Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka suodattaa sisäisen liikenteen Google Analyticsissa?

1 answers:

Monet yritykset hallitsevat asiakkaitaan liikenteen valvontatyökaluilla. Käyttäjän IP-osoite voi olla olennainen tekniikka, jolla voit seurata verkkotunnuksille saapuvia verkkokäyntejä. Ecommerce-sivustot käyttävät ihmisiä digitaalisen markkinoinnin taitoja, kuten SEO, saadakseen asiakkaitaan. Nämä menetelmät käyttävät työkaluja, kuten Google Analyticsia, jotka pyrkivät seuraamaan ja antamaan syvällisen tavan saavuttaa tavoitteenne. Työkalut, kuten Google Analytics (GA), sisältävät olennaisia ​​tietoja, kuten verkkosivuston liikennettä ja tuloksia. Joissakin tapauksissa liikenne voi kuitenkin olla peräisin omasta yrityksestänne. Jotkut verkkosivustosi käyttö organisaatiossasi voivat johtaa verkkokäynteihin, jotka eivät välttämättä tarkoita sitä, että ne muunnetaan myyntiin. Esimerkiksi yrityksesi saattaa joskus päivittää verkkosivujen asioita, kuten logoja, fontteja ja sisältöä.

On välttämätöntä suodattaa sisäinen liikenne GA-datasta keräämällä tarkan kuvan markkinoiden käyttäytymisestä. Jotta tämä onnistuisi, pääset seuraaviin käytännön vinkkeihin, jotka ovat Ross Barberin Semaltin johtava asiantuntija.

Sisäisellä liikenteellä saatavat tiedot voivat tuoda väärän kuvan Internet-markkinoinnin taktiikoista. Lisäksi se hidastaa tietojasi, mikä vaikeuttaa markkinointitaktiesi sopeuttamista. Henkilö, jolla on verkkosivusto, täytyy tehdä joitain muutoksia GA: ssa suodattaa sisäinen liikenne näkymästä vierailija-tietueessa..

Tärkeää tietoa IP-osoitteesta

Kun selain yrittää käydä verkkosivustolla, palvelin kirjaa web-vierailun IP-osoitteella. IP-osoite muistuttaa tavallista fyysistä osoitetta, vain Internetissä. Useimmat internet-palveluntarjoajat ylläpitävät verkkoyhteyttä, joka antaa palvelimelle IP-osoitteen pyynnön. Yksinkertaisin tapa saada tietokoneen IP-osoite on hakukoneesta . Esimerkiksi yksinkertainen Google-haku "mikä on minun IP-osoite". Voit siirtyä staattiseen IP-suunnitelmaan yrityksesi Internet-yhteyden suunnitelmassa. Kun saat IP-osoitteen, on mahdollista sulkea vierailut Google Analyticsissa.

Sisäisen liikenteen suodattaminen Google Analyticsissa

Jotta henkilö voi suodattaa sisäisen liikenteen, GA-tili on välttämätön. Sinun tulee kirjautua GA-tiliisi. Kun olet kirjautunut sisään, voit jättää IP-osoitteen pois. Voit tehdä tämän siirtymällä admin-välilehteen. Löydät sen alkuperäisen verkkosivuston näkymän sivupalkissa tai oikeassa yläkulmassa. Napsauta tästä paneelista "Lisää suodatin" -valikko. Napsauta tätä punaista painiketta ja määritä käyttämäsi suodattimen nimi. Sinun on ehkä tehtävä uusia lisäyksiä mukautetuissa suodattimissa, joten on tärkeää syöttää nimi.

Napsauta avattavaa valikkoa ja valitse "valitse suodattimen tyyppi" -vaihtoehto. Tässä vaihtoehdossa voit näppäillä IP-osoitteen, jonka haluat jättää pois. Näppäile käyttämäsi tietokoneen IP-osoite tai yrityksesi staattinen IP-osoite. Tämä IP-osoite löytyy ensimmäisen vaiheen hausta. Muista aina tallentaa GA: n muutokset. Aina on useita näkymiä, joilla palautetaan muutokset, jos jokin menee pieleen Source .

November 29, 2017