Back to Question Center
0

Semalt: Mikä linkki Causano Penalizzazioni SEO?

1 answers:

Asiantuntijatehtävät optimoinnista (SEO) käsittävät tärkeyden luomasta linkkiä. Pohjimmiltaan luomisen linkki on yksi SEO-strategian tehokkaimmista. Tämä johtuu siitä, että Google-algoritmi perustuu erittäin lähelle linkkejä, jotka määrittävät sivuston viranhallinnan, joka vaikuttaa organisatorisen haun luokituksiin.

Linkit ovat tärkeitä tekijöitä lisätä tavaramerkin näkyvyyttä ja siirtoa. Epäilemättä tämä kertoi, että vain 62 prosenttia prosenttia markkinoijista on sitoutunut rakentamaan linkkiä. Siksi, koska jotkut markkinoijat välttävät tämän strategian noudattamista?

Andrew Dyhan, vastuu asiakkaiden menestyksestä Semalt Digitaaliset palvelut, spiega i fattori che rendono il collegamento di un aspetto critico di SEO.

La paura della penalizzazione di Google on tärkein syy, miksi monet markkinoijat eivät luo linkkejä. On riittävän laaja, mutta tässä asiassa tämä minaccia on ylivoimainen. Le basi di penalizzazione di Google su Penguin Google päivittää. Secondo questo aggiornamento, se crei link che violano i termini di servizio di Google, il motore di ricerca risponderà una forma di seppellire il tuo sito web in un mare profondo di contenuti in cui gli utenti non troveranno. Tämä merkitsee vähemmän liikennettä luokassa alhaalla.

Oletetaan, että olet kiinnostunut siitä,

Collegamenti da siti lošivi

I link da fonti a basso taso ja roskapostin ovat tyypin ensimmäinen linkki, jota haluat välttää. Al livello più elementare, il valore di un collegamento è determinato dall'autorità del sito da cui è emerso. Toisin sanoen, se luottaa linkkeihin, jotka vaikuttavat korkeimpien mahdollisuuksien hallintaan, hallita enemmän viranomaisia ​​sivustossasi. Toisaalta, jos luot linkkiä yhdestä sivustosta, voit keskustella virastastasi

Collegamenti contestualmente inappropriati

Differentiaalinen aika, Google-algoritmit ovat riittävän kehittyneitä, jotta löydettäisiin sisällöt, jotka täyttävät yleisön tarpeet ja luonnollisen käytön kielenkäyttö. ei ole mitään tekemistä sen kanssa, Google ei enää rangaista yrittääkseen töntää käyttäjiä.

Linkit avainsanoilla

Inizialmente era pratica comune sisällytettävä avainsanoihin tekstin linkkien ansaitsemisesta. Nykyään tämä voi vahingoittaa Googlea, koska SEO-harrastajat ovat alkaneet väärinkäyttää käytännön täyttämällä avainsanan linkit, joissa he eivät kuulu. Tästä huolimatta on edelleen mahdollista optimoida tekstin ankkurointi, mutta sen on kuitenkin oltava sopiva linkin kannalta.

Linkit spammati

Linkit spammy sisältävät julkaisun kommentit foorumilla, jolla on vain yksi linkki verkkosivustollesi ja kukaan muu sisältö. Perché? Koska kohdeyleisöyhteyden tarkoituksena on ohjata liikennettä sivustoosi ilman arvoa lukijoille. Lisäksi Google voi määrätä seuraavaa linkkiä yhdelle sivuston sivuille toistuvasti.

Yhteydet

Mikä tahansa linkki, joka on luotu yksinomaan, jonka tarkoituksena on ohjata liikennettä sivustoosi ilman, että käyttäjä on arvokasta tietoa, on epäilty ja hänelle on asetettu Google-rangaistus. Ci sono un certo numero di tali legami tra cui reciprocal link e linking wheels where the intention is to pass authority sites within the wheel. Jos haluat selvittää, mitä Google pitää linkin kaaviona, tutustu niiden aiheeseen, jotta ongelmia ei voi etsiä

Muut tekniset manipulointitulokset

Tavallisesti Google pyrkii vähentämään SEO-sivuston mahdollisuuksia manipuloida sivustojensa sivustoja käyttämällä linkkejä. Kun käytät linkkejä tavalla, joka on hyödyllinen käyttäjille, ei ole mitään huolestuttavaa. Kuitenkin, jos olet yrittänyt käyttää tapoja hallita liikennettä ja hallita luokituksia, olet itse määrittämässä Google-rangaistusta sivustossasi

Lopullisesti sanallinen virka-artikkeli on oiva operaatio, joka on samanlainen kuin mustalla listalla. Tämä on se, joka vaikuttaa jokaisen ylläpitäjän pelkoon, mutta suurimman osan ajasta, Googlen kova paino rajoittuu pelastamaan intevoituneita epäiltyjä. Sitä vastoin sivuston ylläpitäjät usein tuntevat panoksensa ja ajattelevat, että heitä on rangaistava, kun heidän sivustonsa on huono. Ma se se estää Google-toimintatapojen väärinkäytöstä tai työskentelystä tarjoaja erikoistunut palveluihin SEO , joka teknisesti seuraa suorituskykyäsi verkkosivustasi, ei dovrai preoccuparti Source .

November 29, 2017