Back to Question Center
0

Semalt asiantuntija tunnistaa ja suodattaa sisäisen liikenteen Google Analyticsista

1 answers:

Liikenteen suodattaminen on yksi tärkeimmistä haasteista, ja siellä on useita blogiviestejä ja artikkeleita siitä, miten tunnistetaan ja suodatetaan sisäinen liikenne Google Analytics -tileistä.

Semaltin huippuasiantuntija Andrew Dyhan toimittama virka pyrkii pyörittämään luotettavimmat ratkaisut ja antamaan asianmukaiset koodit tarvittaessa .

Miksi se on tärkeää?

Yrityksen koon perusteella sisäinen liikenne saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia Google Analytics -tilissä. Työntekijät eivät koskaan näytä tyypillisiltä käyttäjiltä, ​​ja he voivat muuttaa tietoja - kuten sivujen näyttökertoja, poistumisprosentteja ja istuntoja. Tärkeintä on, että ne vaikuttavat organisaatiosi tulosprosenttiin, hintatarjousstrategioihin, liiketoiminnan päätöksiin ja budjetteihin. Jos haluat suodattaa mahdollisimman paljon myyjä- ja työntekijäliikennettä, sinun on otettava moniportainen lähestymistapa ja yhdistettävä erilaisia ​​ratkaisuja.

IP-osoitteiden suodatus:

Työntekijöiden IP-osoitteiden suodattaminen on yksi parhaista ja helpoimmista tavoista. Jos olet pienikokoisen yrityksen omistaja, voit helposti sulkea epäilyttävistä IP-osoitteista tulevan liikenteen verkkosivustoosi. Toisaalta monikansallisilla yrityksillä on omat staattiset IP-osoitteet, mikä tarkoittaa, että emme voi estää näiden IP-osoitteiden liikennettä. Lisäksi et voi estää liikennettä toimistosta. Jos et ole varma IP-osoitteestasi, voit tehdä Google-haun "IP-osoitteelleni". Voit myös käyttää muita työkaluja tai haluat ehkä tarkistaa tietotekniikan asiantuntijan kanssa.

IPv4-osoite näyttää jotain 192.148.1.1 ja IPv6-osoite näyttää: 2001: 0db8: 85a6: 0044: 1000: 1a2b: 0357: 7337. Google voi tunnistaa ja tukea IPv4-suodattimia ja IPv6.

Suodattimien luominen:

Varsinainen menettely on melko helppoa, mutta sinulla on oltava Tilin tason Muokkauslupa suodattimien luomiseen. Siirry Järjestelmänvalvoja-osioon ja valitse Kaikki suodattimet -vaihtoehto vasemmalta. Yhdestä IP-osoitteesta kannattaa käyttää oletussuodatinta ja liittää UP-osoitteeseen oikein. IP-osoitealueelle valitse Mukautetut suodattimet ja napsauta Sulje-vaihtoehto. Anna sitten säännöllinen lauseke IP-osoitealueelle.

Suodata verkkoalueittain:

Jos olet suuryrityksen omistaja, sinun on ehkä suodatettava verkkoalueella. Verkkotunnuksen hakuohjelmia on lisättävä, jos haluat lisätä IP-osoitteen ja tarkistaa, onko organisaation nimi palautettu. Pienikokoisille yrityksille yleensä se on palveluntarjoajan nimi. Sinun tulisi tarkistaa tila siirtymällä Google Analytics -tilisi Domain-raporttiin. Ole varovainen luodessasi verkkotunnuksen suodattimia ja IP-osoitetta ja varmista, ettet ole suodattanut ulos työntekijöitä.

Suodata mukautetun ulottuvuuden mukaan:

Jos et pysty tunnistamaan työntekijää sijainnin mukaan, etsiä vähemmän sopivia ratkaisuja. Paras ratkaisu on kuitenkin määrittää joku työntekijänä ja tallentaa sen käyttäjäkohtaiseksi mukautetuksi ulottuvuudeksi. Mukautettu ulottuvuus on ainoa tapa lisätä tietoja Google Analytics -tilille istuntoista, käyttäjistä, osuuksista ja käyttäjistä. Mukautetut ulottuvuudet ovat käytettävissä Universal Analyticsissa ja tarjoavat sinulle enemmän joustavuutta ja ominaisuuksia kuin edeltäjät - muokatut muuttujat Source .

November 29, 2017