Back to Question Center
0

Semalt - 3 vinkkejä URL-parametrien poistamiseen Google Analytics -raporteista

1 answers:

Google Analytics -parametrit ovat kätevä tapa seurata online-markkinoinnin toimia. Jos Google Analytics -tilisi on täynnä satoja tuhansia ainutlaatuisia sivuja, jotka eivät todellisuudessa ole olemassa, mahdollisuudet ovat, että ruma URL-osoitteet häiritsevät tietojasi. Tällaiset URL-osoitteet eivät näytä normaalilta, ja parametrit liitetään yhteen URL-osoitteeseen yhä uudelleen. Tämän seurauksena suurin osa kävijöistä ohjataan teidän hommasi, ja sinun pitäisi lisätä kävijöiden määrää poistamalla ruma URL-parametrit Google Analytics -raporteista.

Tässä on huomioitava seuraavat vinkit, jotka Oliver King, johtava asiantuntija Semalt .

1. Sulje kyselyparametrit:

Tarkista kieli- tai istuntotietojen URL-osoite ja sulje kyselyparametrit pois. Ensinnäkin sinun on määritettävä, mitkä URL-parametrit ovat hyödyttömiä, ja ne pitäisi jättää raporttisi ulkopuolelle. Seuraava vaihe on tarkastella Google Analytics -tilin View Settings -asetusta ja lisätä luettelo kyselyparametreista, jotka haluat sulkea pois. On mahdollista saada ne puhdistumaan muutamassa minuutissa. Tätä varten sinun pitäisi säätää Google Analytics -tilin asetuksia ja luoda suodattimia kaikille rumaisille URL-parametreille. Jos haluat luoda uuden Google Analytics -tilin, saatat pelätä tietojen sekoittumisen toiseen Google Analytics -tiliin..Hämmennysten välttämiseksi kannattaa käydä nykyisen tai uuden Google Analytics -tilisi Profiili-osiossa ja lisätä URL-parametrit eri suodattimissa. Kun olet lisännyt ne, älä unohda tallentaa muutoksia ja odota jonkin aikaa, jotta tiedot kaadetaan uuteen tai olemassa olevaan Google Analytics -profiiliin.

2. Haku sivustohakuun:

Sinun tulisi jättää hakuhaun parametrit Google Analytics -raportista varmistaaksesi sivustosi turvallisuuden. Napsauta View Settings (Asetukset) -asetuksessa Site Search Settings (Sivustohakuasetukset) ja napsauta Strip-kyselyparametrejä URL-osoitteista -painiketta. Sinun on pidettävä mielessä, että Google Analytics -tilit eivät jälleenkäsitellä tietoja mihinkään hintaan. Toisin sanoen et voi poistaa parametreja aiemmista tiedoista. Se tarkoittaa, että tiedot siirtyvät URL-parametrien poistamiseen.

3. Yhdistä kotisivun etusivulle ja peräviimejä:

Jos Web-palvelimesi palvelee etusivua, joka näyttää hakemistosta index.php, sinun on vahvistettava kotisivut sekä jälkijäljet. Google Analytics voi irrottaa verkkotunnuksen, kuten esimerkiksi therazyegg.com, ja tarkistaa URL-merkkijakson jäljelle jääneet osat laskeakseen ainutkertaisten sivujen kokonaismäärän. Tämän seurauksena dynaamiset URL-parametrit voivat luoda Google Analyticsille ainutlaatuisia sivuja tallentamaan.

Loppusanat:

Google Analytics kirjaa useita URL-osoitteita yksilöllisiksi sivuiksi. Siten raportti on täynnä satoja tuhansia ainutlaatuisia sivunäkymiä, joita ei ole ja jotka eivät tarjoa mitään arvoa yrityksellesi. URL-parametreihin ei voida antaa tarkkoja tietoja. Esimerkiksi suurin osa URL-parametreista, joilla on tuotenumerot, alennukset ja hinnoittelukoodit tunnistetaan Google Analytics -tilillesi ainutkertaiseksi sivunäkymiksi Source .

November 29, 2017