Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kuinka torjua Ghost Referrer Spam?

1 answers:

Referrer-roskaposti on suhteellisen uusi ja ärsyttävä roskapostimuoto. Merkitön viittaajat kutsuvat verkkosivustosi ja roskasivat Google Analytics -tiedot. Voit tarkistaa verkkosivustosi viittaavan roskapostin avulla, jos liikennesi äkillinen ja epätavallinen nousu on nähtävissä. Tarkista Google Analytics -raportti säännöllisesti, jotta näet, tulevatko sivustossasi todellisia kävijöitä tai väärennettyjä näkymiä. Viiteviestien roskapostia on kaksi päätyyppiä. Ensimmäinen koskee indeksoijia, jotka vierailevat verkkosivustossasi ja aiheuttavat ei-toivottuja osumia ja näyttökertoja, ja toinen tyyppi on satunnaista ristiriitaa Analytics-tunnisteista. Google Analytics -tunnuksesi valitaan satunnaisesti, ja aloitit liikenteen, joka ei merkitse mitään verkkosivustollesi.

Artem Abgarian Semaltin Senior Customer Success Manager tarjoaa tässä muutamia käytännön vinkkejä torjuntatoimien torjumiseen.

Crawler Spam:

Indeksoijan viittaus roskapostista on yksi tavallisimmista ja perinteisistä roskapostityypeistä. Kyse on hämähäkkeistä ja robotteista, jotka satunnaisesti indeksoivat sivustosi ja lähettävät sen väärennetylle liikenteelle. Indeksointirobotissa ei oteta huomioon meta-arvoja ja robots.txt-sääntöjä, ja haamukuvaus voidaan lopettaa vain Google Analytics -tilisi suodattimissa. Suosittelemme estämään indeksointirobottia .htaccess-tiedostolla.

Estä haittaohjelmia indeksoinnista .htaccess:

Haitallisten indeksointilaitteiden estäminen .htaccess-tiedostossa on mahdollista..Sinun pitäisi lisätä erityinen koodi .htaccess-tiedostoosi, ja roskapostinrobotit estetään nopeasti. Sinun tulisi muistaa, että tämä tekniikka ei toimi aaveiden viittauskirjallisuuden kanssa. Ghost-roskaposti on hienostunut viittaavan roskapostin tyyppi ja aiheuttaa viittauspalvelimet, jotka eivät käy verkkosivustollasi. Spambot yrittävät huijata Google Analytics -tilisi tai varastaa analyysitunnuksesi lähettämällä sinut haitalliselle liikenteelle.

Web-sivustosi saattaa löytyä hakukoneen tuloksista , mutta tämä ei kestää pitkään. Hakkerit ja roskapostittajat käyttävät usein Google Measurement Protocol -ohjelmaa, jonka avulla he voivat lähettää tietoja suoraan Google Analytics -palvelimiin. Se on ensisijainen virhe Google Analyticsissa, ja se tulee käsitellä mahdollisimman pian. Voit korjata ongelman antamalla tietoja vain palvelimesi nimeistä, joissa käytetään Analytics-tunnusta. Varmista, että asetuksia ei ole asetettu oletusarvoiksi. ainoa ongelma tässä ratkaisussa on, että sinun on luotava suodattimet manuaalisesti, ja se voi olla merkittävä taakka kaikille. Sinun tulisi estää viittaavan isäntänimeä lähettämästä Google Analytics -tiedostoja ja suodattimia. Tätä varten sinun on otettava käyttöön ensisijaiset roskapostin vastaiset toimenpiteet Google Analytics -tilillesi ja jätettävä roskapostit ja hämähäkit pois tilastostasi:

1. Siirry Google Analytics -tiliisi ja siirry Asetukset-sivulle.

2. Tarkista vaihtoehto, joka ilmaisee "estää tunnetut tunnisteet".

Jos haluat poistaa haamukuvauksen roskapostin, sinun on laadittava luettelo kaikista voimassa olevista nimeistä ja laita ne REGEX-muotoon. Voit myös luoda joitain suodattimia Google Analyticsiin ja lisätä kaikki sivustot, kuten semalt.com ja darodar.com, suodattimiin, jotta ne voidaan estää. Etkö saa unohtaa, että tämä temppu toimii vain silloin, kun historialliset tiedot ovat puhtaita Source .

November 29, 2017