Back to Question Center
0

Semalt kuvaa periaatteen eroa kuvan nimen ja kuvan Alt Text

1 answers:

Sivustokartassa olevien kuvien käyttäminen on tullut vakavan verkkovastaavan sääntö. Kuvien ja niiden optimoinnin osalta on kuitenkin kysymyksiä, jotka monet näistä ylläpitäjistä kysyvät edelleen foorumeilta. Yksi yleisimmin kysytyistä kysymyksistä on seuraava: Mikä on ero image alt -tekstin ja kuvan otsikon välillä? Ja onko heidän aina oltava erilaiset? Selkeää, mitä tekstiä ja nimikettä todella on.

Image alt-teksti (vaihtoehtoinen teksti) on tärkeä ominaisuus kuvaan, joka yleensä lisätään HTML-tunnisteeseen. Jos kuvaa ei voida näyttää, sen alusteksti näkyy, ja tämä auttaa hakukoneita tietää, mitä kuvaa kyse on.

Toisaalta kuvan otsikko antaa kuvan otsikon. Se lisätään HTML-tunnisteeseen ja avautuu, kun käyttäjä siirtää hiiren osoittimen kuvan päälle. Toisin kuin image alt -teksti, kuvan otsikkoa ei näytetä, kun kuvaa ei voida näyttää.

Jason Adler Semalt Customer Success Manager kertoo, että molempia attribuutteja käytetään parantamaan sivuston saatavuutta erityisesti käyttäjille, jotka käyttävät näyttölukijaa tai heikkoa näkemystä.

Kuinka voit optimoida kuvan tekstin ja kuvan otsikon?

Koska tekstin päätavoite on kuvata kuvaruudun lukulaitteille ja hakukoneille tarkoitettu kuva, on tärkeää, että jokainen sisällössä oleva kuva sisältää tämän ominaisuuden..Kuvan tekstin pitäisi olla lyhyt, mutta kuvailevaa. Olisi erinomaista käyttää yhtä tai useampaa avainsanaa kuvan tekstissä. Tämä auttaa sijoittamaan kuvan paremmin kuvahaun aikana ja parantamaan sivuston sijoitusta. Vältä sellaisia ​​merkkejä tai tekstejä, jotka saattavat altatekstin näyttää roskia tai jotka eivät ole arvokkaita lukijalle.

Kuvan otsikon optimointi

On hyvä muistaa, että vaikka teksti on hakukoneille, kuvan nimi on vain ihmisille. Otsikkotunniste voidaan muotoilla toimintamuodoksi, joka kannustaa lukijaan tiettyihin toimiin. Sen on myös oltava tiivis, suoraan pisteeseen ja kuvasta erittäin kuvaava.

Yleensä kuvan otsikko noudattaa samoja sääntöjä kuin artikkelin otsikon tai julkaisun otsikon. Sen pitäisi olla asianmukainen ja tarttuva. Avainsanojen käyttöä kannustetaan, mutta on suositeltavaa, että ne poikkeavat niistä, joita olet käyttänyt alustekstissä.

Jos priorisoit optimaalisen kuvan tekstin tai kuvan otsikon

Jos haluat parantaa sivustosi sijoitusta SERP: iin, niin tietenkin haluat optimoida tekstin, koska se on suunniteltu hakukoneiden indeksoijille.

Kuvan nimi ei vaikuta sivuston sijoitukseen mihinkään suoraan suuntaan, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kuvien otsikot ovat vähemmän tärkeitä. Oikein määritetty otsikko parantaa käyttökokemusta. Nimikkeen luominen kuvaan on hyvin yksinkertaista, kun sinulla on alt-teksti - vain kirjoittaa jotain, joka täydentää tekstin ja käyttää sitä otsikossa.

Kuvien epäonnistuminen on kauhea virhe. Valitettavasti on paljon bloggaajia ja muita verkkovastaavia, jotka vain lisäävät sisältöjen sisältöä ja jättävät sen siihen. He eivät tiedä, kuinka huonosti tämä virhe vaikuttaa käyttäjien kokemuksiin ja sivuston sijoitukseen. Nyt tiedät erot tekstin otsikon ja tekstin välillä ja miten niitä käytetään parantamaan sivustoasi Source .

November 29, 2017