Back to Question Center
0

Semalt: kuinka seurata sosiaalisen median liikennettä Google Analyticsin avulla?

1 answers:

Google Analyticsin avulla voimme nähdä, mistä liikenne on peräisin ja miten kävijät voivat osallistua korkealaatuiseen sisältöön. Lisäksi voimme nopeasti asettaa tavoitteemme, jotka vastaavat liiketoiminnan tarpeitamme ja voivat mitata, jos kävijät täyttävät tavoitteemme. Google Analyticsin avulla on helppo saada arvokasta tietoa lukijoista. Se auttaa myös tunnistamaan ja arvioimaan sosiaalisen median liikennettä. Facebook, Twitter, Google+, Instagram ja LinkedIn ovat tunnetuimpia sosiaalisen median sivustoja, jotka lähettävät useita kävijöitä sivustoosi ja voit seurata niitä Google Analytics -tilisi kautta.

Täällä Ross Barber, huippuammattilainen Semalt , opettaa sinulle, kuinka käyttää kehittyneitä segmenttejä sosiaalisen median liikenteen segmentoimiseen. Voit myös seurata kävijöiden käyttäytymistä sivustossasi.

Google Analyticsin käytön aloittaminen:

Ennen kuin sukellat siihen, varmista, että käytät Google Analyticsin uutta versiota. Sinun tarvitsee vain kirjautua tilillesi ja klikata vasemmassa yläkulmassa olevaa Uusi versio -vaihtoehtoa.

Vaihe 1: Selvitä liikenteen lähteet:

Ensimmäinen vaihe on selvittää, mitkä sosiaalisen median sivustot lähettävät eniten liikennettä sivustoosi. Tätä varten sinun tulee mennä liikenteen lähteet -vaihtoehtoon ja valita Kaikki liikenne.

Vaihe 2: Luodaan kehittynyt segmentti:

Kun olet tunnistanut liikenteen lähteet, seuraava vaihe on luoda kyseisille sivustoille lisätoiminnot, jotta voit jakaa liikenteen eri luokkiin. Vaihtoehtoisesti voit määrittää eri segmenttejä ja verrata niitä vertaamaan eroa.

Vaihe 3: Twitter-liikennesegmentit:

Twitter-tilillesi on mahdollista luoda kehittyneitä segmenttejä tarkistaa, miten se vertaa muihin sosiaalisen median sivustoihin. Tätä varten sinun on napsautettava Google Analytics -tilisi Lisäasetukset-segmentti ja luo uusi mukautettu segmentti. Sitten sinun pitäisi antaa oikea nimi tähän segmenttiin ja sisällyttää siihen twitter.com, TweetDeck, HootSuite, bit.ly ja t.co.

Vaihe 4: Facebook-liikennesegmentit:

Voit myös luoda Facebook-liikennesegmentit, jotka luodaan täsmälleen kuin Twitter-tilillesi. Sinun tarvitsee vain muuttaa suodatinnimiä facebook.com- ja m.facebook.com-sivuille.

Vaihe 5: Google+ liikennesegmentit:

Voit helposti luoda Google+ -liikenteen segmentit aivan kuten luot Facebook- ja Twitter-segmentit. Sinun tarvitsee vain nimetä suodattimesi plus.url.google.com. On turvallista sanoa, että Google+ lähettää suurimman osan liikenteestä plus.url.google.com -linkistä..Näet myös joitain kävijöitä Google.com-URL-osoitteesta, mutta sitä ei tarvitse sisällyttää Suodattimet-osioon.

Sosiaalisen median liikenne:

Nyt osaat luoda erilaisia ​​segmenttejä, joten on helppo luoda segmenttejä myös muille sosiaalisen median sivustoille. Voit käyttää useita segmentejä ja sisältää kävijöitä, jotka tulevat StumbleUponista, Deliciousista, Diggista, LinkedInistä ja Instagramista.

Seuraavassa on esimerkiksi sivustot, jotka haluat sisällyttää segmentteihin, joilla on OR-lauseke:

1. t.co

2. Twitter.com

3. HootSuite

4. Bit.ly

5. TweetDeck

6. Facebook.com

7. plus.url.google.com

8. m.facebook.com

9. LinkedIn

10. Punertava

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, mutta voit luoda useita segmenttejä eri sosiaalisen verkostoitumisen sivustoille, jotka perustuvat sinun tarpeisiisi Source .

November 29, 2017