Back to Question Center
0

Semalt Expert Islamabadista: Mikä on viittaavan roskapostin ja miten välttää sen?

1 answers:
Semalt -asiantuntija Sohail Sadiq vakuuttaa, että Google Analytics -tilissäsi on mahdollista voittaa viittaavia, aaveja ja indeksointirobottia, mutta sinun on tiedettävä, mistä viittaaja, indeksoija ja haamukuvat ovat, ja miten voit suodattaa ne.

Mikä on Referrer-roskasisältö

Jos näet, että viittauksen roskapostia seurataan Google Analytics -tilissäsi, sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin mahdollisimman pian. Muussa tapauksessa se joko luo linkit takaisin omalle verkkosivustolleen tai vähentää sivustosi sijoitusta hakukoneen hakutuloksissa . Suuressa mittakaavassa se ei ole vakava ongelma, mutta pienessä mittakaavassa se lähettää satoja tuhansia väärennettyjä vierailuja sivustoon ja heikentää Google Analytics -tietojasi. Referrer-roskasisältö tulee yleensä verkkosivustoilta, kuten darodar.com, get-free-traffic-now.com ja free-share-buttons.com. Näet, että nämä sivustot tuottavat 0:00 sekunnin kuluttua sivustostasi ja poistumisprosentti on 100%.

Mikä on Ghost Spam?

Ghost-roskapostin pyrkii täyttämään kävijän tiedot vierailematta verkkosivuillasi. Se olisi raaputettu sivustolta ja se ohjataan Google Analytics -tiliisi. Se saattaa myös ohjata sinut vieraisiin, kolmannen osapuolen sivustoihin. Aave roskasisältö tulee viittausten muodossa ja satunnaisesti vähentää sivustosi sijoitusta Google, Bing ja Yahoo. Event-tracking.com on verkkosivusto, joka lähettää aave-roskapostin suurelle määrälle sivustoja päivittäin..

Mikä on Crawler Spam?

Indeksointirobotti vierailee sivustossasi, mutta sillä ei ole vuorovaikutusta sivuillesi. Sen tarkoitus on saada indeksoitu Google Analytics -tiliin ja ohjata korkealaatuisia vierailuja kolmannelle osapuolelle, tuntemattomalle sivustolle. Indeksoinnin roskasisältö voi auttaa sinua indeksoimaan sivustosi, mutta se ei koskaan hyödy parannetuista hakukoneista . Roskaposti voi olla missä tahansa muodossa, eikä sitä pitäisi sivuuttaa millään lailla. Kun saat roskapostia, saatat joutua hakemaan SEO-ammattilaisia ​​eroon siitä. Kun pääset sinne, saatat joutua jonkinlaiseen SEO-palveluun, ohjata sen uudelleen aitoon sivustoon osana kumppaniohjelmaa tai päätyä jonkinlaiseen virukseen.

Miten estän viittaavan roskapostin?

Ensimmäinen vaihe on käydä Google Analytics -tilisi Asetukset-sivulla ja klikkaa Sulje kaikki osumat tunnetuista hämähäkkeistä ja robotteista. Voit luoda suodattimia ja lisätä epäilyttävät verkkosivustot, jotta pääset eroon viittauskirjasta. Toinen ratkaisu on säätää .htaccess-tiedoston asetuksia.

Miten Stop Ghost Spam

Paras ja helpoin tapa estää aaveiden roskapostia on perustamalla suodattimet Google Analytics -tiliisi. Kaikki sivustosi viittaavat kävijät voidaan jakaa eri luokkiin ja voit luoda suodattimia kaikille luokille erikseen. Koska aave-roskasisältö on luonteeltaan satunnainen eikä lähetä duff-tietoja Google Analytics -tilillesi, estä se .htaccess-tiedoston tai palvelintason kautta.

Miten pysäytät indeksointirobotin?

Koska indeksointirobot todella vierailee verkkosivustollasi, voit lisätä sen verkkotunnuksen Google Analytics -suodattimeen ja saada sen estetyksi. Verkkotunnuksia on useita, ja luettelo jatkuu päivittäin. Simoahava.com/spamfilter on suosittu indeksointirobotin roskaposti, joka on kiellettävä Google Analytics -tilissäsi. Searchcommander.com on toinen samanlainen sivusto, joka liittyy roskapostin lähettämiseen käyttäjille Source .

November 29, 2017