Back to Question Center
0

Voiko yli-optimointi olla Google-seuraamusten syy? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:
Semalt -asiantuntija Nik Chaykovskiy toteaa, että ylioptimointi voidaan selittää "valkoihattu" SEO-taktiikan väärinkäytöksi hakukoneen optimoinnin aikana. Yli-optimointi liittyy yleensä Googlelle, koska sillä on kehittyneempiä algoritmeja kuin muut hakukoneet. On epäselvää, ovatko muut hakukoneet, kuten Yahoo tai MSN, rangaistuksia yli optimointia varten. Jotta sivua pidettäisiin hyvin optimoituna, siinä on oltava seuraavat vakiokomponentit: avainsanan rikas otsikko, alt-tunnisteet, kuvausotsikot, meta-avainsanan ja kuvaustunnisteet, otsikkotunnisteet ja useita muita linkkejä muille sivuille. Sivulla pitäisi olla myös URL-osoitteen tai tiedostonimen avainsana. Tällaisten taktiikan käytölle on kuitenkin rajoituksia, esimerkiksi sinun ei pitäisi olla toistuvia avainsanoja missään yllä mainituista komponenteista, ei näkymätöntä tekstiä, koska kaikki tekstin on oltava näkyvissä paljaalla silmällä.

Mitä tulisi välttää sivun optimoinnin aikana?

Googlen kaltainen hakukone voi havaita kaikki roskapostit. Vaikka on epäselvää, missä määrin ylioptimointi ulottuu, alla olevat tekijät viittaavat mahdollisiin olettamuksiin ylioptimoinnin seuraamusten syy:

Muutetun tekstin ylipainottaminen. Muutettu teksti viittaa lihavoituun, H1-tunnisteeseen ja termien alleviivaamiseen optimoinnin aikana. Hakukoneoptimoinnin asiantuntijat (SEO) käyttävät muokattua tekstiä tavoitellun avainsanan maksimoimiseksi..Jos ilmoitettua avainsanaa muutetaan kuitenkin kaikilla näillä tavoilla, toisin sanoen lihavoitu, alleviivattu ja H1, tämä voi puolestaan ​​johtaa toistuvien avainsanojen tuloksiin, jotka voidaan nähdä yli optimoinnin.

Erittäin suuren tiheyden avainsanateksti. Google arvioi avainsanatiheydet verrattuna yleiseen tekstiin. Siksi, jos sivulla on toistuvia avainsanoja, jotka ovat korkeammat kuin koko teksti, se voidaan merkitä, koska se ei täytä keskimääräistä vaatimusta. Sivu voi olla hyvin integroitu sivustolle ja edelleen merkitty, koska sitä voidaan myös tulkita väärin verkkokorttien oviaukkoon. Tällainen oviaukko voi johtaa sivustosi täydelliseen kieltämiseen Googlelta.

Liian monta sivun ulkopuolista elementtiä. Tämä teoria on samanlainen kuin muokatun tekstin oletus, mutta tässä tapauksessa sivun ulkopuoliset elementit viittaavat tuleviin linkkeihin. Liian monta saapuvaa linkkiä voi johtaa avainsanojen toistumiseen, ja tämä saattaa johtaa siihen, että Google merkitsee sivustosi merkitsemistä.

Onko ylioptimointia olemassa

Voisiko ylioptimointi saada sinut kielletty tai jopa rangaista hakukoneiden, kuten Google, MSN, Yahoo? Ei. Jotta sivusto olisi hyvin optimoitu, sisällön tulee näkyä hakukoneille ja vierailijoille parhaassa mahdollisessa valossa. Avainsanojen ja muiden SEO-temppujen toistuminen ja ylipainotus tarkoittaa itse asiassa sitä, että sivua ei ole optimoitu oikein. Jos sivu on optimoitu hyvin, sitä ei voi optimoida. Sivun optimoinnissa on tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten avainsanan tiheys, käytetty kieli, linkitettyjen sivustojen tyyppi ja kuka linkittää sivustoosi Source .

November 29, 2017