Back to Question Center
0

Semalt Expert: Mikä on Referrer Spam & Onko se todella toimiva?

1 answers:

Viittaus roskasisältö on huonolaatuinen liikenne, joka saapuu sivustollesi epäilyttävistä lähteistä, kuten darodar.com. On mahdollista luoda suodattimia, jotka sulkevat pois näistä verkkotunnuksista tulevan liikenteen. Kun suljet pois viittaukset, estät heikkolaatuiset osumat Google Analytics -tilastasi. Suoritetun liikenteen luominen sivustoosi pitäisi olla tärkeä huolesi sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston käytön aikana. Google Analytics -tilin viikoittainen tai kuukausittainen analyysi on tärkeää, jotta voit saavuttaa halutut tulokset nopeasti.

Timaltti Semaltin huippuasiantuntija Frank Abagnale käsittelee artikkelia hyödyllisistä kysymyksistä tältä osin.

Mikä on viittaus roskapostia?

Tarkastellessasi Google Analytics -tiliäsi, saatat nähdä joitakin vieraita käyntejä raportissaan, eikä ole koskaan kuullut sitä ennen. Tämä on viitetietokanta, joka tuottaa paljon osumia päivittäin ja poistumisprosentti on jopa 100%. Pähkinänkuoressa viittaaja on mikä ohjaa kävijöitä toiseen sivustoon. Niinpä esimerkiksi 19 hakukoneen linkkejä, bannerimainoksia, sähköpostiviestejä ja affiliate linkkejä käytetään, jos ne ohjaavat liikennettä outoihin lähteisiin.

Teknisesti ottaen viittaus roskapostiksi on HTTP-pyynnön ominaisuus, jonka selain lähettää tietylle URL-osoitteelle, IP: lle tai kumppaniliittymälle. Referrers ovat hyödyllisiä vain silloin, kun ne luodaan luonnollisesti Google, Bing ja Yahoo. Koska HTTP-viittaaja on avoin muokkauksille ja muutoksille, se on suuri väärinkäyttäjä roskapostittajien toimesta ja se tulisi päästä eroon mahdollisimman pian. On kaksi pääasiallista syytä, miksi roskapostin lähettäjät haluavat lähettää sinulle viittausliikennettä..

1. Lisätään liikennettä omille verkkosivustoille

Hakkerit ja roskapostittajat kehittävät automaattisia komentosarjoja tuottaakseen satoja tuhansia käyntejä väärien viittaus-URL-osoitteiden avulla. Toisin sanoen voimme sanoa, että he lähettävät väärennettyjä liikennettä eri sivustoille luomaan käänteisiä linkkejä ja lisäämään omien verkkosivustojensa liikennettä. Tämä tuottaa tuloja niille ja niiden sivustojen sijoitus paranee hakukoneen tuloksissa .

2. Lisää ulkoisia linkkejä

Jotkut sivustot julkaisevat kymmeniä artikkeleita päivittäin, ja se on roskapostittajien tavoite. Ne sisältävät käänteisiä linkkejä ja luottavat aitoihin lähteisiin. Hakkerit pyrkivät palauttamaan linkit verkkosivustoilleen näiden linkkien avulla. Paljon käänteisiä luodaan päivittäin, ja heidän sivustojensa sijoitukset parantavat päiviä.

Onko viittaus roskapostia

Ei, se ei toimi ja sitä käytetään ainoastaan ​​dodgy SEO -organisaatioiden toimesta. Nämä yritykset lupaavat lisätä liikennettä sivustoosi, mutta heidän lupauksensa perustuvat mustan hattun SEO-strategioihin. Emme voi laiminlyödä sitä, että ei ole mahdollista päästä eroon viittauskirjasta. Ne lisäävät liikennettä verkkosivustoon, mutta pitkän aikavälin tulokset eivät ole tehottomia. On turvallista mainita, että viittaavan roskapostin voi tuhota sivustosi hakukoneen suorituskykyä ja lisätä sen poistumisprosenttia. Poistumisprosentti on tärkeä rooli hakukoneen riveissä. Kun poistumisprosentti on korkea verrattuna muihin vastaaviin verkkosivustoihin, sinun on työskenneltävä artikkeleidesi laadussa ja sivustosi sijoitus hitaasti pudota riippumatta hakukoneiden optimoinnista. Lisäksi voit seurata kaistanleveyden kasvua, joka voi lisätä laskutusta ilman syytä Source .

November 29, 2017