Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo kuinka estää BlackHatWorth Referral Spam Traffic

1 answers:

BlackHatWorth.com on uusi viiteviestintämuoto, joka indeksoi sivustoja. Tämä viittauskirjoitus on käyttänyt erilaisia ​​Google Analytics-, JetPack-, Bing Analytics- ja Yandex Analytics -tilejä.

Artalt Abagarian Semaltin huippuosaaja vakuuttaa, että on tärkeää kieltää ja estää blackhatworth.com-roskapostiviestien lähettäminen Google Analyticsissa.

Mikä on BlackHatWorth.com?

BlackHatWorth.com on uusi verkkotunnus, joka on luotu tammikuussa 2015. Sitä käytetään hakkereiden roskapostiin. Tämä viittauksen roskapostiviesti on piilotettu kuuluisten ostosivustojen ja kauniiden kuvien verkkotunnusten takana. Useat ihmiset uskovat, että se on laillinen sivusto, ja tällä sivustolla on hakulinkit Yandexiin ja Googleen sekä muita kuuluisia online-ostosivustoja, kuten AliExpress.com, Amazon.com, Ebay.com ja Alibaba.com. BlackHatWorth.comin IP-osoite on 78.110.60.230. Se on sama kuin kaikki muut viittausprotokollat, kuten Iskalko.ru, Lombia.co, Lomb.co, Econom.co, Priceg.com, Darodar.com ja ILoveVitaly.com.

Verkkotunnuksen BlackHatWorth.com omistaa venäläinen. Hän on sama henkilö, joka omistaa muita roskapostiviestejä, kuten ILoveVitaly.com, Darodar.com ja Econom.co..Verkkotunnuksen omistajan nimi on Samaraskajan alue ja hän on rekisteröinyt sähköpostiosoitteen (povitaly@mail.ru) roskapostitoiminnastaan.

Jos estät BlackHatWorth.com!

Jos olet newbie blogger tai webmaster, saatat ajatella, että estäminen blackhatworth.com ei ole välttämätöntä. No, olet väärässä, koska tämän viittaavan roskapostin liikenne johtaa sivustoasi menettämästä hakukoneen sijoitusta. Siksi on pakko harkita joitain varotoimia, joilla estetään tämän roskapostikanavan ja muiden lähteiden lähettäminen väärennetylle liikenteelle.

BlackHatWorth.com ja muut roskapostittajat hakevat Google Analytics -tilisi ja Bing Analytics -tilisi. Ne lisäävät poistumisprosenttia ja tarjoavat sinulle alhaisia ​​tulosprosentteja. Sen lisäksi, että sekaisin analyysistasi ja vahingoitat sivustosi sijoitusta hakukoneissa, roskapostiviittaus-sivustot, kuten BlackHatWorth.com, Econom.com, Priceg.com, Darodar.com ja ILoveVitaly.com saattavat syödä palvelinresursseja ja kaistanleveyttä .

Block BlackHatWorth.Com Spam Viittaajat:

Jos olet oppinut lähettämästä roskapostista ja verkkotunnuksista, kuten BlackHatWorth.com, voit helposti estää ne ja suojata verkkosivustosi internetissä. Olipa käytössä Joomla, WordPress, Zen Cart, Tomato Cart tai Drupal, voit helposti estää viittaus roskapostia cPanel. Kirjaudu tiliisi ja napsauta File Manager -vaihtoehtoa. Avaa .htaccess-tiedosto ja luo uusi .htaccess-tiedosto. Se sijaitsee "public_html" -kansiossa. Täällä sinun pitäisi lisätä koodi ja tallentaa asetukset.

Estä BlackHatWorth.Com Viittaavan roskapostin Windows Serverissa:

Jos sivustosi on isännöitu Windows Server -palvelimella, voit estää BlackHatWorth.comin ja muiden viitteiden roskapostin. Anna koodit sivustosi määritystiedostossa ja estä viittausriskit mahdollisimman pian.

Jos pidät nämä asiat mielessä, voit helposti estää ja kieltää BlackHatWorth.com-roskapostin ja muita vastaavia roskapostia. Jos haluat ryhtyä varotoimiin, sinun on estettävä koko URL-osoite, https://blackhatworth.com, sivustosi turvallisuuden varmistamiseksi. Voit myös lisätä koodin teemasi header.php-tiedostoihin pääotsikoiden tunnisteiden välissä Source .

November 29, 2017