Back to Question Center
0

Semalt: Helpoin tapa optimoida kuvia SEO

1 answers:

Sähköisen kaupankäynnin yrityksille tarkoitetuilla henkilöillä kuvan optimointitekniikat voivat parantaa digitaalista markkinointia ja läsnäoloa verkossa. Kuvan optimointi auttaa lisäämään verkkosivuston vasteaikaa ja parantamaan verkkosivustosi UX-ulkoasua. Monissa tapauksissa kuvat toimivat sisällöltään ja niillä on mahdollisuus sijoittaa hakukoneen kuvaustuloksia. Tässä Semaltin asiakassuhdestopäällikön Frank Abagnalessa on erilaisia ​​kuvaformaatteja sekä tapoja optimoida kuvia SEO: lle.

Käytä avainsanaa sisältävää tiedostonimeä

Yksi internet-markkinoinnin keskeisistä tekniikoista on avainsanoja. Useimmat kuvat ovat nimikkeitä, jotka edustavat joitain koodeja tai päivämääriä. Sinun on sisällytettävä selkeät englanninkieliset avainsanat, kun nimeät kuvatiedoston verkkosivustollasi. Käyttämällä kilpailukykyisiä avainsanoja verkkosivusto näkyy useimmissa valituissa kapeilla avainsanojen SERP-sivuilla. Lisäksi kuvat lisäävät sivuston ulkonäköä hakukoneissa, mikä tekee UX: n ja asiakkaan vuorovaikutuksesta entistä paremman.

Optimoi kuva Alt-tunnisteet

"Alt Tags" ovat tekstinsyöttö, joka toimii vaihtoehtona kuvaan. Kun verkkosivusto ei lataa kuvaa tehokkaasti, se luo alt-tagin. Kun verkkosivusto tekee kuvan tehokkaasti, kävijä voi nähdä tekstin vaihtoehdon hiiren osoittimella hiiren osoittimen avulla. Tämä ominaisuus myös edistää sivustosi SEO-tehokkuutta..Onnistunut sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoilla on oikea tapa säilyttää asemansa SERPssa. Voit myös sisällyttää joitain avainsanoja Alt-teksteihin, jotta heidät sijoitetaan hakukoneen kuvahaussa.

Käytä pienikokoisia kuvia

Verkkosivujen reagointikyky voi muuttua merkittävästi pienten kuvien sisällyttämisellä. Sivuston keskimääräisen kuormitusnopeuden tulisi olla 3-5 sekuntia. Liian monta suurta magea saattaa hidastaa sivuston herkkyyttä. Lisäksi useimmilla Internetin käyttäjillä on lyhyt tarkkaavaisuus, kun katselet sivua. Voit menettää potentiaalisen asiakkaan, koska sivuston viivästyminen latautuu ajoissa.

Tehokas kuvan optimointi edellyttää pienimmän tiedostokokoisen kuvan valitsemista ottaen huomioon kuormitusajan ja nopeuden.

Käytä koristeellisia kuvia harvoin

Joskus verkkosivujen suunnittelu voi valita UX: n, joka käyttää lukuisia koristeellisia ominaisuuksia. Esimerkiksi verkkosivusto voi sisältää kuvia logoissa ja painikkeissa. Joskus näistä kuvista voi tulla liikaa, vähentäen verkkosivujen latausnopeuksia. On aina tärkeää valita sivuston malli, joka minimoi kaikki valokuvat sekä koriste-puolet verkkosivuilla.

Tee monta kulmaa kuvaa

Useimmat verkkokauppiaat pyrkivät katsomaan muita samasta tuotteesta olevia kuvia. On olennaisen tärkeää, että voit suunnitella tuotteen kuvamitat ja tehdä monia informatiivisia kulmia. Oletetaan esimerkiksi, että optimoit sivuston kuvan autosta. On tärkeää sisällyttää kuvia etu-, taka-, sivusiteistä sekä ajoneuvon sisäosasta. Monet kuvat lisäävät kävijöiden luottamusta ja myyntiä Source .

November 29, 2017