi, voit luoda näkymän roskapostisuodattimia. Nämä suodattimet auttavat sinua suodattaa viittauksen roskapostin paremmin. Sinun kannattaa siirtyä Näytä-osioon ja tarkistaa Suodattimet-vaihtoehto. Tällöin sinun on annettava erityinen koodi ja ylitä sen pituus yli 255 merkkiä.

Poissuljetut hämähäkkejä ja botit

Yksi hämmästyttävistä työkaluista, joiden avulla voimme torjua viittauksen roskapostin, on Google Analytics -tilin sisällä. Sinun tulisi aktivoida Bot-suodatus -vaihtoehto, joka auttaa sinua sulkemaan pois kaikki tunnetut hämähäkit ja robotteja View-osasta Source .

November 29, 2017