Back to Question Center
0

Semalt Rivelerà I Secrets To Keep The Pass With Great Companies Thanks All'Auto Of SEO

1 answers:

Kun on kyse liikenteen organisoitumisesta, sen on huomattava, että Google suosittelee suuria tuotemerkkejä. Nämä merkit viettävät kymmeniä dollareita ilman lyöntiään palpebraa. Sama ei voi sanoa pieniä yrityksiä: sono sparsi su budjetti e personale. Kuitenkin niiden yritykset (piccole imprese) can get un pezzo della torta nei leader organici di vendita su Google.

Il Direttore di Successo Clienti di Semalt Digitaaliset palvelut, Nik Chaykovskiy, jakaa salaisuudet saavuttaakseen parhaat hakukoneiden sijoitukset, jotka auttavat sinua kilpailemaan suuryritysten kanssa.

# 1: Prendi Inventory of Your Asset SEO

Se sei stato in attività per un po '(e possedimento domino che risale a primi anni 2000 o addirittura anni '90), sei seduto su una miniera d'oro. Älä ole yrittänyt luopua vanhasta verkkotunnuksesta suosimalla URL-osoitetta tai SEO-tatticaa. Pu? Danneggiare. Che ci crediate o no, Google suosittelee vanhojen verkkotunnuksia, koska osoittaa, että un'impiä on vakaa ja luotettava. Käytä Google Analyticsia yksittäisten sivujen esittelyyn, 3 minuutin tai useampia sivuja, sivuja ja blogeja, joissa on paljon liikennettä. Tulkaa tämä, nämä ovat arvokkaita vierailijoillemme webissä niin, että sinä teet hyvän tavoitteen SEO alulle.

# 2: Vastaanota sivustosi muodossa muodossa

Ennen kuin aloitat rahojen hinnoittelun SEO kampanjassasi, varmista, että sivustosi muodostaa Google-yhteyden oikein. Google Webmasterin työkalut ovat hyödyllisiä tässä. Ti auttaa myös tunnistamaan mitä on ratkaistava.

# 3: Määritä strategia pitkän aikavälin avainsana

Älä yritä kilpailla suurien merkkien kanssa suuren äänenvoimakkuuden kanssa, mutta epäilemättä näyttäkää pitkän koodin (pitkät sanat, joilla on korkea todennäköisyys muuntaa). että liikennemäärät ovat suurempia kuin mainoksen tarjotut avainsanat "suuret", ha lisää mahdollisuuksia muuntaa liikennesi myyntitarkoituksessa. Täällä, fai tarjouksia, jotka eivät voi vastustaa tai täyttää lomakkeen ja tilata.

# 4: Rakenna kampanja SEO per il del marketing dei contenuti

C'è un'area in cui le piccole marche possono battere i giganti - il marketing dei contenuti. Korkealaatuisen laadun ulkopuolisen sisällön tuottaminen on tehtävä, jota suuret merkit tavallisesti luovuttavat. Kun kirjoittaa oma aktiviteetti, sisällön tulee olemaan luonteeltaan luova ja tämä on jotain blogia ja muita verkkosivustoja nisäkkäin rakkaudesta. Ei muuta, lisää linkki sisään (al sitoja), mikä lisää liikennettä.

Pianifica e pianifica il tempo per creare post che risonano con il tuo target di mercato. Pitch le tue idee e luultavasti genererete l'interesse. Varmista, että linkit sisältävät linkkejä, jotka ohjaavat liikennettä verkkosivustollesi. Sellaisen ajan, Google tunnistaa sinun panostasi ja palkitsee sen näkyvyyden paremmin.

Kirjoittakaa suuria sisältöjä ja pitching -työhön, mikäli aika kuluu. Varmista, että vakuutat, että sivustosi on hyvin optimoitu. Palvelun optimointi ei ole vain hyvä per SEO, mutta auttaa myös täyttämään asiakkaasi potentiaaliset ja nykyiset. Esimerkiksi sivun web-sivut ja sivut navigabili veloci vähentävät bounce-taajuutta. Pidä hyvää käytännölliset SEO piuttosto che creare un sito web e mantenerlo esistente Source .

November 29, 2017