Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Mikä on viittaava roskapostia Analyticsissa & Kuinka estää se?

1 answers:

Jos löydät Google Analytics -tilisi odottamattoman liikenteen ja viittauksen roskapostin, se tarkoittaa, että roskapostittajat ovat löytäneet sivustosi. Se on kasvava ongelma verkkovastaaville, markkinoijille, bloggaajille ja sosiaalisen median johtajille, koska viittaus roskapostista voi vahingoittaa sivustosi sijoitusta ja on vaikea sivuuttaa.

Siirry alas näihin pakottaviin vinkkeihin Semalt Digitaalipalvelujen asiantuntijalta Sohail Sadiqista.

Indeksointirobotit, robotit ja robotit luo viittauksen roskapostin, jonka tarkoituksena on houkutella sinut viittauspaikkoihin ja kehottaa sinua ostamaan tuotteita verkossa. Tämä roskaposti kohdistaa sivustosi analyysitiedot ja on kasvanut viime vuosina. Uuden viittaavan roskapostin, joka julkaistiin äskettäin, on link.zhihu.com. Jos vierailet tämän URL-osoitteen tai vastaavan sivuston kautta, sinut ohjataan sivulle, jossa roskapostittajat haluavat sinun ostavan tuotteitaan tai edistämään heidän sisältöään verkossa. Usein viittauskirjoitus pyrkii edistämään viruksia ja haittaohjelmia internetissä, ja sinun on oltava varovainen, kun vierailet roskapostin linkkejä ja selaat niitä verkossa. Varmista, että poistat ne Google Analytics -tiliisi.

Saatat ajatella, että viittauksen roskaposti on haitallinen, koska se lisää liikennettä verkkosivustoosi, mutta olet väärässä..Botit ja hämähäkit tuottavat tämäntyyppistä liikennettä, ja saat saamat osumat eivät ole todellisia. Ilmeisesti se lisää käyttäjän poistumisprosenttia ja verkkosivustollesi kuluva aika on nolla sekunti. Haamuliikenne ei tuota sinulle myönteisiä tuloksia ja sekaisin Google Analytics -tietojen kanssa. Riippuen viittauksen roskapostista on musta hattu SEO-strategia, jota käyttävät lailliset yritykset ja palveluntarjoajat.

Kuinka estää viittauksen roskapostia

Voit helposti estää viittausriskit näkymästä Google Analytics -tiliisi. Tätä varten sinun on luotava suodattimet ja suljettava epäilyttävä ja heikkolaatuinen liikenne. Jos haluat sulkea kyseisen liikennetyypin, siirry Google Analytics -tilisi Järjestelmänvalvoja-kohtaan ja napsauta Suodattimet-vaihtoehtoa. Täältä sinun on valittava Lisää suodatin-vaihtoehto, jotta ohjattu toiminto käynnistyy. Seuraava vaihe on tehdä suodattimen nimi darodar.com, link.zhihu.com tai jotain tällaista. Varmista, että olet poistanut kaikki viittauksen roskapostin URL-osoitteet tällä tekniikalla. Useat URL-osoitteet voidaan myös suodattaa helposti. Valitse Mukautettu suodatin -vaihtoehto ja valitse sitten kampanjan lähde Suodatin-kenttään.

Täytä myös darodar.com tai link.zhizhu.com Filter Patternin tekstissä, jotta saat kaiken pois. Suodattimiin voidaan lisätä useita URL-osoitteita. Tätä varten sinun ei tarvitse määrittää URL-osoitetta eikä voi tehdä maailmanlaajuisia tai alueellisia viittauksen roskapostisuodattimia Google Analytics -tilissäsi. Asettaessasi suodattimia ja huolellisuutta, voit parantaa Google Analytics -tietojen tarkkuutta ja laatua. Voit myös suojata itsesi ja sivustosi tunnettujen ja epäilyttävien URL-osoitteiden avulla ja estää suuressa määrin viittauskirjojen käytäntöjä. Kaikki tämä ei vie aikaa, ja tulokset ovat aina suuria, joten sinun pitää jatkaa uusien suodattimien luomista kaikkiin Google Analytics -tilisi epäilyttäviin URL-osoitteisiin Source .

November 29, 2017