Back to Question Center
0

Semalt Expert: Avainsana täyttö ja miksi se on haitallista sivustollesi

1 answers:

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager varoittaa, että se ei ole hyvä käytäntö toistaa samoja avainsanoja ja lauseita kaikissa artikkeleissasi, koska se kuulostaa luonnottomalta. Esimerkiksi, jos kirjoitat: "Me myy kukkia verkossa." Ja kirjoitat saman rivin uudelleen ja uudelleen useissa artikkeleissa; sitä kutsutaan avainsanan täyttämiseksi. Saadaksesi parempia sijoituksia, sinun pitäisi sisällyttää muutamia avainsanoja eri paikkoihin Meta-kuvaus, sivun otsikko ja sisältö. Varmista, että artikkelin todellinen teema ei häiriinny avainsanojen mukana. Ja kyllä, sinun ei pitäisi koskaan kopioida sisältöä muista verkkosivustoista ja älä yritä jakaa paljon avainsanoja samasta paikasta. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka kannattaa muistaa, kun lisäät metatietoja verkkosivustoosi, on se, että avainsanan täyttö ei sovi sivustoosi näkyvyyttä ja mainetta internetissä. On hyvä sisällyttää tärkeimmät avainsanat metatietoihin, otsikkoosi ja artikkelin ensimmäiseen kappaleeseen, mutta sinun ei pitäisi koskaan sisällyttää paljon lyhyitä hännän ja pitkän hännän avainsanoja ja lauseita. Tämä johtuu siitä, että hakukoneet eivät aseta sivustosi oikein ja saattavat vähentää sen näkyvyyttä internetissä.

Mikä on avainsanan täyttö?

Hyvin termi avainsanan täyttö on ollut jo vuosia. Itse asiassa se on osa SEO käytetään kuvaamaan joitain tekniikoita ylläpitäjät ja bloggaajat käyttävät parantaa verkkosivujensa ranking. Monet ihmiset käyttävät sitä manipuloimaan sivustojaan hakukoneiden tuloksia joillekin avainsanoille ja lauseille. Jos vierailet verkkosivustossa, jossa on paljon sanoja ja lauseita, joilla ei ole merkitystä sivuston artikkeleihin, niin se on todennäköisesti avainsanan täyttö.

Miksi välttää avainsanan täyttämistä

Yksi helpoimmista tavoista välttää avainsanan täyttämistä on luoda sisältöä, joka on hyödyllistä ja informatiivista. Sinun pitäisi kirjoittaa artikkeleita, jotka ovat merkityksellisiä ja helppolukuisia. On totta, että käyttäjien on käytettävä avainsanoja artikkeleissaan, mutta niitä ei tule käyttää kaikissa rivissä, jotka muuttavat koko kappaleen merkitystä ja tekevät sen luonnottomalta. Yksinkertaisilla sanoilla kannattaa yrittää parhaiten olla tekemättä avainsanoja ja keskittyä kirjoittamaan laadukkaita artikkeleita keskittymällä pääsalasanasi.

On selvää, että avainsanojen täyttö ei voi antaa sinulle haluttuja tuloksia. Ihmiset yrittävät piilottaa sitä, koska he tietävät, että se ei osallistu paljon kävijöihin verkkosivustoillaan. Jos esimerkiksi näet paljon valkoisia tekstiä ja valkoisia taustoja sisältäviä verkkosivustoja, sinun on oltava selvää, että he yrittävät piilottaa tiettyjä avainsanoja ja käyttävät CSS-tyyliä avainsanan täyttämiseen. He käyttävät jopa suurta määrää avainsanoja tekstissä ja metatiedoissa ilman asianmukaista merkitystä ja hyödyllisyyttä Source .

November 29, 2017