Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo kaikesta iThemes Security Pluginista

1 answers:

Verkkosivustot ovat alttiita virusten hyökkäyksille useilla tavoilla. WordPress-verkkosivustojen luoneet käyttäjät voivat saada hyökkäyksiä, koska heillä on rajoitettu suojausasetus. IThemes-tietoturvan mukaan yli 30 000 uutta sivustoa joutuu hakkeroimaan joka päivä. Esimerkiksi joillakin käyttäjillä on heikkoja salasanoja, joita keyloggers voivat helposti huijaa.

Verkkosivuston turvallisuus on jokaisen sivuston omistajan kannalta tärkeä näkökohta. Asiakkaat ja lukijat voivat myös joutua huonoon verkkosivuston rakentamiseen, mikä tekee yrityksestä huono mainetta. Turvallisuuden lisääminen on parempi sijoitus kuin turvallisuusrikkomuksen jälkimainingeissa. IThemesin turvallisuusneuvonantajat vahvistavat käyttäjän käyttöoikeuksiaan ja tarjoavat joitain rikkaita ominaisuuksia sisältäviä käyttöliittymän lisäosia, jotka ovat ilmaisia tai premium-painoksia.

Oliver King, johtava asiantuntija Semalt , tarjoaa täältä yleiskatsauksen iThemes-tietoturva-hakemistosta.

iThemes-suojaus on ilmeinen paras WordPress-tietoturva-plugin. iTemessa on yli 30 ominaisuutta, jotka voivat auttaa sinua suojelemaan verkkosivustoasi joitain yleisiä tietoturvauhkia vastaan. Tärkeä osa tästä on se, että iThemes-turvallisuus tarjoaa asiakkailleen 4,7-luokituksen 5: stä. Tästä laajennuksesta on yli 4 miljoonaa latausta. Selitä, miten iThemes-tietoturvaohjelma toimii, voimme käyttää maksuttoman version suunnittelua ja kirjautua sen hallintapaneeliin.

Kun asennat iThemes-tietoturva-lisäosan, saat useita suojausvaihtoehtoja verkkosivustollesi. Ensimmäinen vaihtoehto on tavallisesti suojata verkkosivustoasi käyttämällä ithemes Brute Force Network Protection -tekniikkaa verkkosivustosi suojaamiseksi. Tässä ponnahdusikkunassa on useita valintoja, kuten:

Sivuston varmuuskopiointi

Tämä on valikko, jonka avulla voit luoda verkkosivustosi varmuuskopion sen nykyisessä kunnossa. Varmuuskopio voi sisältää koko sivuston, tietokannan sekä erilaiset tiedostot, kuten mediatiedostot. Voit aina palata tähän varmuuskopioon milloin tahansa, jos jokin menee pieleen sivuston vahvistamisessa.

Salli tiedostojen päivitys

Tämä ominaisuus automatisoi wp-config.php- ja .htaccess-tiedostojen päivittämisen.

Varmista sivustosi

Tämä ominaisuus mahdollistaa verkkosivuston oletusasetukset, jotka eroavat ristiriidassa olevista laajennuksista ja aiheista.

Auta meitä parantamaan

Tämä ominaisuus sallii ithemes-suojauksen kerätä nimettömiä tietoja elementeistä, joita käytetään ITemin suojausplugin ominaisuuksien parantamiseen.

Valitse jokainen niistä. Kun olet valmis, se vie sinut automaattisesti kojelautaan.

Ohjauspaneeli: kojelaudassa on lukuisia suojaustoimintoja, jotka auttavat sinua pysymään turvallisina. Niihin kuuluvat Älä lukitse itseäsi, aloita, turvallisuustila (mikä voidaan asettaa korkeaan prioriteettiin, keskipitkän tai etusijalle).

Myös asetukset, Lisäasetukset, Varmuuskopiot ja Ohjevalikko

Johtopäätökset

Ithemes-tietoturvaohjelma on turvallisuustoimenpide, jonka monet sivustot tarvitsevat kasvaa hyvin. On tärkeää muistaa tehdä sivustosi varmuuskopio ennen kuin kokeilet joitain sen ominaisuuksia. Tämä johtuu siitä, että iThemes-tietoturva-laajennus voi aiheuttaa sivustolle haittavaikutuksia, kuten sivuston eri tavoin. Suojausliitännät automatisoivat joitain kehittyneitä roskapostisuodattimia sekä IP-osoitteen estotoimintoja. Tämän seurauksena iThemes-tietoturva-laajennus voi olla olennaisen tärkeä asia WordPress-sivustossasi Source .

November 29, 2017