Back to Question Center
0

Suositukset SEO: sta yrityksille suuntaavat enemmän Siti Fisici

1 answers:

Konseptissa SEO locale è molto semplice. Sijoittaa e strategiaa yhdistää tuotemerkki tiettyyn sijaintipaikkaan (yleensä kaupunki tai alue) niin, että se (tuotemerkki) näytetään paikallisissa tutkimuksissa. Esimerkiksi, jos sinulla on liiketoiminta Texasissa, niin paikallinen SEO-palvelu varmistaa, että kukaan etsimässä pesulapalveluja Texasin ympäristössä. Il processo voi olla monimutkainen, mutta ilmiö on helppo ymmärtää.

Le cose muuttuvat hieman monimutkaisemmiksi, kun yrityksesi on enemmän kuin yksi. Koska et voi linkittää oman strategiansa SEO paikkaan, mitä sinun pitäisi tehdä? Anrew Dyhan, vastuullinen johtaja Semalt jakaa ehdotuksia, jotka auttavat tavaramerkkiä saavuttamaan paremman näkyvyyden SEO-alueen kautta. Tieni näet, että nämä ehdotukset ovat tarkoitettu yrityksille, joilla on useampi asema ..

Yksi ainoa hallintotapa on otettava huomioon kaikkiin asioihinne

Kaikkien paikkakuntien sijainti on yksi ainoa alue. Voisi olla hankala rakentaa verkkosivustoa jokaisen sijaintisi sijainnista, mutta tämä ei ole hyvä. Ecco perché: la creazione di siti web multipli ostacola lo sforzo di costruire una autorità di dominio significativa. Sen sijaan, että yksi hallintoviranomainen olisi enemmän verkkosivustoja valtuutettu. Takaisin ylösesimerkki lavanderia - keskitytään yksikön domainiin (kuten laundryservice.com) anziché ftworthlaundryservice.com, houstonlaundryservice.com ja dallaslaundryservice..com.

Assegnare una pagina web per ciascuna posizione di servizio

Joka tapauksessa on määriteltävä yksi web-sivu, joka koskee kaikkia yksittäisiä verkkotunnuksia. Il modo migliore per farlo è la progettazione di una scheda "Locazioni" nell'intestazione e li elenca qui. Assicurati di includere l'indirizzo, yhteystiedot ja työajat. Tällä tavoin Google ja muut hakukoneet voivat etsiä ja yhdistää asiaankuuluvat tiedot kustakin tehdasta.

Ripulire le citazioni locali

Solo se kaikki näyttää hyvältä sinun sivustossasi, ei merkitse sitä, että kaikki on hyvä verkossa. Säännöt tekevät palveluiden sijainnista yksittäisten profiilien avulla, joten voit pyytää ja tarkistaa, että annetut tiedot ovat oikein. Ei voi hyväksyä yhtä yksittäistä eroa, koska tämä viehätys tekee sinun SEO-strategiasi. Ci sono strumenti che puoi utilizzare per pulire questi citazioni.

Käytä sisällön sisältöä jokaista sijaintipalvelua varten

Ei esiste alcuna choice rapida. Jos haluat mielestäsi optimoida kullekin paikkakunnalle, sinun on lähetettävä alueelle erityinen sisältö. Toisin sanoen jokainen paikallinen palvelukokonaisuus olisi pitänyt sisällään freskoja kirjoitettuna ja optimoituna. Jos ajattelee, ettet voi hallita heti, kokeile rotua. Kirjoita blogi joka paikkaan joka viikko. Käytä avainsanoja paikallisia. Oltre tätä, kannustaa asiakkaitasi kirjoittamaan arvosteluja. Näppäile jokainen paikka vastaamaan näitä tarkistuksia. Tämä ei ainoastaan ​​lisää näkyvyyttäsi, mutta myös auttaa korjaamaan mahdolliset virheet, mikä parantaa palvelujen tarjoamista.

Laatiminen näiden ohjeiden mukaan olisi asetettava etenemistapa. Jotta voisit lisätä oman työnsä, ota blogiasi aktiiviselta sisällöltä, tarkista vastaukset ja vastaa heihin, käytä lähtö- ja saapumisliittymiä sekä järjestä säännöllisiä tilintarkastuksia Source .

November 29, 2017