Back to Question Center
0

Semalt Expert: Alt ja otsikon tekstit. Miksi sillä on väliä?

1 answers:

Raven-ohjelmiston käyttäjät haluavat tietää otsikkotekstin ja alt-tunnisteiden välisen eron. WordPressin käyttäjiä varten kuvankäsittelymoduulit tarjoavat välilyönnit kuvateksteille, nimikkeille, kuvauksille ja Alt-tekstille. Voit tai ei saa käyttää samoja avainsanoja kuvan otsikkoon ja sen tekstiin. sopivasti, sinun pitäisi sisällyttää asiaan liittyvät avainsanailmaukset tai jättää otsikko tyhjäksi.

Tämän artikkelin aikana Nik Chaykovskiy, Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo sinulle eri etuja siitä,

Käytä alt tags:

Alt tags -artikkeleita lukuun ottamatta on yksi yleisimmistä SEO-virheistä. Et saa unohtaa, että hakukoneen indeksoijat ja robotit eivät pysty tunnistamaan kuvia ilman tekstiä. Lisäksi menetät mahdollisuudet optimoida sisältöäsi ja kuvia. Etikettien merkitseminen on huono käyttökokemus kenelle tahansa, joka on poistanut kuvat käytöstä selaimessaan. Myöskään kognitiivisten ja näköhäiriöiden kanssa ei ole hyötyä. World Wide Web Consortiumin mukaan alt-tagit ovat vaihtoehto tekstille, ja näkövammaiset voivat hyötyä niistä. Käyttäjäagentti, Googlebot, ei pysty katsomaan kuvia suoraan, joten se määrittelee kuvien luonne alt-tunnisteilla..Lisäksi alt-teksti auttaa näkövammaisia ​​selata verkkosivustoja helposti. Vammaiselle henkilölle alt-teksti lukee näytönlukija.

Käytä otsikkotunnisteita:

Alt-attribuutit ovat hakukoneiden indeksoijille, kun taas otsikkotunnisteet ovat ihmisen lukijoille. Joten, voit kirjoittaa otsikon tekstin ja otsikkokoodin toimintamuodoksi, jotta lukijat toimisivat. Samaa tekstiä voidaan käyttää lisäämään enemmän liikennettä sosiaalisen median profiileista.

Voinko kopioida Alt- ja Title-tekstin?

Jos sinulla on paljon sivuja, joissa on useita kuvia, voit käyttää eri avainsanoja ja lauseita pääotsikon ja otsikkotekstien sijaan. Mutta sinun ei pidä unohtaa, että avainsanan täyttö on huono ja sitä on vältettävä millä hyvänsä. Sen sijaan sinun pitäisi antaa joitain yksityiskohtia kuvista ja sisällyttää ensisijainen avainsana. Yritä käyttää eri avainsanoja ja lausekkeita sekä otsikossa että alt-tunnisteissa. Ihanteellisessa mielessä kuvien nimien tulisi noudattaa samaa sääntöä tavallisista postin otsikoista tai artikkelin otsikoista - niiden olisi oltava tiivis, vaikuttava ja relevantti.

Voinko käyttää Alt- ja Title-tekstiä verkkosivustotarkastuksessa?

Jos käytät Ravenin Site Auditoria, yhteenveto-sivulla näkyvät erilaiset virheilmoitukset. Monet virheet johtuvat kuvien tyhjästä ja päällekkäisistä otsikkomääritteistä. Raven aina merkitsee tällaisia ​​kuvia ilmoittamaan käyttäjille ja antamaan heille tietoa ongelmasta. Jos sivustossasi on satoja tuhansia sivuja, et voi tehdä muutoksia itse ja tarvitset palkata SEO. Vaihtoehtoisesti sinun kannattaa jättää alt- ja otsikkotekstit pois sivuston tilintarkastajan raportista. Kun siirryt, sisällytä avainsanat kuvatiedostoihin, eikä niiden pitäisi käyttää samaa otsikkoa ja alt-attribuutteja. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota kuvien laatuun ja pidettävä kooltaan mahdollisimman pieni Source .

November 29, 2017